$1 scrie:$2e frumos luceste vopseaua... e nebunie micul ferrari, sau cum il alinti!
in dreptul butoanelor de blocat/deblocat usi si de avarie, mai ai cate 2 de fiecare parte, alea parca nu am niciun semn. sunt decorative sau au roluri si ele?
sunt butoane cu functii variabile (ca la mobile) ; daca te uiti pe una din poze in partea de jos a displayului vei vedea 4 denumiri care reprezinta functiile lor in acel moment ; daia ii si zice la "chestia" asta complicata HMI (human machine interface) si cica si-au luat inspiratia din designul tel mobile ; putea sa fie copie si de pe o fata de alien, important e un singur lucru, ca arata f tare (zic eu....

)
$1 scrie:$2 jizz in my pants looking at those pictures
foarte frumoasa masinuta

s-o stapanesti sanatos!! vad ca ai ajuns deja la imresionanta cifra de 131 km parcursi
Arata foarte bine si interiorul dar ti-ar mai trebui o cotiera aftermarket, ceva de genul asta
http://www.european-parts.net/catalog/p ... cts_id=957
stiu de ce zici, aduc si cei de la For Car daca nu ma insel, numai ca..... personal urasc cotierele
$1 scrie:$2rumoasa, sa o calci sanatos!
stopurile de ceata sunt in partea de jos, cam pe la nivelul rotilor (parca asa erau si pe modelul anterior) si sunt tot pereche[/quote]
Ai stopuri de ceata pereche? A mea are doar pe stanga functional, pe dreapta este doar de decor

[/quote]
aha.... uite asta nu am analizat inca ; inseamna ca a fost unul ca mine care nu a putut sa sufere ideea sa puna doar pe o parte

P.S. : azi dimineata am rezolvat si cu RAR-ul, am omologat-o