Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
Subiect închis

Ford Kuga - Cat v-a costat? Ce dotari are? Cand l-ati luat?

17 Aug 2009, 10:29

eu nu inteleg......23.700 euro ai dat pe titanium.....dar pe site -ul oficial ford ro acest titanium te duce la 25.000 euro,fara optionale....nu e un pret unic in tara? sau se negociaza :-??

sau poate ar fi problema cu tractiunea....poate aici e buba cu pretul,nu ai specificat daca ai tractiune pe fata sau integrala.....oricum daca tot se numeste SUV si dai banii astia atunci dupa parerea mea e o prostie sa nu-ti iei cu tractiune integrala......te duci cu prietenii si trebuie sa urci un drum noroios,observi ca te duce in stanga si dreapta,ce dracu SUV mai si asta o sa-ti spuna prietenii #:-S sau vezi ca te depaseste un fiat panda cu tractiune integrala....sigur e o problema de gust,dar trebuie gandita ca atare...
Ultima oară modificat de Cornel001 pe 17 Aug 2009, 11:30, modificat de 2 ori în total.
Motiv: data viitoare vei folosi butonul modifica cat timp este inca activ.

Re: Ford Kuga - Cat v-a costat? Ce dotari are? Cand l-ati luat?

17 Aug 2009, 11:32

este 4x4, in perioada asta cand nu mai merg vanzarile se fac reduceri + negociere. Insa si inainte se puteau obtine reduceri, chit ca mai mici.

17 Aug 2009, 15:36

@mikikorg: nu te opari ... e 4x4

17 Aug 2009, 16:02

Mihai, la urmatoarea intalnire vi cu Kuga sa o vad si eu? :D

18 Aug 2009, 10:29

mihair stai linistit ca nu ma opar [-X .....uf,ce cuvant urat,sper sa nu te indentifici cu acest cuvant,sau :-w .....cine stie......mi-am pus niste intrebari si nimic mai mult,eventual puteai sa vi cu niste explicatii,asa cum a facut-o altcineva,dar.....trebuie sa aiba si cine sa faca asta.....sper sa ma insel si tu de fapt poate esti o persoana de toata isprava....Respect!
Subiect închis