Sunt fooooooooooarte legate,deoarece reflecta nivelul de trai al cetateanului,nivel care pana acum 19 ani,era uniform,adica fiecare muritor se putea inscrie la o Dacie care venea la 5 ani,pe cand acum nu mai merge banda.
Am la mine pe strada un fost maturator,care o viata intreaga a lucrat la fostul IGO(cine stie ce inseamna)si la fiecare 5 ani lua Dacie noua si pe cealalta o vindea,acum sta in capatul strazi si cerseste o bucata de paine,pentru ca ai iesit la pensie dupa 40 de ani de munca si statul roman nu are bani sa.i dea,dupa ce omul si.a platit o viata intrega CAS si toate cele.
Unde sunt bani la oamenii care la revolutie erau inscrisi la Dacie noua?
Unde sunt banii la FNI?
La mine?
Il acuza pe Ceasca ca are conturi in Elvetia,ca acum sa dezminta ca nu este adevarat.
Vad ca a devenit un topic foarte frecventat de 3/4 zile de cand sunt eu pe aici si tin sa va anunt ca tot forumul daca veti intra aici sa ma combateti,tot am sa va fac fata,pentru ca eu nu vorbesc din povesti si din carti,ci din ceea ce am trait.
Ma deranjeaza doar faptul ca nu intra si din cei care nu au si traiesc la limita,doar ca ei au alte ganduri negre si nu sta sa citeasca topicuri de afaceri.
In fiecare seara ma intristez din ce in ce mai mult,jucand un joc de cultura generala numit
http://www.conquiztador.ro care contopeste la un loc intrebari de istorie,geografie,literatura,matematica si etc si observ tineret care habar nu au de Zaharia Stancu,Alecsandri,Liviu Rebreanu,Marin Preda nu au auzit de Morometii,Ion,20.000 de leghe sub mari,Colt alb,etc,pe Fefeleaga a ajuns s.o cheme Ana din Mesterul Manole................................
de matematica,nici nu indraznesc sa deschid subiectul.
Ce ma deranjeaza cel mai mult este faptul ca majoritatea sunt studenti pe la medicina,ASE,resurse umane,etc si imi pun intrebare cand aceasta persoana inculta la care taticul ei are bani si ii cumpara diploma de facultate si devine chirurg iar copilul meu apuca pe mana lui,ce se intampla?