În ţară şi peste hotare
15 Iun 2009, 14:00
mariusmMultumesc!
13 Iul 2009, 08:47
In acest weekend vreau sa ajung la mare si ma intereseaza daca stie cineva
cum e drumul Ramnicu Sarat - Viziru (jud. Braila ) ?
Eu de obicei mergeam Focsani -Braila - Viziru , dar am inteles ca bucata de drum Maxineni-Braila
s-a cam stricat si as vrea sa evit.
16 Iul 2009, 09:05
Salut
trebuie sa fac un drum cluj-timisoara, imi spuneti va rog cum e drumul oradea-arad? aceasta portiune era f rea prin martie
daca stii cineva daca s-au facut ceva reparatii intre oradea si arad sau sa imi recomande un alt traseu mai bun
multumesc
16 Iul 2009, 09:32
Centura de Vest a Ploiestiului e iar in lucru cu circulatie pe un singur fir pentru cel putin 3 saptamani.
deci daca aveti de gand sa treceti pe la Ploiesti, luati-o prin oras, prin centru!
21 Iul 2009, 11:54
eu sunt din cluj, stiu ca drumul cluj-alba-sebes e bun, dar sa ajung la timisoara pe aceasta ruta trebuie sa merg si portiunea lugoj-timisoara care am auzit ca e groaznica
multumesc pt sfaturi si mai astept cu mare interes si alte recomandari
Ultima oară modificat de
Alen pe 21 Iul 2009, 13:42, modificat 1 dată în total.
Motiv: sters quote-nu e necesar pt. mesajul anterior
25 Iul 2009, 16:40
pentru constanta-focsani ma ajuta cineva? vreau informatii recente, starea drumurilor, pe unde as ajunge mai repede.
am mai fost acum 3 ani si am ales urmatorul traseu:
dus: constanta-slobozia-urziceni-buzau-rm sarat-focsani am ales drumuri bune, dar traseu cam lung
intors: focsani-rm sarat-braila-smardan BAC- macin-isaccea-tulcea-constanta
multumesc!
25 Iul 2009, 16:43
mai exista topicuri pe aceeasi tema:
viewtopic.php?f=117&t=30385&st=0&sk=t&sd=aviewtopic.php?f=117&t=11821&hilit=ruteviewtopic.php?f=17&t=2086&hilit=rutesi eu am de cautat o ruta si nu as vrea sa scriu acelasi mesaj in 4 locuri ... bine ar fi sa le uneasca un moderator, sa vorbim in acelasi loc cu totii.
25 Iul 2009, 19:14
Acum am fost un Cluj - Arad si parerea mea e ca Oradea -> Arad e OK.
Am mers afara constant peste 100 km/h, asta profitand si de vremea buna (s-a mai carpit drumul cat de cat de luna trecuta cand am fost ultima oara).
Daca ploua e mai greu de vazut denivelarile si unele gropi.
In schimb Arad -> Oradea are cateva parti (3/5) pe care mai mult de 80 km/h e crima pentru masina. Zici ca nu e acelasi drum pe care ai mers.
27 Iul 2009, 09:14
@martini: ok, ramane valabil acest topic de la "Calatorii"
27 Iul 2009, 09:25
pentru cei care tranziteaza Brasovul pe relatia Cluj - Ploiesti, o pot face de saptamana trecuta mergand pe ocolitoare, fara sa mai intre in oras.
27 Iul 2009, 20:11
ma mai intereseaza ca plec in aproximativ 10 zile.
variantele cele mai bune pe care le am acum in vedere sunt urmatoarele:
1. constanta-baia-slava rusa-slava cerchez-macin-braila-galati-bac-hanu conachi-nanesti-focsani. (drum perfect)
2. Constanta-Harsova-Braila-muchea, latinu, maxineni, corbu nou, gulianca, olaneasca, maicanesti, belciugele, nanesti, calienii noi, vulturul, botarlau, rastoaca, mandresti munteni-Focsani (nu mai iau bacul)
deci varianta 2 ar fi varianta propusa de tine. cam cati km sunt stricati?
27 Iul 2009, 21:19
Sunt vreo 5 Km cu cateva denivelari intre Tandarei si Baraganu , dar compenseaza prin faptul ca e liber si drept.
Apoi mai sunt vreo 15-20 Km dupa iesirea din Braila cam denivelati ( insa fara gropi ) , dar daca mergi cu 90-100 Km/ora nu-i nici o problema.
In rest drumul e bun , in mod normal in 4 ore il faci.
Drum bun!
20 Aug 2009, 10:16
Stie cineva DN73C Ramnicu-Valcea - Curtea de Arges s-a deschis?
Daca da, cum se prezinta?
Multumesc.
20 Aug 2009, 14:27
Da e deschis. E prost.
19 Oct 2009, 13:56
mai ales pentru bucuresteni si cei care au tranzitat zona baneasa-otopeni recent: cum e? circulabila? blocaj sau liber?
trebuie sa treaca tatal meu pe A2-iesire spre otopeni-otopeni-mai departe miercuri, m-a rugat pe mine sa ma interesez si eu va rog pe voi
19 Oct 2009, 14:13
acolo e mereu aglomeratie, de la 8 dimineata pana la 10 seara
19 Oct 2009, 14:33
Se circula ceva mai bine pt. ca nu se mai sta la semafoare intrucat e interzis stanga
19 Oct 2009, 14:36
Si revin ar fi mai indicat daca vine dinspre Cta sa iasa de pe Bd. Aerogarii decat dinspre Pta Presei.
19 Oct 2009, 15:22
eu aÅŸ sugera centura...
iese de pe A2 pe centură şi la otopeni face la dreapta...
se mai face din când în când un dop la voluntari dar nu se compară cu calvarul traversării oraşului...
19 Oct 2009, 16:19
intre pitesti si valcea se sta la un semafor la podul peste topolog (pe care il reconditioneaza baieti). vinerea seara e f. aglomerat in sensul spre valcea, iar duminica seara invers. Tip: daca nu va grabiti la destinatie, plecati cat mai tarziu din bucuresti (eu am plecat vineri la 9 seara si a fost ok - am stat cam 10 min, dar cu o saptamana inainte am plecat la 7 si am stat 50 min). sper sa nu fie de durata, dar e bine de stiut daca aveti drumuri prin zona.
20 Oct 2009, 10:49
ok multumesc!
20 Oct 2009, 22:19
Depinde tare si ora la care trece pe centura!
Mai ceva vreme in urma am iesit in centura de la Total Diesel (in spate la Acumulatorul) si am preferat sa plec pana la Fundulea pe DN3, era blocaj oribil pe centura la intersectia cu Cernica. Se intampla la ora 18,00.
Daca tre sa mearga spre Valea Prahovei mai este varianta Drajna-Slobozia-Urziceni(hai Unirea!!!Este 1-4!!!)-Ploiesti. Localitati, radare, dar destul de liber.
21 Oct 2009, 08:23
pai asta era varianta de rezerva, drumul vechi pana la ploiesti, dar prea multe localitati. in fine, acum e pe drum, o sa va zic pe unde a luat-o si cum a fost.
multumesc.
21 Oct 2009, 09:10
Ma puteti ajuta si pe mine cu starea drumului Brasov -Sibiu?
Multumesc frumos.
21 Oct 2009, 11:16
foarte buna
21 Oct 2009, 11:23
superb drumul..anul trecut au terminat lucrarile..in sfarsit..inainte de Sibiu la vreo 10 km sunt niste serpentine pe care sunt niste denivelari dar apoi iar e foarte bun..
21 Oct 2009, 11:27
Va foarte multumesc domnilor!
21 Oct 2009, 15:00
pana la urma a luat-o de la cta la bv pe slobozia-urziceni-albesti paleologu-ploiesti, drum super ok, destul de liber, doar cu satele alea insirate a pierdut timp. in rest ... mai scurt cu 30km, dar consum mediu mai mare.
numai bine!