Pun intrebarea asta dupa ce am citit cam toata aria de service si o sa fac un mic top al celor mai cunoscuti:
Intai incep cu mecanicii:
1. Sorin/Lowe Group Stefanesti
2. Laur
3. Nea Viorel
1. O persoana care a primit numai laude pe forum, eu de aici am aflat despre el, am fost personal la el si am schimbat kitul de ambreiaj, treaba f buna si extrem de priceput la un tarif bun, unul dintre cei mai buni mecanici, problema este ca am incercat de curand sa dau de el la telefon si nu suna, numarul pare deconectat, cand am fost la el cu ambreiajul a zis ca o sa plece in Anglia ca a gasit oferta acolo. Daca e cineva mai apropiat de el si stie daca mai e in tara sau nu sa ne anunte si pe noi...si daca chiar a plecat, la cine se poate apela cu incredere din mecanicii de la Lowe group..
2. Am citit multe despre el, dar parerile au fost impartite, mai mult datorita colegilor lui Laur care nu fac aceeasi treaba buna ca el, si e bine sa fii foarte atent cui lasi masina daca o duci la Laur...de ceva timp nu s-a mai zis nimic despre el, poate are cineva un update in legatura cu activitatea lui recenta prestata clientilor..
3. De Nea viorel am auzit ca ar fi fost expert pe dacii vechi si s-a reprofilat si pe cele straine si ca are un atelier in curtea sa, si ca multi taximetristi se duceau la el sa-si rezolve masinile ieftin si bine, dar mai mult de atat, nimic.
Si in final, topul service-urilor:
1. Neste automobile
2. CSD
3. Colina motors
4. Autoklass
Nu am avut nici o tangenta cu ele pana acum, topul e luat de aici:
viewtopic.php?f=30&t=25350&start=0&st=0&sk=t&sd=a&view=viewpoll .
De Neste am auzit ca au preturi mai bune decat celelalte si n-am auzit atatea gafe de la ei precum cei de la CSD si Colina care practica si preturi mai mari similare intre ele.
Locul 4 ocupat de Autoklass a fost mai mult facut dupa o analiza a parerilor de pe forum si chiar cred, personal, ca merita sa fie mai sus, dar n-am o baza solida pt a-i ridica deasupra celorlalti, mai astept pareri legate de ei, sunt cei mai noi in top deci n-ar fi fost cinstit sa luam clasamentul ca atare deoarece voturile n-au fost resetate la intrarea in scena a Autoklass-ului. Pana acum se lauda cu preturi mici la revizii cel putin pana pe 31 august cat tine promotia, iar omul recomandat de legatura cu ei e dl. Maftei Alexandru cu care am avut placerea doar sa conversez la telefon si mi s-a parut ok.
Atentie! Toate aceste informatii sunt bazate pe relatarile userilor de pe forum, experienta personala e mentionata mai sus si se limiteaza doar la atat. Daca aveti ceva de adaugat, vreo contradictie in legatura cu ce am postat, va rog faceti-o intr-un mod civilizat si constructiv, fara flameuri si/sau pareri nefondate. Sunt deschis la orice alte informatii ontopic ati putea oferi, eu personal caut un nou mecanic/service, datorita faptului ca nu mai pot da de Sorin.