ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

HELP!

02 Mar 2007, 13:56

va rog spuneti-mi si mie ce contine masina cu vin-ul > 7K06758

02 Mar 2007, 13:57

pai... e cam scurt VIN-ul... tre sa aiba vreo 16 caractere.

02 Mar 2007, 13:59

$1 scrie:$2ai... e cam scurt VIN-ul... tre sa aiba vreo 16 caractere.

asa mi l-a comunicat agentul de vanzari!
tre sa fie un ford focus sedan trend moondust sylver, 1,8 tdci

02 Mar 2007, 14:03

Daca este o masina noua cu atat mai putin se poate verifica pentru ca tre intai sa apara update pentru Microcat-ul care sa contina si luna de fabricatie a respectivei masini. Daca agentul ti-a comunicat un VIN, ii poti solicita lui sa iti prezinte fisa masini. Pe asta nu o poate truca. Da' sa ti-o arate pe calculator la el, nu editata si apoi scoasa la imprimanta.

02 Mar 2007, 14:10

agentul de vazari ti-a comunicat doar ultima parte a VIN-ului. tot ce poti afla din ce ti-a dat e ca masina e produsa in 2007. restul e numarul de ordine, se da secvential, deci nu prea poti scoate mare lucru din el.

02 Mar 2007, 14:13

$1 scrie:$2aca este o masina noua cu atat mai putin se poate verifica pentru ca tre intai sa apara update pentru Microcat-ul care sa contina si luna de fabricatie a respectivei masini. Daca agentul ti-a comunicat un VIN, ii poti solicita lui sa iti prezinte fisa masini. Pe asta nu o poate truca. Da' sa ti-o arate pe calculator la el, nu editata si apoi scoasa la imprimanta.

ok! asta ar fi ultima varianta!
incerc sa-l compun eu, pp ca ce mi-a spus el este doar Sequential number
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Fo ... _factories
Răspunde