Pitzipoanca din ziua de azi - pro sau contra?
Ieri discutam cu ceva prieteni la o apa plata cu lamaie despre pitzi din ziua de azi. Daca sunt de condamnat sau nu, daca ceea ce fac e moral sau nu, daca societatea pana la urma e invidioasa sau e scarbita cu adevarat de astfel de domnisoare (exista si barbati, dar deocamdata discutia se refera la sexul frumos).
Momentan nu o sa spun la ce concluzie am ajuns cu prietenii cu care am vorbit, urmand a interveni pe parcurs. Deci... feel free to speak! Rugamintea mea ar fi sa nu ne inflamam, iar discutia sa fie una cu argumente (proprii), fara a arata cu degetul persoanele cu care purtam dialogul virtual.
$1 scrie:$2$1 scrie:$2
PPS. Nu cunosc statutul domnisoarei in alb, dar daca vreti nr de telefon, uitati-va mai intai in curtea personala dupa o masina high-class. Altfel....
Glumesti, nu ?!![]()
Daca si domnisoara din imagine are pretentii de high-class, atunci lumea asta s-a intors cu curu`n sus![]()
Suntem invadati de pitzi ! Orice stramba vrea high-class, toate alearga dupa bani si adopta modelul Columbica.
Mi-e scarba...![]()
Sper ca nu se simte nimeni lezat/ofensat de afirmatiile mele, in nici un caz nu aceasta imi este intentia.
PP = parere personala !
Multumesc pentru intelegere.
Nu fi zmeu, s-ar putea sa zbori!
Nemulţumirile oamenilor nu vin din ceea ce li se întâmplă, ci din diferenţa dintre ceea ce li se întâmplă şi aşteptările lor. ™Ciugu®

-
adicristea - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina: Citroen C4 Picasso 1.6 eHDI
- VIN: 00000000000000000