Re: Pitzipoanca din ziua de azi - pro sau contra?
O pitzi desteapta (sint si d-astea) pune banuti deoparte , se asigura ca bunastrea ei nu se termina la 30 de ani ! Spre ex fosta sotie a fostului director de productie de la noi ( norvegian ) a ramas cu o masina si cu un apartament cu 4 camere in C-ta !De cite ori o vedeam in oras era cu masina plina de flacai (verisori am banuit eu...
) aratosi si sexosi ...deci nu se rezuma la sexul obosit cu "heringul".La urma urmei ,avea de ales intre a lua in gura din cind in cind o scula bleaga dar traind lejer sau a lua o scula "beton" dar insotita de niste pumni si de munca de dimineata pina seara ca sa-i fie pe plac voinicului...Vad ca am postat deodata cu Edit s-am spus acelasi lucru

"'jaba culegi , daca nu sortezi " (Piri neni )
-

catalin1972 - 1nsane Member
. Aici e de fapt si directia pe care doream sa o urmez cu acest topic, ca poate uneori barbatii sunt mult prea moralisti si duri in exprimare cand de fapt tocmai semenii lor sunt cei care alimenteaza aceasta situatie. E cam ca in cazul emisiunilor de acum de pe la TV cu ciudati - audientele sunt imense, de aceea si au succes. Dar la suprafata "toata" lumea le condamna.
.

YEEES!