@kosmin: "With the power invested in me, I pronounce you Club Ford Member!"
Membru Club Ford ai devenit din momentul in care te-ai incris pe forum si te-ai accentuat cand ti-ai luat Ford si te vei definitiva cand vei veni la o intalnire

Incercad sa fiu serios, repet: membru Club Ford ai devenit cand te-ai inscris pe forum. Daca te referi la rank-ul tau care momentan vad ca este "incepator" tine numai de numarul de posturi de pe forum. Rank-ul va deveni "Membru" la peste 250 de posturi, parca.
Daca vrei sa devii membru al Asociatie Club Ford Romania, trebuie sa mai astepti un pic pana se va infiinta Asociatia. Mai multe detalii gasesti aici:
http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?t= ... sc&start=0
Referitor la intrebari:
1. Am raspuns deja
2. Nici eu nu am comp de bord, dar din cate am auzit de la cei ce au nu poti sa vezi consumul instantaneu.
3. Nu stiu.
4. Sunt avertizari normale. Te avertizeaza cand temperatura exterioara este scazuta sa ai grija la polei.
5. Turatia este ok.
6. Si eu am acelasi motor si tot acolo imi sta acul. Pe unde am intrebat mi-au spus ca este normal. Am vazut si motorul de 110cp (tot 1.6), dar pe un 307 si tot acolo ii statea acul.
Ca incheiere iti spun ca nu e nici o problema daca iti faci un topic separat unde sa fie poze din abundenta. Mai departe ramane sa ne vedem pe la intalniri!
Multa bafta!