Caini pe masina. Cum scap de ei?
Sa va spun povestea mea....azi sosind acasa trec pe la masina lasata bine mersi, pe locul platit la primarie si STUPOARE....in parcare un grup de 15...(da DA...ati citit bine CINCISPREZECE) caini dintre care 7 sus pe capota masinilor existente (printre care era si a mea). Am reusit cu chiu cu vai sa-i imprastii si cand iau la puricat masina mea...plina de zgirieturi. FRATILOR e plina....un singur segment a ramas neatins ... aripa spate de pe partea soferului. In rest este facuta praf chiar si pe capota. Bineinteles ca problema cu acesti caini a fost larg dezbatuta de mine cu autoritatile...dupa o gramada de sesizari facute cu mult timp inainte au venit hingherii, au luat vreo 3 bucati dar au adus 10 inapoi.
Cum am ajuns iar acasa am pus mina pe telefon la primarie sa fac reclamatie: HAIT...am nimerit unde nu trebuia...primaria NU SE MAI OCUPA de problema cainilor.
In concluzie ... masina e facuta praf, zgiriata peste tot...ce e de facut?
Am CASCO dar probabil ca prima oara mi-o vopseste dar pe viitor...ce e de facut?
Voi ati patit asa ceva? Astept sugestii ... un vecin imi zice sa merg in parcare de 3 ori pe zi, citeva zile la rand si sa lansez petarde...cica asa scap de ei.
Va rog frumos sa-mi spuneti ce pot face? Daca ati vedea masina in ce hal e...i-ati plinge si voi de mila.
Cum am ajuns iar acasa am pus mina pe telefon la primarie sa fac reclamatie: HAIT...am nimerit unde nu trebuia...primaria NU SE MAI OCUPA de problema cainilor.
In concluzie ... masina e facuta praf, zgiriata peste tot...ce e de facut?
Am CASCO dar probabil ca prima oara mi-o vopseste dar pe viitor...ce e de facut?
Voi ati patit asa ceva? Astept sugestii ... un vecin imi zice sa merg in parcare de 3 ori pe zi, citeva zile la rand si sa lansez petarde...cica asa scap de ei.
Va rog frumos sa-mi spuneti ce pot face? Daca ati vedea masina in ce hal e...i-ati plinge si voi de mila.

Ford Mondeo 2TDCI 2004, 131 CP, model Ghia Wagon
-
patrick - Ford Freak
- Maşina:
- VIN: