Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.
Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în
Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru
generalităţi.
14 Aug 2009, 22:40
sunt posesor de focus 2001, recent am schimbat bateria de la telecomanda si, desi bateria e noua, nu pot folosi telecomanda pt inchiderea centralizata. am inteles ca exista o procedura, dar nu am inteles-o prea clar. ma poate ajuta cineva sa rezolv problema asta? multumesc anticipat
18 Aug 2009, 10:24
nu exista nicio procedura. trebuia sa mearga fara probleme dupa schimbarea bateriei. eu am schimbat bateria pina acum de 3 ori, fara probleme.
18 Aug 2009, 16:58
Normal nu trebuie sa faca probleme dupa schimbarea bateriei,si eu am schimbat de X-ORI bateria pana acum si nu a trebuit reprogramata telecomanda.Verifica daca ai pus bateria bine.
20 Aug 2009, 12:58
intr-adevar m-am interesat si exista o procedura: se pune si se ia contactul de 4 ori in interval de 8 secunde, masina emite un sunet dupa care trebuie apasat unul dintre butoanele de pe telecomanda (eu am tinut 2 secunde), timp dupa care masina emite acelasi sunet, semn ca a recunoscut cipul din telecomanda. acum functioneaza ca la inceput.
20 Aug 2009, 13:02
Daca exista si a doua cheie ,dupa punerea contactului de 4 ori si apasarea unui buton de la prima cheie ,se apasa unul dintre butoanele celei de a doua.Ambele telecomenzi sunt astfel activate.