ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Router wireless

06 Aug 2009, 11:06

$1 scrie:$2daca stii ca oricum poti fi "spart" de ce mai pierzi din viteza aiurea? :))

Eu prefer sa gandesc pozitiv: cu cat sunt mai multe piedici, cu atat scade numarul celor care iti pot strica "jucaria".
Daca totul e free cu siguranta ca vei avea "prieteni" de navigare, deja sunt foarte multe device-uri care au wireless, e ceva foarte obisnuit. =))

@adicristea: Pai si eu tot la el ma refeream. De ce sa piarda vremea sa alerge la MC ca sa intre pe forum, de exemplu, cand ar putea face asta din dormitor?

06 Aug 2009, 11:08

Chinuindu-se, ca despre asta era vorba. ;) hai ca de fapt suntem offtopic :D.

Robert, ai luat ala sau nu?

06 Aug 2009, 11:22

$1 scrie:$2hinuindu-se, ca despre asta era vorba....

Pai hai sa detaliem "chinul": mie imi ia cam 20-25 min sa ma duc si sa ma intorc (o singura data) la un MC, timp in care deja as avea acces. =))

Asteptam vesti de la KomandantuR!

06 Aug 2009, 12:12

Un alt amic mi-a recomandat asa ceva: http://www.emag.ro/routere_wireless/rou ... --pWRT54GC
S-a ivit o cheltuiala neprevazuta si a trebuit sa mai tai din buget. Care nici ala nu sta prea bine. :((

06 Aug 2009, 12:29

Nu cred ca vei putea pune alt firmware pe asta (54GL functioneaza cu un nucleu de Linux).
In fine, noi te ajutam cu sfaturi, banii sunt ai tai... :D

06 Aug 2009, 12:33

in nici un caz wrt54gc ul ala
este un produs slab, cat dai atat face
linksys face routere bune dar pentru ce vrei tu ala chiar nu te ajuta

06 Aug 2009, 13:13

lucrez de ceva vreme cu draytec vigor 2910 care accepta doua wan-uri, poate face virtual lan, virtual wireless lan, vpn, are port usb pe ele pentru orice doresti sa pui acolo, etc. nu este foarte ieftin dar sint extrem de multumit. managementul este super bun si ca securitate permite mai multe chestiuni. pe site-ul lor au si simulator pe care te poti juca cu administrarea.

am mai lucrat cu smc si am fost la fel de multumit.

la d-link am avut probleme cu stabilitatea, la un upgrade de firmware a stat si a trrebuit sa il duc la resoftare iar apoi se deconecta cum vroia el (poate am avut eu ghinion).

06 Aug 2009, 13:26

Pai KomandantuR se plange deja de buget, ca nu are 50 EUR si tu ii dai solutii de 150 EUR? =))
E adevarat ca probabil poti sa-i pui doi provideri, dar deja e prea mult pentru ce vrea saracu'...

06 Aug 2009, 13:51

Eu as lua asta in banii aia:
http://www.emag.ro/routere_wireless/rou ... WGR614EEsp

06 Aug 2009, 14:47

$1 scrie:$2n nici un caz wrt54gc ul ala
este un produs slab, cat dai atat face
linksys face routere bune dar pentru ce vrei tu ala chiar nu te ajuta

Pe ce te bazezi cand afirmi asa ceva? Linksys-Cisco iti spune ceva? Au echipamente de retea foarte bune si nu am auzit pe cineva plangandu-se pana acum de ele

07 Aug 2009, 12:21

ai dreptate cu pretul. dar calitatea e super.
in acest caz eu recomand: http://www.emag.ro/routere_wireless/rou ... 4S-NBundle
Răspunde