Cum scapam de gandacii de apartament???
Am o problema kre ma streseaza de ceva timp.Am gandaci in bucatarie,de fapt sunt in tot blocul,si misuna peste tot,de cate ori ma duc in bucatarie noaptea si aprind becul sunt prin toata bucataria,acum mai nou circula nestingheriti si ziua.
Am incerkt cu mai multe fiole de regent,fendona si mor atunci pe moment dupa care iar apar.
Ce metode bune cunoasteti,dar sa dea rezultate sau ce fel de fiole cu insecticid sa folosesc,sau o otrava f.puternik dak stiti,e bun "verde de paris"?
Eu ma gandeam sa imi iau o planta carnivora,aveti idee unde gasesc asa ceva?,a mai incerkt cineva,da rezultate???
Dak am postat gresit,scuze si rog moderatorii sa il mute unde e bine.
Multumesc anticipat.
Instalator sanitar,montez centrale termice,cazane pe lemne si carbune,aparate aer conditionat,panouri solare e.t.c.
http://forum.clubford.ro/viewtopic.php?f=17&t=38239
-

DON GYOVANY - Member
- Maşina: Ford Scorpio, 1986, 2.0i OHC-EFI, 85kw/115 cp & BMW 330xd,184 hp!
- VIN: WF0AXXGAGAGU01536

prospectul sustinea ca daca gandacul care a gustat din fructul oprit intra in contact cu altii, ii kilareste si pe ceilalti. 

Daca ai termopan iti recomand sa lasi plasele pentru insecte tot timplul inchise pentru ca noaptea circula pe fatada blocului si iti intra pe geam daca este deschis. De asemenea nu lasa gunoiul peste noapte, du-l la ghena cat mai des. In general sa stii ca sunt atrase de mizerie si de umiditate asa ca daca ai pierderi la apa in bucatarie sau baie rezolva-le urgent. Sunt o adevarata pacoste. Este singurul lucru din lume de care imi este scarba...