Desi activez pe forum de 2 ani de zile, abia acum m-am gandit sa imi prezint si eu minunea. Este vorba de o fiesta 1.4 tdci din septembrie 2005, varianta pre-facelift. Nivelul de echipare este comfort+pack marketing 1 (aer conditionat, rcd&4 boxe, vopsea metalizata). Masinuta are in prezent 57.000 km, timp in care nu a fost schimbat absolut nimic la ea. Reviziile au fost facute in dealer, mai putin ultima pe care am facut-o in regie proprie deoarece in septembrie se termina si garantia de 4 ani.
Ce am facut la masina:
-Becuri h4 vision plus si pozitii blue vision
-folie omologata llumar, vizibilitate 5%, certificata rar, etc
-plasa neagra spoiler + grunduit parte inferioara (un caine pe drum acum multi ani)
-cotiera armster neagra
-nuca schimbator de focus
-covorase exact pe model (cele universale au zburat astazi la gunoi)
-cateva stikere cu Fiesta adaugate de mine .
In rest, ulei bun,revizii la timp, motorina buna, talpa si drum. Nu m-a lasat nimic pana acum si nu a suferit nici un fel de interventie in service de nici o natura(mai putin cea cu spoilerul). Consumul mixt se invarte undeva la 4.7% mers mosnegeste sau 5.2 % daca o calc.
Multumiri lui Alen si Silviupn69 pentru stiker, urmeaza si un suport de numere. A fost spalata acum 2 zile dar vant+praf+negru=naspa; stiu ca ar merge niste jante ca ale lui Alen spre exemplu dar bugetul nu e foarte ingaduitor in vremurile astea.
Pentru alte intrebari nu ezitati.
- Fişiere ataşate
-

-

-

-

-

-

-