ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Cafeneaua suparatilor

20 Aug 2009, 02:04

DON GYOVANY, pe mine aia care incearca sa ma supere ii ignor. Le intorc spatele. In nici un caz nu ma cobor la nivelul lor. Si asta ii enerveaza. Asa ma razbun eu.

20 Aug 2009, 15:11

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2omnule draga, as dori sa fii fericit ca nu exista o anume functie pe forum. eu sint suparat ca nu avem inca functia "ignore" care sper ca va implementata in curind.
Eu sunt suparat ca functia ignore pe softul asta, se numeste, de fapt, "Prieteni si dusmani" (nu e foarte intuitiv): ucp.php?i=zebra&mode=foes .

am inteles. vezi, eu cu limba spaniola stau mai greu si din cauza atentiei care nu este intotdeauna foarte buna fapt pentru care sint suparat. nu sint suparat insa pentru ca am descoperit cum sa fac sa nu mai vad mesajele nedorite...

20 Aug 2009, 20:54

sunt suparat ca mi-am cam dat genunchiul peste cap.. de asta mai aveam acum nevoie.. in rest le aveam pe toate..

20 Aug 2009, 21:01

la fobal?

21 Aug 2009, 13:35

sunt suparat ca s-a intors @alen din concediu..era asa de liniste.... :((

23 Aug 2009, 13:13

Sunt suparata, motivul nu am sa vi-l spun :( imi pare bine si ma bucur pentru toti cei pe care am avut ocazia sa-i cunosc,sincer va doresc numai bine!

23 Aug 2009, 13:33

Dragomire ai suparat fata X(

23 Aug 2009, 15:29

$1 scrie:$2a fobal?

dap.. am fost vineri la doftor.. nitel ruptura de menisc :))

23 Aug 2009, 23:02

$1 scrie:$2unt suparat ca s-a intors @alen din concediu..era asa de liniste.... :((

pai de ce, draga ? :-??
io fac galagie pe-aici ? :))

24 Aug 2009, 10:18

sunt suparat ... mai bine zis nervos ... pe idiotii care merg pe drum noaptea fara nici o lumina pe spate ... si pe cei chiori de pe drum care schimba faza lunga doar dupa ce le dai flash ...
oare de ce naiba nu stau acasa ? nu esti in stare sa conduci sau nu ai masina in regula, stai dracului acasa (scuzati limbajul mai dur).
si pe taximetristi - exemple clare de 'asa nu se conduce' - dar care, spun ei, sunt profesionisti. Pentru sofer profesionist, iti trebuie scoala ... pentru taximetrist, trebuie sa fii doar nesimtit (soferii de taxi lezati de afirmatiile mele sa-si verifice stilul in trafic si apoi ii astept la dezbateri).

24 Aug 2009, 19:07

Sunt suparat deoarece forumul pe fiecare zi ce trece,devine o mare GLUMA. :-S :( :-??

Ca sa nu mai precizez ca a ajuns un you tube JUNIOR.

24 Aug 2009, 20:39

Sunt suparat deoarece nu exista saptamana sa nu auzi ca sa furat un bancomat,fara ca firma de paza sa.si faca datoria.
Sunt fraieri cei care fura asemenea lucruri,e la moda nu mai este ceva senzational.

Ce as face eu?

Simplu,as fura paznicul si as cere recompensa la firma de paza cu care este contractul semnat.

25 Aug 2009, 14:20

Sunt suparat ca Zuza a patit-o (Fiesta/nu persoana!)
Am vazut-o la CSD putin sifonata in partea din fata a capotei.
Ii doresc insanatosire grabnica, sper sa ajungi la Cerb cu ea!
Zuza, urarea vine si din partea mea si din partea fetei mele.

25 Aug 2009, 14:43

$1 scrie:$2unt suparat deoarece forumul pe fiecare zi ce trece,devine o mare GLUMA. :-S :( :-??

Ca sa nu mai precizez ca a ajuns un you tube JUNIOR.

de acord, parca suntem la DD de la OTV....o mai asteptam pe forum pe Querida cu maica-sa si gata ...:D

25 Aug 2009, 15:01

$1 scrie:$2unt suparat ca Zuza a patit-o (Fiesta/nu persoana!)
Am vazut-o la CSD putin sifonata in partea din fata a capotei.
...

Acu' ce sa zic si eu...
Sper totusi sa fie alta lovitura decat cea pe care o avea cand s-a deschis CSD-ul... =))

25 Aug 2009, 15:45

sunt suparat ca nu mai e soare,ca doar ce montai un panou solar si nu pot sa vad cum lucreaza in parametrii maximi. :((

25 Aug 2009, 16:36

sunt suparat ca dupa ce am spalat masina cineva a desenat cu cheia pe ea daca praf nu a mai fost sa deseneze cu degetele :((

25 Aug 2009, 16:57

eu sunt suparat ca se termina vara :-S si nu mai vedem fete cu fuste scurte la sectiunea FETE SI"PIETOANCE" DIN TRAFIC SI PLAJA :-S

25 Aug 2009, 22:22

sunt suparata ca de maine e posibil sa raman fara masinutza :(

25 Aug 2009, 22:27

DE maine?? Pai cum asa? :-??

25 Aug 2009, 22:37

stii, ca in acte masina nu e a mea ... si m-am cam suparat cu proprietarul si nici nu vrea sa mi-o vanda :(

25 Aug 2009, 22:47

Mda, oare de ce imi suna cunoscut filmul... Asa am ramas eu fara Astra dupa 17 luni de plata...

26 Aug 2009, 12:01

Eu sunt suparat pentru ca azi este ultima zi de concediu.....si de maine iar la munca :(( :((

26 Aug 2009, 12:02

mi se apropie si mie funia de par...de pe 1 septembrie :-S :D

26 Aug 2009, 12:18

@alen, mai tunde-te, asa poate intarzie funia..:))

26 Aug 2009, 12:45

e par, nu păr...

02 Sep 2009, 11:25

eu sunt suparat ca nu a mai scris nimeni nimic pe aici de cateva zile bune (sau ar trebui sa fim veseli ca nu mai e nimeni suparat :-?? )
si mai sunt suparat ca azi e mai frig si eu am doar un amarat de tricou pe mine....

02 Sep 2009, 11:56

Sunt supărat că urmează revizia + rata pe luna asta = 3000 ron.
Aștept luna viitoare să mă consolez că fac 650 km cu 170 ron în București :))

03 Sep 2009, 09:13

Sunt suparat ca nu e vineri azi.

03 Sep 2009, 10:48

Sunt suparat ca am palit o vulpe si mi-a rupt fusta de sub bara si mi-a strambat radiatorul :(( ... si nici nu i-am louat macar blana 8-|
Răspunde