Mi-a explodat extinctorul!
Am lasat masina in fata unui magazin (de piese auto) si sotia mea insarcinata in luna 7 pe locul din dreapt fata; am stat vreo 10 minute inauntru, si cand am iesit sotia mea era in afara masinii foarte speriata, si imi tot spunea ca a explodat ceva.
Iesea fum alb de peste tot, primul lucru am scos cheia din contact ca o lasasem acolo (motorul era oprit), am deschis capota sa vad daca e foc ceva, dar fumul venea din spate. am deschis portbagajul si ... surpriza ... venise Craciunul fratilor! totul alb, iesea praf si pe sub bancheta, de peste tot.
Bubuitura a fost foarte puternica, exact ca si cum ar fi intrat alta masina in viteza in masina noastra. Sotia mea inca se simte rau de la incident, mi-era frica sa nu se declanseze nasterea de la o sperietura ca asta.
Masina nu a stat in caldura mai mult de o ora sa zic, dar oricum azi nu e foarte cald. In ora asta am mers cu masina si a mai stat parcata inca intr-un loc.
Extinctorul era cumparat in 2007, si trebuia sa ii fac verificarea in august 2008 insa am uitat, ca mai am unul la masina aia si... am uitat.
Extinctorul a explodat puternic, a ramas partea metalica intreaga de unde tot iesea pudra, dar manerul ala de plastic s-a facut bucati, tubul din extinctor era si el bucati, gatul extinctorului nici nu l-am mai gasit. In portbagaj in afara de mizerie, mi-a indoit vreo 2 plastice dar nimic grav.
Ce parere aveti? Era normal sa explodeze? Ati mai patit ceva similar sau ati auzit macar? Ce puteam face sa previn, sau cumva era cu defect adica o bomba cu ceas?
Constanta - intalniri locale
Pentru a te adauga in grupa ClubFord Constanta - click pe link http://forum.clubford.ro/ucp.php?i=grou ... membership bifeaza in dreptul grupei Constanta si apoi apasa pe butonul trimite/send
-
martini - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina: Focus 2 facelift 1,6 GPL