Pentru ca se cere, pentru ca vedem, pentru ca ne place, pentru ca vrem !!!!
Răspunde

Re: SUSPENSIE WOLF!

04 Aug 2009, 08:36

PS - chiar mi s-a pus pata pe jante ca ale tale :D
Sunt pe 16" ?

04 Aug 2009, 08:42

da sunt pe 16" ;)

04 Aug 2009, 08:48

Cauta pe ebay.de "wolf focus" si gasesti acolo, eu luni pun comanda, iti aduc si tie un set daca vrei.

La -55 e bestial, ma grabeam aseara cand veneam de la tara si l-am depasit pe unu la 170 pe curba de saracu nici nu stia ce a trecut pe langa el. Pur si simplu nu cunoaste limita de aderenta masina, nu duce motorul cat sa nu o pot tine pe drum. Problema e pe drumuri rele, am lovit niste gropi de mi-am indoit 3 amortizoare pana acuma.

04 Aug 2009, 09:09

Mda, orice avantaj va avea si dezavantaje. Dar eu sunt un optimist din nastere, asa ca ma bazez pe guvernul nostru stralucit care va investi in infrastructura, astfel incat sa ne invidieze nemtii pentru asfaltul perfect si autostrazile cu 4 benzi pe sens, fara limita de viteza... Pffaa ha ha ha =)) =)) =))

Asa ca imi voi monta si eu asa ceva pana la sfarsitul anului :D

PS - daca peste 50 de ani chiar o sa ajungem sa avem autostrazile de care vorbeam, jur ca la varsta mea de 80 de ani ma voi urca pe o Yamaha R1 si voi alerga cu 320 km/h doar ca sa stiu ca am folosit si eu odata banii pe care mi i-a luat statul o viata intreaga...

04 Aug 2009, 09:28

mda... pentru fiesta nu au decat niste arcuri :(

04 Aug 2009, 09:31

Ando, Ariciule, acum am vazut ca voi amandoi aveti diesel (TDDI respectiv TDCI) :((
Eu am benzina - oare gasesc kit-ul? Oare gasesc la acelasi pret?

:(

04 Aug 2009, 09:45

Da-i un mesaj seller-ului si iti va raspunde. Teoretic sunt arcurile mai tari la diesel pentru ca e mai greu motorul, alte diferente nu cred ca sunt.

Cat despre planul tau cu cei 50 de ani vezi ca nu prea mai sunt rezerve de petrol.. Cumpara-ti pamant sa ai unde cultiva sfecla pentru bioetanol.

04 Aug 2009, 15:16

Mai bine imi fac o fosa la subsolul blocului si colectez gaz metan :))
Hai ca am dat-o offtopic...
Ariciule, 2 rugaminti: da-mi si mie te rog daca ai un link exact cu vanzatorul kit-urilor de suspensie sa borbesc cu el si fa-mi o oferta la arcurile tale actuale, asa cum vorbeam mai demult (ca daca tot iti iei wolf...) :)

05 Aug 2009, 11:20

http://myworld.ebay.de/wolf-direkt24/

http://www.mk-tuning.de/-Sportfedern-We ... 4771-4316/
Astea sunt arcurile mele, am dat spre 600 de lei pe ele in oct anul trecut, sa zicem ca le-as da cu 250 de lei. E corect?

05 Aug 2009, 12:47

Pai tu aveai pe fatza coborata la 55 @unariciflocos si spate 35mm? nu e cam ciudata combinatia :D...aveai si amortizoarele mai scurte

05 Aug 2009, 12:54

Pai tu aveai pe fatza coborata la 55 @unariciflocos si spate 35mm? nu e cam ciudata combinatia :D...aveai si amortizoarele mai scurte

05 Aug 2009, 12:57

05 Aug 2009, 13:05

Nu mi se pare ciudata si cu cat e centrul de greutate mai jos cu atat mai bine si cea mai mare greutate e pe fata. Ideea e ca inca nu am vazut masina care sa se tina de mine pe curbe orice motor ar avea. Vreau sa ridic putin masina pentru ca prietena mea sta inafara Cluj-ului la 15 km pe un drum de-ti vine sa plangi cat de rau e si il parcurg zilnic si pur si simplu imi distrug masina. Clujenii poate stiu cum arata drumul de Chinteni.

Luni comand si eu kit-ul asta, sper sa fie ok. Am gasit un set complet de koni-uri reglabile pe un forum dar bat spre 300 e si parca nu as baga atatia bani avand in vedere instabilitatea economiei.

05 Aug 2009, 13:53

O sa fie ok cu acest kit de suspenise wolf ...nu o sa fie coborarea asa dramatica de fatza...adica 55 ... o sa fie undeva la 35 max 40mm dar cel mai bine e ca si amortizoarele sunt mai scurte...asa ca nu au sa oboseasca prea repede ...poate ca cele cu tija standard in combinatie arcuri scurte nu ar fi avut viata lunga ..oricum posibil ca in cazul tau din acest motiv sa se si strambat ....bine acum depinde si de ce gropane ai luat :D

Cat despre curierul prin care lucreaza selleur sa sti ca am ramas suprins de repiditate.. in 3 zile jumate au fost in tara...sa nu uiti sa ii ceri si Tracking ID Number ca o sa iti dea .....asa ca sa vezi pe unde e coletul in timp real

;)

05 Aug 2009, 13:55

Mi-a sarit masina in sus de pe asfalt si am dat cu capul de plafon... Oare ce groapa am luat? :) Mai degraba cratere, buza gropii cred ca avea 10 cm.

05 Aug 2009, 15:52

Las ca am dat si eu acum 2 sapt intr-una pe langa soseaua giurgiului de am zis ca o rup in doua :-t ...am tras pe dreapta sa verific janta..injuram de mama focului

05 Aug 2009, 15:56

$1 scrie:$2i-a sarit masina in sus de pe asfalt si am dat cu capul de plafon... Oare ce groapa am luat? :) Mai degraba cratere, buza gropii cred ca avea 10 cm.

Dumnezeule, nu am mai auzit de asa ceva!!! :-O

Daca nu sunt primari inventivi pe-acolo... Eu le umpleam cu apa si ceream taxa de piscina =))

Ontopic: Setul il comanzi sau il licitezi? Si eu vreau sa comand dar imi prind urechile in limba germana... Of, si mai sunt si neamt :)
Te rog da-mi si mie mp cu detaliile produsului comandat, daca vrei desigur ^:)^ (pret, mod de comanda etc etc)

PS - @ariciule, ti-am lasat mp mai devreme, sta "in curs de trimitere" - poate ai mesageria plina

05 Aug 2009, 16:42

@Otmar foloseste Goagal Translate...iti traduce text si chiar link intreg :) bafta...iar dc vrei un pret mic pt ele mergeti pe varianta licitatie...eu am mers pe aceasta si un singur bidder a fost adica EU :D....si le-am luat la 119E +35E( transport) singuru dezavantaj a fost ca a trebuit sa astept 7 zile pana s-a incheiat licitatia +3 zile trans adica 10 zile ..dc mergeti pe varianta BUY NOW o sa le luati putin mai scumputz ...dar livrarea se face next day

05 Aug 2009, 22:11

Ok copii (Ando, Andrei), ajutati un nestiutor. Am facut cunostinta recent cu ebay si nu prea ma descurc. Deci:
Mi-am facut cont, i-am scris tipului, dar nu gasesc sub nici o forma kit-ul pe care vi l-ati comandat voi. Vreu sa-l comand (sau sa licitez pt el) dar NU il gasesc. Astept sa-mi raspunda si el, cu detalii si un eventual link, dar pana atunci poate ma descurcati un pic voi.

PS - Andrei, sa-mi spui daca licitezi sau il cumperi, sa nu ma bag peste licitatia ta :P

Modalitatea de plata: Trebuie sa am pe card in lei contravaloarea sumei in euro?
Poate imi dati si mie un mp sa-mi explicati putin mersul... Sincer nu am la cine sa apelez :(

Multumesc!

05 Aug 2009, 22:38

suna-ma maine pe 0727436939 sau da-mi id de mess si vbim pe seara ;) ..apropo mie nu mai imi trebuie suspension :D asa ca bafta..si momentan din ce am vazut mai sunt 2 perechi la 159 euoi cu BUY NOW nu mai e nici un set la licitatie..dar sigur peste 1 sapt 1 jumate va scoate alt set la licitate...asa am patit eu prima data pana m-am decis a bidat unu si l-a luat cu un singur bidd ...apoi eream pregatit sa il iau la BUY NOW cu 159 +35 transp..dupa care m-am razgandit sa vad dc mai scoate ceva la licitaie ..si a scos iar :P la 119 euroi si am bidat 1 sg data cu 1 euro peste si am castigat licitatia ;) ....asa ca vorbiti cu selleru dc scoate ceva la licitatie...ca sa stiti dc mai asteptati sau nu ;)

06 Aug 2009, 12:07

Mda, tocmai mi-a raspuns seller-ul: Kitul pentru varianta benzina nu este in stoc... ~:>
Logic, la norocul meu....

Ce naiba sa fac? sa ma multumesc cu arcuri? Sau pot sa gasesc kit-ul si la altii ?

Thanks!

PS - Ariciule, arcurile tale se potrivesc la mine doar pe spate, pe fata sunt diferite...

06 Aug 2009, 12:30

@otmar nu l-ai intrebat dc aduce ;) si cam cat ar dura...mai vezi pe ebay.co.uk alte marci recunoscute ar mai fi Koni/Spax/Eibach/Vmax/KW/Apexi/H&R/..dc mergi pe varianta doar arcuri alege ceva sa te coboare maxim 40mm ..ce trece de 40mm nu prea e indicat..

Verifica aici : http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trks ... Categories

06 Aug 2009, 15:30

Nu inteleg... de la benzina la diesel sunt diferite arcurile in sine sau duritatea lor?

06 Aug 2009, 15:34

pai cel putin spatele e la fel..dar fata la diesel e mult mai grea fata de un motor pe benzina...acum nu cunosc exact ce efecte ar avea dar unul singur imi trece prin cap..sa nu coboare suficient de mult ,dar la fel de dura :-??

06 Aug 2009, 16:04

$1 scrie:$2u inteleg... de la benzina la diesel sunt diferite arcurile in sine sau duritatea lor?

Tocmai m-am uitat in program, amortizoarele sunt la fel pe fata si la diesel (1.8 cmc 66 si 74 kw) si la benzina (1.6). Inseamna ca diferenta o fac arcurile, si anume duritatea lor.
Atunci, teoretic, as putea sa montez arcurile de diesel. Tinand cont ca tu aveai -55 la greutate mai mare, logic ar fi ca la greutate mai mica, sa avem mai putin de -55, adica -40, -30.
Ar putea sa fie mult mai rigide ? :-??

Pareri?

06 Aug 2009, 16:06

la cap asta nu stiu ce sa zic :-??

06 Aug 2009, 16:41

$1 scrie:$2a cap asta nu stiu ce sa zic :-??

:-B Trebuie sa ne lumineze cineva... baieti, help?

07 Aug 2009, 08:46

Diferenta de greutate intre benzinar si diesel pe un site vad ca e in jur la 100 kg care nu stiu daca sunt toate pe puntea fata. Nu stiu ce sa spun. Inclin sa cred ca va fi foarte similara coborarea, dar va fi mai mare rigiditatea. Vorbim totusi de o greutate cu 10% mai mare care nu ar trebui sa influenteze atat de radical comportamentul.

Ce iti spun e in caz ca vrei sa-ti comanzi si tu un kit de diesel, arcurile mele cred ca le voi da unui prieten, desi lui ii e frica ca va fi prea joasa masina.

Am observat ca numai pret de buy it now mai este la suspensiile Wolf. S-ar putea sa merg in concediu cu masina prietenei si sa aman comanda pana ce ma intorc pe sf lunii.

07 Aug 2009, 08:54

Pai daca diferenta vine din duritatea arcurilor, o sa-mi comand un set de diesel si il montez asa. Daca sunt prea rigide, o sa caut arcurile pt puntea fata, separat. Daca nu le gasesc, vad eu ce fac...
Dar daca sta masina prea ridicata de bot? :))

07 Aug 2009, 10:22

Pune doi saci de cartofi sub capota.
Răspunde