ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Cafeneaua fericitilor!

26 Aug 2009, 18:54

La multi ani toxicristi,multa sanatate fericire si p*** tare,ca restul sunt povesti. :D <:-P <:-P <:-P

26 Aug 2009, 19:32

Merci allexia :)

Merci gyovany pentru urarea mai...neobisnuita, cred ca o sa o pastrez pentru mai incolo, cand ajung la varsta la care o sa imi trebuiasca :D

26 Aug 2009, 19:53

Tu foloseste urarea acuma, ca mai incolo de la asa ceva te lasa inima :P

26 Aug 2009, 21:13

ce va dati mai atata pe langa sefu'? :P sa traiti sefu', aveti grija, era sa aveti o scama... :)

la multi ani cristi si la cat mai putine motive de ban!

26 Aug 2009, 22:17

Oooooo!!!! E ziua lu' Nea' Cristi!!!! LA MULTI ANI!!!!
Si in loc de alte urari....... sa ti se implineasca tot ceea ce-ti doresti tu! ;)

26 Aug 2009, 22:50

La multi ani fara reparatii capitale, Cristi!!!

27 Aug 2009, 07:12

La multi ani Oanei (Wanna)!! Multe bucurii si impliniri si o zi frumoasa!

27 Aug 2009, 08:18

da da, LA MULTI ANI Wanna cea verde :-"
toate cele bune ;)
@};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-

27 Aug 2009, 08:27

La Multi Ani, Oana Gabriela !
@};- @};- @};-

27 Aug 2009, 08:59

Am si eu sa dau un trandafir pricajit @};- nu ca bogatasii aia de deasupra...

27 Aug 2009, 09:12

ar merita un split, topic nou de "La Multi Ani..."

27 Aug 2009, 09:16

Bai da ce e cu atatea zile de nastere in perioada asta!?
La multi ani tuturor sarbatoritilor din aceasta saptamana carora n-am apucat sa le urez

27 Aug 2009, 09:21

Si din partea mea, La multi ani! :)

27 Aug 2009, 09:35

$1 scrie:$2ai da ce e cu atatea zile de nastere in perioada asta!?

pai cei nascuti vara au fost proiectati iarna...deh, frig, gheata, vant, ninsori, a stat lumea mai mult prin casa... :D

27 Aug 2009, 09:38

La multi ani! am plecat spre mare! :)

27 Aug 2009, 10:13

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2ai da ce e cu atatea zile de nastere in perioada asta!?

pai cei nascuti vara au fost proiectati iarna...deh, frig, gheata, vant, ninsori, a stat lumea mai mult prin casa... :D

Eu cred ca-s proiectat la culesul strugurilor =)) A baut tata vin rosu si uite ce-o iesit!?!? :-"

27 Aug 2009, 10:22

dupa avatar erau strugurii cam verzi :))
LA multi ani tuturor ( Oana si Cristi), din pacate urarile nu se pot combina :D

27 Aug 2009, 11:11

LA multi ani si sanatati!

27 Aug 2009, 11:12

Cele mai calde ganduri si urari de sanatate,fericire,bucurii si impliniri.LA MULTI ANI!!! Oana (Wanna)- @};- @};- @};- @};- @};-

27 Aug 2009, 12:15

multumesc frumos pentru urari, pentru florile virtuale, pentru vorbele calde!
>:D< :-*

27 Aug 2009, 13:58

sunt fericit ca azi am scapat de niste controale, si totul a iesit ok. sunt rupt de oboseala insa multumit. asa ca mi-am luat liber restul zilei si iar sunt fericit :D

PS: la multi ani cui se stie ca mai e nascut in perioada asta, dar aici e cafeneaua fericitilor, nu a sarbatoritilor! :P

27 Aug 2009, 14:00

pai putem sa spunem atunci: sunt fericit ca azi este ziua lui ....., ocazie cu care ii urez la multi ani si alte alea alea ;)

27 Aug 2009, 20:26

$1 scrie:$2unt fericit ca azi am scapat de niste controale, si totul a iesit ok. sunt rupt de oboseala insa multumit. asa ca mi-am luat liber restul zilei si iar sunt fericit :D

PS: la multi ani cui se stie ca mai e nascut in perioada asta, dar aici e cafeneaua fericitilor, nu a sarbatoritilor! :P

multumesc, sunt fericita pentru asta :)

27 Aug 2009, 22:10

Sunt fericit ca astazi este ziua lui Wanna Oana,ocazie cu,care ii urez un calduros "La multi ani" @};- @};- @};- ,sa fii iubita numai de cine ii place la inimioara ta.
Te pup dulce. :-*

31 Aug 2009, 22:42

Sunt fericit ca astazi reusii sa merg cu scorpia dupa cateva luni de stationare din cauza senzorului holl de mi s-a ars si nu gaseam. <:-P

01 Sep 2009, 09:38

Sunt fericit ca m-am intors din concediu cu bateriile incarcate, ca m-am simtit bine si ca n-am avut niciun fel de probleme.
DSC01515.JPG
Hotel Hrizantema, Sunny Beach (Bulgaria)

01 Sep 2009, 10:54

Sunt fericit ca mi-am schimbat telefonul de servici. Acum am unul mai belea! :D

01 Sep 2009, 18:11

Sunt fericit ca maine plec acasa, dupa 4 saptamani pe platforma.... Return to civilization.

04 Sep 2009, 17:23

Nu stiam unde sa ma laud cu poza asta, asa ca o pun si eu aici si zic ca sunt fericit ca nu am ramas in pana prostului! :D
Adevarul e ca mi-am depasit recordul la mers pe rosu. Pentru necunoscatori, sa stiti ca masina bipaie la 80Km la 40Km (pe astea le stiam) si mai bipaie si la ultimii 20Km. :D Acum daca mai bipaie si la 0 Km..... nu am avut curaj sa probez! :)
FiÅŸiere ataÅŸate
DSC00033b.JPG

04 Sep 2009, 17:40

Ai poza si cu acul de la rezervor? :D
Răspunde