ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
@almanahe, la ce distributie are filmul asta trebuie sa il vad! Il ai pe un cd sau dvd? Eu nu folosesc DC ++ nici torenti, iar pe megavideo (unde ma uit eu online) vad ca nu este uploadat.
... ai foarte mare dreptate, n-am fost atent din cauza calificativelor date deja... WTF!!! Astia-s tampiti sau ce? Dai calificativ pe imdb pana sa apara filmul? Oricum trebuie vazut, cel putin pentru distributia minunata.
daca erati atenti la "must be seen" (eu l-am folosit pe aici doar cand un film urmeaza sa apara, ca un fel de reminder ) deci... Una peste alta... e posibil sa ma fii inselat daca trailerul e asa fad ma intreb cum e filmul
tocmai am vazut aseara seabiscuit,o drama despre un cal prea mic pentru a fi bun de curse si un jocheu prea mare .Superb filmul ,am vazut si documentarul acum cateva zile.
In The Imaginarium of Doctor Parnassus cu release date pe 25 dec. 2009 joaca si Heath Ledger, mort pe 22 ianuarie 2008. Sau poate fantoma lui, cine stie... Oricum, filmul pare destul de ciudatel, manca-l-ar mama , dar asta nu e un motiv sa nu-l vedem, nu?
nu prea am Oana Dar nici chef sa ma uit la filme nu prea am, dupa cum vezi doar fac o mica selectie de recomandari. In alta ordine de idei am vazut aseara Street Fighter, cam de duzina. Ce mi-a placut la el au fost numele a doua personaje care cu putina imaginatie s-au transformat usor in Ciulin si Gem
Vazut adineauri G.I. Joe: The Rise of Cobra... n-a fost rau deloc daca faci abstractie de multimea de eroi americani/mp si de toti nebunii de care erau obligati de imprejurari sa "se ocupe"... 118 min action movie 100%
Am vazut si eu Bruno - nu il recomand nimanui, decat daca e homosexual. Daca Borat a fost predominant funny cu exagerari pe alocuri (vezi secventa cand Borat se batea cu producatorul lui intr-o camera de hotel - amandoi goi pusca), Bruno este predominant exagerat cu faze comice pe alocuri - dar si alea cam greu de digerat.Parerea mea este ca Sacha Baron Cohen si-a cam dat foc la valiza cu filmul asta. Nota 2/10.
MaÅŸina: Trend Champions League 2007 , 1.8 TDCI>"Focosul"
Re: film?
31 Aug 2009, 12:11
$1 scrie:$2 MUST BE SEEN (ca sa se vada bine )
ca de altfel si celelalte 3 parti must be seen!! ont: Ice Age: Dawn of the Dinosaurs ----->>7/10 slabutz tot Madagascarul ramane de referinta! Angels & Demons--->>8/10 http://www.imdb.com/title/tt0808151/ interesanta povestea dar inclina spre SF.... oricum mai bun decat prima parte!
Inglourious Basterds - 9/10 Un classic Tarantino - violent, sangeros, pe alocuri amuzant - jucat superb (Christoph Waltz, Brad Pitt), filmat in asa fel incat sa iti aduca aminte ca cinematografia e totusi o arta nu e reportaj. Nu e must see dar e de vazut.
MaÅŸina: ex- Ford, Mondeo, 2004. Prezent: Audi A4 2009.
Re: film?
01 Sep 2009, 14:57
pai prima e cat de cat de vazut, a doua e cam slabutza, si a 3-a sucks big time, nici n-am rezistat sa ma uit pana la final. deci de la a 4-a nu ma mai astept la nimic.
LE: e cam aceeasi poveste ca in cazul seriei Butterfly Effect. primul exceleaza, urmeaza o panta descendenta, uneori ajungandu-se chiar la penibil.