Sectiune dedicata exclusiv evenimentelor, adunarilor, intalnirilor, ocaziilor speciale la care sunt invitati sau au participat membrii ClubFord
Răspunde

Re: Intruniri de noapte Bucuresti - 6 August 21:21 - CP

06 Aug 2009, 14:30

Pe Leut pune-l sa vina alergand dupe Mondeo ca tot se antreneaza el pt olimpiada :)).

06 Aug 2009, 14:31

hmmmmmmmmmm, good idea
=)) =)) =))
ia zi vecine, te bagi?

06 Aug 2009, 14:38

Ma anunt si eu diseara .. dar nu am furia cu mine la Bucuresti .. este la Ploiesti.
Ma primiti cu o Jetta ?

Daca ma primiti vin si eu :D
Astept un raspuns :P...

Va salut

06 Aug 2009, 14:39

Intalnirile de noapte se fac la Academia Militara!!! Daca are cineva chef de CP sa-si faca topic separat!

Re: Intruniri de noapte Bucuresti -

06 Aug 2009, 14:43

hai ca e buna asta =)) dar dc scriem aici ce are :-"

@dragonxx vino cu jetta aia sa o vedem si noi :D

Se tine la CP deja s-au anuntat o gramada de oameni pt Casa Poporului ;)
Ultima oară modificat de andoruls pe 06 Aug 2009, 14:48, modificat de 2 ori în total.

06 Aug 2009, 14:44

$1 scrie:$2ntalnirile de noapte se fac la Academia Militara!!! Daca are cineva chef de CP sa-si faca topic separat!

Ia uite`l pe asta mic cu covrigu` ce suparat este ... ce ai domne ? :) de ce esti asa suparat ? :)

Pana la urma unde se tine intalnirea ? :)

ma primiti si pe mine cu masina cu care am spus mai sus ? :D

06 Aug 2009, 14:47

Exact de asta ptr ca se tot schimba locatia si alergati ca niste muste fara cap ori la CP ori la Academie,s-a mai intamplat asta si nu am chef sa se repete.Deci,intalirile de noapte pe care eu le-am inventat se tin la Academie,asta e topic cu intalnirea la Academie! Vrea cineva in alta parte n-am nici o problema,se face topic,se stabilieste clar locatia si terminam orice divergenta!.

L.E-rog pe ceilalti moderatori sa modereze pe sectiunea lor de interes.Multumesc!

Re: Intruniri de noapte Bucuresti -ACADEMIA MILITARA

06 Aug 2009, 14:49

"intalirile de noapte pe care eu le-am inventat" ... ooo, putem sa te atingem?

06 Aug 2009, 14:49

Atunci sa se numeasca "Intalniri de noapte Bucuresti Academie..." si sa se schimbe data.

Personal, mi se pare o aiureala :). Alt topic nu fac, cei care s-au anuntat azi sunt asteptati la CP. Eu ajung dupa 9:30.

06 Aug 2009, 14:51

Nu scrie nicaieri in titul ca acest topic este destinat strict pt Academie...ce coforumisti am mai fi dc ne vedem in grupuri separate :-t totusi hai sa fim intelegatori...e un topic cu intalniri de seara ..si dc nu ma insel cand s-a initiat acest topic se faceam in destinatii diferite in functie de votul nostru

06 Aug 2009, 14:51

Da,puteti sa ma atingeti.Mi se rupe daca nu va convine,fiecare sa-si faca topic ca sa nu spuneti ca sunt comunist!

06 Aug 2009, 14:54

Deci pana la urma unde mama lu` proces verbal ne intalnim ? ca nebunaticul ala tine sus si tare cu academie si mai jos scrie ca ne vedem la CP ?
Care e destinatia finala ? :D

nu-l atingeti ca electrocuteaza . :D io-te numa ce nervos e

Bhai tata dar ce te aprinzi asa repede ..dc esti moderator...ar trebui sa faci asta in folosul tuturor nu doar ca asa ti sa pus tie pata ...marxismu e bun pe foaie nu si in practica....IA VENIT MAI OAMENI BUNI LA CASA POPORULUI SI LASATI-L CU ACADEMIA LUI ;)
Ultima oară modificat de andoruls pe 06 Aug 2009, 14:56, modificat 1 dată în total.

Re: Intruniri de noapte cu Boogy -ACADEMIA MILITARA

06 Aug 2009, 14:56

pai conform titlului topicului, la academie se fac intruniri de noapte cu Boogy

noi astialanti ne vedem diseara la CP incepand cu ora 21

06 Aug 2009, 14:58

Nu ma aprind dar e enervant cand iti ordonezi intr-un fel treburile si vine un coleg si le incurca.Cred ca am fost destul de clar in ceea ce priveste acest topic destinat intalnirilor la Academie.Ptr alte locatii sa se faca alte topice sa stiti unde si cum sa va intalniti!

06 Aug 2009, 14:58

$1 scrie:$2ai conform titlului topicului, la academie se fac intruniri de noapte cu Boogy

noi astialanti ne vedem diseara la CP incepand cu ora 21

Perfect. Diseara la Casa Poporului la ora 21:00. Voi avea si suporti de numere, pentru cine mai doreste. (12 Ron setul)

06 Aug 2009, 15:00

si ti se pare ca pana acum nu stia lumea unde sa vina ..baga un ochi peste ultimele post-uri si ai sa vezi ca lumea stia foarte bine unde sa vina pana ai inceput tu sa susti ca de topicu meu...eu moderator fac ce vreau...

06 Aug 2009, 15:02

$1 scrie:$2erfect. Diseara la Casa Poporului la ora 21:00. Voi avea si suporti de numere, pentru cine mai doreste. (12 Ron setul)

Diseara la 21:00 sunt la parlament in fata

06 Aug 2009, 15:02

Desi nu e sectiunea moderata de mine, as prefera daca nu s-ar mai discuta in afara subiectului. Am inteles ce era de inteles. Aici (in momentul de fatza) e topic de intalniri noapte la Academie. PUNCT.

Re: Intruniri de noapte -ACADEMIA MILITARA

06 Aug 2009, 15:04

Ando,te-as sfatui sa fi usor mai calm....
Ce e asa greu de inteles? Aveti chef de alta locatie,propuneti in alt topic si gata simplu si corect dealtfel!

06 Aug 2009, 15:06

ok .. deci diseara incepand cu ora 21 la CP ...
Ne vedem acolo :)

dar tot nu mi`ati raspuns ... are ceva daca nu vin cu Fordul ? ca nu il am la Bucuresti .. :(

06 Aug 2009, 15:07

ce aveti ma de v-ati aprins asa? eu unul vin oriunde se tine intalnirea, cu mentiunea ca mie personal mai mult imi place la hacademie (pt simplul motiv ca acolo mai e cate un boschet, un copac, o treapta pe care sa stai). la CP e prea monotona privelistea (exceptand desigur CP). asa ca, certati-va in continuare, iar eu am sa vin unde se aduna lumea, PUNCT :-t

06 Aug 2009, 15:07

Da e ok @dragonxx vino cu jetta :D intrare liberea :))

06 Aug 2009, 15:09

Bă, ce dracu aveţi? S-a încins tărâţa în voi? Aşteptaţi că vine ploaia acum şi vă trece! Boogy a avut încă două discuţii d-astea acu câteva luni şi s-a stabilit că aici rămâne de Academie fără să se mai scrie sus. Că vine fiecare cum i se scoală şi propune câte ceva, e treaba lui. Eu ştiu că pentru fiecare locaţie e câte un topic.
Sunt de partea lui Boogy de data asta!

06 Aug 2009, 15:10

M-ati zapacit de tot...hacademie...cp....hacademie...cp...cre ca iau pauza in seara asta pina va hotariti unde

06 Aug 2009, 15:10

$1 scrie:$2a e ok @dragonxx vino cu jetta :D intrare liberea :))

Ok.. bine ca mi`ai zis ca m`am mai linistit :) #:-S
Imi faceam griji pentru bilet :))

Ne vedem diseara la CP

O zi FORDmidabila in continuare :D

06 Aug 2009, 15:11

Citat din Evanghelia dupa Asgard 22:3
$1 scrie:$2i a venit Asgard si a spus: nu cred ca are rost sa poluam si sectiunea asta cu 1 tona de topicuri....intalnirile de noapte sunt intalniri de noapte...acum ce facem ? le clasificam "la academie, casa poporului , polivalenta"? Facem 3 topicuri pt acelasi lucru?
Acest topic se inchide.

Asadar, topicul se va numi in continuare Intalniri de noapte, iar locatia se va vota in continuare. Pentru diseara, sunt 5 voturi pentru Casa Poporului.

Multumesc!

Boogy, ce e mai usor? sa urmaresti 2 topicuri si sa vezi unde se intalnesc oamenii? sau sa se stabileasca intr-un singur topic unde facem intalnirile? Sau e mai bine sa isi faca fiecare intalnirile unde ii convine si o sa fim o comunitate de grupulete? Poate eu am chef sa ma intalnesc cu xulescu la mine acasa la o bere sa ne uitam la un meci, tu poate ai chef sa te intalnesti nu stiu unde cu altcineva si tot asa. E cool nu?
Răspunde