Prezentari cu masini, poze, biografii, liste
10 Mai 2009, 23:06
au ceva rezistente pe acolo, printre ele.
10 Mai 2009, 23:33
ia vezi e ceva asemanator cu asta?
http://www.ledshop.ro/index.php?option= ... p&Itemid=1pt k ai adus o noua moda in ale fordului
11 Mai 2009, 08:52
Asta e banda de care vorbeam, dar parca la zero_patru_hol e mai mica distanta dintre leduri.
05 Iun 2009, 09:43
Foarte faina masina , se vede ca esti pasionat ,felicitari !
Da totusi

...nu arata mai bine fata daca puneai doua guri de aer (eventual una falsa ) sau una singura , mai mare , centrala ?
07 Iun 2009, 10:41
$1 scrie:$2oarte faina masina , se vede ca esti pasionat ,felicitari !
Da totusi

...nu arata mai bine fata daca puneai doua guri de aer (eventual una falsa ) sau una singura , mai mare , centrala ?

multumesc. la prize de aer nu m-am prea gandit deloc, nu au fost in plan dar cine stie...poate pe viitor.
09 Iun 2009, 12:44
$1 scrie:$2e frumos si focusul care l-ai pus dar sincer nu-mi plac flacarile alea, mie imi place mai simplu

, motivul pt care si barile vor fi simple.
Cred ca nu e vorba doar de simplitate sau aspect estetic , barele fata spate gen faras (asa cum avea Focusul ala din foto ) sint bataie de joc fata de munca depusa de cei de la Ford in tunelul aerodinamic !

Apropo , in sectiunea Tuning e o discutie despre cum influenteaza arcurile sport amortizoarele stock , tu ce parere ai ?(am vazut ca ai arcuri sport cu amortizoare stock )
10 Iun 2009, 17:04
da asa este, am amortizoare stok si arcuri sport. cu configuratia asta am umblat ultimi 46000km si pot spune ca nu am simtit ca amortizoarele ar fi gata, deocamdata isi fac bine treaba. in ceea ce priveste confortul eu zic ca e undeva la mijloc, nu e "barca", sta bine pe drum nu se inclina in curbe, dar nici nu-ti clantane dintii in gura cand dai intr-o groapa. mai multe persoane care au fost cu mine cu masina ramaneau surprinsi cand le ziceam ca am suspensie sport, ei avand masini noi si suspensia cam la acelas nivel de duritate. eu zic ca este un compromis echitabil intre suspensia sport arc+amortizor(sau cea reglabila pe inaltime) si cea originala - ai stabilitate mult mai buna fata de stok, aspect si confortul nu este mult diminuat.
20 Iul 2009, 13:47
Felicitari pt masina mi-a luat 1h juma sa citesc topicul asta de la inceput ...super interesanta evolutia, mi-ai dat si mie niste idei!
Super frumos! GG
20 Iul 2009, 23:55
$1 scrie:$2elicitari pt masina mi-a luat 1h juma sa citesc topicul asta de la inceput ...super interesanta evolutia, mi-ai dat si mie niste idei!
Super frumos! GG
merci!
de ce va vreme nu am mai prea muncit la masina, am luat jos stickerul de pe laterale, am pus folie ma inchisa pe geamuri, si astept o noua bara pe fata. daca iti place cum arata masina o poti face si tu asa ca iti vand bara fata, grila si pragurile
27 Iul 2009, 14:48
Felicitari pentru masina. Foarte reusita. Imi plac spoilerele si felul in care stau la linie pe masina. As putea totusi sa iti dau un sfat? La spoilre ai socos bandourile, de ce nu scoti si de la usi bandourile laterale. Cam strica din linie. In rest toate cele bune. Multa bafta in continuare si cat mai multe realizari la masina.
31 Iul 2009, 21:54
$1 scrie:$2elicitari pentru masina. Foarte reusita. Imi plac spoilerele si felul in care stau la linie pe masina. As putea totusi sa iti dau un sfat? La spoilre ai socos bandourile, de ce nu scoti si de la usi bandourile laterale. Cam strica din linie. In rest toate cele bune. Multa bafta in continuare si cat mai multe realizari la masina.
merci pt apreciere. crede-ma ca le-am pus de mult gand rau (bandourilor)

, dar inca nu s-a potrivit momentul. cand le scot o sa scot si semnalizarile de pe aripi si o sa modific usile la manere, pote chiar o sa pun de audi. asta inseamna sa vopsesc aproape toata masina si de aceea trebuie sa le fac toate odata ca poate umblu putin la culoare.
10 Dec 2009, 03:51
Felicitari multe pentru masina si pentru pasiune. O combinatie f. reusita!!! Multa munca depusa dar nu in zadar. Ce n-as da sa stiu sa fac si eu modificari din fibra.. as umbla si eu la bara si la paraguri.. o propunere in caz ca umblii la culoare as zice sa o faci alb cu negru

..cred ca ar arata absolut bestial. Multi km fara probleme si sa ne auzim numai de bine. Poate o sa ne vdm la vreo intalnire.
Spor la treaba!
10 Dec 2009, 17:28
salut
te-ai tinut de cuvant si ai pus si pe forum pozele cu masinuta

e dementiala

. imi pare rau pt ce ai patit cu masinuta aia mai mare ... dar dupa cum spuneai se rezolva cumva.
all the best
01 Feb 2010, 21:17
zxjorj - multumesc mult. daca te pot ajuta cu ceva, cu mare placere...nu ezita.
15 Feb 2010, 21:11
intrebare intrebatoare: cat ai dat pe frumusetea aia mica?
16 Feb 2010, 18:37
din ce se vede bara e cumva de st?
16 Feb 2010, 20:26
da e de st, dar am astupat santul din partea de jos si mai urmeaza prizele de aer.
17 Feb 2010, 16:41
tare sunt curios ce o sa reusesti sa faci din bara, ea normal arata f bine, imbunatatita cred k e avion
17 Feb 2010, 18:56
daca o sa am timp de lucru, o sa pun sambata niste poze.
17 Feb 2010, 22:46
de ceva vreme am tot vrut sa pun o poza cu bordul vopsit alb, sa vedeti cum arata pe timp de noapte si o poza cu masina "dintre blocurile gri"

.
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

-

20 Feb 2010, 09:10
nu prea sunt gri blocurile alea
18 Mai 2010, 11:45
Salut! De cand am vazut masina in Grigorescu la Profi am spus zero_4_hol.Pana acum stiu de un singur focus tunat cu alb pe capota. Frumoase modificari in exterior.Daca imi dai voie sa imi dau si eu cu parerea....nu stiu daca e cea mai buna combinatie jantele colorate in alb, masina in negru si etrierii/tamburii in rosu.Si in interior ce ai vopsit cu alb ii strica un pic imaginea.E doar o parere .... sper sa nu te superi.
In rest arata tare bine masina asa cu arcurile sport.
Keep up the good work!
20 Mai 2010, 10:05
Salut,
Am o intrebare: cum ti se par jantele? ce greuatate au cu tot cu anveople sau fara sti?
ti-a scazut mult demarajul fata de cele originale?
20 Mai 2010, 11:47
@ Schnappi - multumesc pt vorbele frumoase

, tamburii si etrierii au fost facuti rosii inainte sa fie ceva cu alb si asa au ramas. poate ar merge alta culoare dar nu mai mai chinui sa-i schimb

.
@ bm3rmy - nu stiu ce greutate au dar sunt destul de grele si se simte diferenta la demaraj, dar nu este asa de mare si m-am obisnuit.
20 Mai 2010, 19:27
Domnu,te prezinti la Brasov??
20 Mai 2010, 19:55
$1 scrie:$2omnu,te prezinti la Brasov??
salut, din pacate nu pot veni anul acesta

. as fi vrut sa-ti vad masina cu modificarile aduse, dar am niste predari in perioada asta si nu pot lipsi deloc.