ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Sunt de acord?

Chestionarul s-a închis pe data de 05 Mar 2007, 22:22

Da
38
95%
Nu
2
5%

Voturi totale : 40

Schimb de linkuri

28 Feb 2007, 22:22

O serie de situri si-au manifestat dorinta de a face schimb de bannere/linkuri cu noi
http://www.vertex-imobiliare.ro/ - care a si pus un link catre noi si
http://depozituldeanvelope.eu sau .ro
Vreau sa stiu si eu parerea voastra
Cu Stima

28 Feb 2007, 22:26

DA, dar nu mi se pare firesc sa fac schimb de linkuri cu site-uri cu profile... din afara AUTO...

Deci, DA, dar pt depozitul de anvelope

28 Feb 2007, 22:27

Atata timp cat acest lucru va aduce un beneficiu si pentru forum.... e ok

Later edit:
Oricum eu sunt pentru chiar daca momentan nu sunt beneficii...nu se stie cum evoluam pe viitor
Ultima oară modificat de Zanga pe 28 Feb 2007, 22:33, modificat 1 dată în total.

28 Feb 2007, 22:28

Da ai dreptate insa ma gandeam ca fiecare mai cauta si asha ceva si ca sa nu bantuie de colo colo are si aici un link destul de folositor
Cum Considerati asha facem
Absolut ca se urmareste o mai mare cunoastere a ambelor situri pe interent si poate ceva retributii daca unul creste mai mult decat celalalt dar acum ambii fiind rank 3 in google nu se pune problema
Cu Stima

28 Feb 2007, 22:33

votai da pt amandoua

dar cind fac click pe link sa se deschida fereastra noua

28 Feb 2007, 22:33

Depozitul de anvelope suna bine...despre cealalta nu stiu ce sa spun...nu inteleg nicimacar de ce ne-au pus linkul nostru la ei in site(adica la ce le-ar folosi lor asta)...as fi de acord sa tinem si linkul lor, dar nu gasesc un motiv si cum sa scriem introducerea acolo...."va felicitam ca ati venit sa va cumparati/reparati un ford...numai ca acum puteti sa va cumparati si mobila." :D

28 Feb 2007, 22:35

Am votat pentru "Da" deoarece schimbul de link-uri ar aduce beneficii forumului. Si mie mi se pare cam ciudat schimbul cu agentia imobiliara sau cu alte site-uri ce nu prea au legatura cu noi, dar daca e doar schimb de link (adica fara banner, doar le scriem link-ul undeva) e ok.

28 Feb 2007, 22:40

Ei s-au manifestat acum noi hotaram
Oricum Vertex este la inceput si chiar cunosc pe cineva acolo si ma intrebat si mi-a demonstrat ca el este deschis la un schimb de linkuri
Pt depozit se poate pune un banner asta o sa discut maine cu cineva de acolo pt ca cunoastem :D
Cu Stima

28 Feb 2007, 22:41

E bune domne' si imobiliare cine stie cand ne facem case si renuntzam la blocuri :shock:

28 Feb 2007, 22:49

Sunt de acord cu schimbul de linkuri. Totusi, noi nu avem sectiune de linkuri! Acum avem bannerul de la forcar , dar unde le mai punem si pe astea? Nu putem nici sa umplem headerul de linkuri si reclame.
Si e ok ca cei de la Vertex au pus link catre site-ul nostru, dar mai mult din considerente de aspect (trebuiau sa umple campurile alea cu ceva). Sa numai zic ca linkul catre forumul nostru si catre Google sunt sigurele reale :)

28 Feb 2007, 22:58

NU pentru ca:
- site-ul de imobiliare e la inceput cu 2 garsoniere si o pivnita - si mai e si neintretinut. Apoi se adreseaza numai local.
- anvelopele .... cand o sa aibe preturi la toate reperele, accept sa imi schimb votul.

28 Feb 2007, 22:58

Absolut insa precum am spus si ei si noi suntem oarecum la inceput + ca de la vertez vom avea doar link si nu banner
Cu Stima

28 Feb 2007, 23:34

Sint de acord , dar ar trebui poate de facut o pagina web a forumului si acolo sa punem datele asociatiei , adrese utile , linkuri ,ceva poze ,reclame , etc , pentru ca se incarca vizual pagina de start a forumului si cu timpul va deveni obositor sau inestetic cu o multime de linkuri.
Parerea mea
:lol:

28 Feb 2007, 23:47

eu sunt de acord.

01 Mar 2007, 08:25

Am zis Da pentru anvelope desi fata de alti furnizori sint cam cu 15 - 20 % mai sus ca preturi dar poate ne luam un discount pentru cei "legitimati" aici.
Am zis Da, dar cu 60% de gura, pentru imobiliare caci daca ei se vor dezvolta vor avea hituri ceea ce ne-ar putea aduce si noua hituri; ei oricum mai au de lucrat la site...

01 Mar 2007, 08:45

ZIC DA PT ANVELOPE(DACA PUNEM UN BANNER PE SITE-UL NOSTRU POATE OBTINEM SI O REDUCERE!!!!!)
ZIC NU PT CEL CU AGENTIA PT CA NU PREA AVEM LEGATURA

01 Mar 2007, 10:06

Da, pentru cele de profil auto (depozitul de anvelope - OK).
Teoretic ar fi bine cat mai multe, dar ne "umplem" de link-uri si e pacat. Stim si sa ne facem cunoscuti (biletele puse de Zvony/Adispan/etc ajung chiar la tinta) iar pana acum ne-am mai descurcat cu banii.

01 Mar 2007, 10:07

Da pentru anvelope si in principiu pentru tot ceea ce are in legatura cu domeniul auto
Nu pentru imobiliare ( daca cineva este interesat exista google ) si nu pentru alte link-uri care nu tin de domeniul auto , este forum Ford si zic sa ramanem in continuare in ajutorul posesorilor de Ford cu link-uri utile

01 Mar 2007, 10:54

Eu sunt de parere ca orice site care are legatura cu auto e bine venit.

01 Mar 2007, 10:56

Mi se pare OK schimbul de linkuri....nu stiu la ce ne va folosi linkul catre imobiliare :).
As propune sa fie linkul lor pe forum daca ofera ca si ceilalti un mic discount pt. membri.
Reclama e foarte scumpa in ziua de azi. Macar cei care tin serverul sa aiba unele avantaje daca la restul membrilor nu se poate.

01 Mar 2007, 11:16

E ok pt mine..Rau nu poa sa faca.Eventual un pic de reclama in plus,pt ambele parti.

PS: Da!

01 Mar 2007, 12:08

ok ptr anvelope...not really pentru agentie :|

01 Mar 2007, 13:34

OKE pt ambele
atat auto cat si altele, e un toipic pe undeva " cine aduce membrii noi"
E o reclama gratis si indiferent de sit, "decent" sa fie, mai deschide ochii celor ce nu prea stiu despre ford si pot face o comparatie, isi deschid orizonturile :D

01 Mar 2007, 14:08

DA.....dar doar pt depozitul de anvelope.....

01 Mar 2007, 22:30

e ok pt toate...reclama nu strica nicaieri....by the way
a aparut bannerul nostru pe site la forcar

01 Mar 2007, 22:53

$1 scrie:$2 ok pt toate...reclama nu strica nicaieri....by the way
a aparut bannerul nostru pe site la forcar

acum am vazut si eu!
e fain, da parca e prea simplu, tre sa facem un design mai atractiv.

02 Mar 2007, 00:35

baietii de la agentie chiar sint la inceput....le-am dat un mail cu o cerere pe 1 martie la ora 10.00 si nu am primit nici un semn...clar mai au de invatat...

02 Mar 2007, 11:33

ok pt manadoua..lasati economia sa se dezvolte :)

02 Mar 2007, 11:39

Reduceri, reduceri ? la depozitul de anvelope ?

02 Mar 2007, 12:14

Apropo de Forcar..cand dai click pe bannerul lor de pe forumul nostru nu ar trebui sa se deschida in pagina separata...?Eu asa as zice..
Răspunde