de test_driver » 10 Aug 2009, 00:03
Ar mai fi o problema la pitipoance, ca tot e vorba de ele, cu toate ca nu sunt absolut deloc deranjant pentru mine, dar sunt tare curios si anume, de ce toate femeile vor haine cat mai de firma, si implicit cat mai scumpe??
Pentru mine de exemplu o pereche de pantofi sport trebuie sa fie de buna calitate, iar in MAAAAXIM 200 Euro gasesti super calitate si confort, desi eu nu am platit niciodata mai mult de 120 Euro pe o pereche de pantofi, si aia a fost o singura data, de obicei dau mult mai putin, si de obicei imi iau lucruri de calitate, dar ma uit dracului si la pret, ca doar vreau sa ma simt eu bine, nu sa pice vecinul de ciuda.
Si acum as vrea sa vorbesc de genti de mii de euro, ceasuri de mana la fel de mii de Euro, si pantofi si alte toale care costa la fel. Care e problema lor? de ce cheltuie atatia bani? Cunosc persoane care stiu sigur ca au un castig lunar mult mai mic ca al meu, dar care se imbraca la niste preturi de pici jos, bine nu mii de Euro, dar ei daca ar avea sigur ar cheltuii cu miile. Ma refer la oameni care castiga sa zicem 3000 RON pe luna (barbat+nevasta) si strang din buci cate 3,4 chiar si 6 luni si cand au o gramada mare de bani ii cheltuie pe toti pe o costumatie exagerat de scumpa, sau strang banii cate 2 3 saptamani, si intr-un week-end ii sparg pe toti intr-un club select, si apoi vin si se lauda la mine ca ce bine s-a distrat el ca a baut energizant cu whiskey in Club si toti se ofticau ca ei au bani, asa credeau ei probabil, sau poate chiar asa era. Eu nu ma oftic pe ei ca au ceva scump, ma oftic pe ei ca se chinuie sa arate ceea ce nu sunt, si totusi unele persoane tin la ele, si mi-e mila, si nu stiu cum sa le explic ca nu e bine ce fac, dar pana la urma traim intr-o lume prea nebuna.