de bibanu47 » 18 Aug 2009, 23:29
Ciudat,cu ocazia fuzionarii acestor 2 topicuri,constat ca majoritatea parerilor sunt perfect similare cu ce dicutam eu in alt topic acum 2 seri si eram catalogat ca fiind un comunist,persoana care se victimizeaza si etc.
Nu stiu cum va permiteti sa discutati asemenea gogomanii,poate nu stiti,nu mai traim in comunist am trecut la democratie domnilor si peste tot curge lapte si miere.
Va rog sa nu mai bagati toate prostiile in seama,nu este nimic adevarat,totul este doar in mintea voastra,parlamentari nostri sunt cei mai onorabili oameni din Europa si nu vor decat binele acestei tari,sunt locuri de munca garla,tineretul o duce excelent,ce sa o mai lungim,in Romania este raiul de pe pamant,dar nu sunteti voi capabili sa intelegeti.
Nu cred ca ati auzit dar sa dat drumul la avorturi si asta a rezolvat tot,avem voie sa calcam pe seringi prin parcuri,poti sa regulezi o eleva pe catedra,daca vrei sa impusti pe unul la semafor,nu este o problema..........
Va rog sa terminati cu prostiile si vaicarelile ca nu este nimic adevarat si sper sa nu apara moderatorul KomandantuR pe aici si sa va aplice un warn pe privat,cum a fost darnic cu mine pentru acelasi lucru.
Ma repet,va rog sa nu va mai victimizati atat si sa va vaietati de cate ori aveti ocazia,lucrurile murdare si necazurile se spala in familie,aici este un forum de auto.
Va vaietati toata ziua ca nu se ajung banii si vad ca toata ziua se construiesc sedii noi de banci,numai la mine in 2 km de oraşel,intr.un singur an de zile intr.o intersectie,in 4 colturi au aparut 4 sedii noi de banci de nici in filme nu am vazut asemenea constructii.
Va rog sa terminati cu victimizarea si poftiti la cafeneau fericitilor,aici nu mai sunt locuri,nici macar in picioare si nu as vrea sa faceti varice.
L.E. Ma surprinde faptul ca acum 2 seri despre mine se preciza ca sunt un caz izolat.
Doamne ajuta.
Reconditionez motoare,cutii de viteze,chiulase,rectific si pasuiesc supape rezultate din distributii sarite,alternatoare,electromotoare,casete de servo-directie si pompe atat electrice cat si mecanice,pompe de vacuum si frana indiferent de tipul auto sau an. Pentru reparatii auto vizionati: http://www.youtube.com/results?search_q ... %2047&sm=1Nr. de tel. la care discut strict numai despre reparatii contra cost: 0766417724 Gabi
Operez in cartea de service a autoturismului.