VAND FORD MONDEO 2003
Kilometraj : 103000
An de fabricaţie : 2003
Motor (cilindree, carburant, norma poluare) : 1.8 , 125 CP
Consum (urban/extraurban/mediu in L/100km) : 6-7 afara; 9 in oras
Nivel de echipare : full options
Detalii nivel de echipare/dotări : geamuri electrice fata spate, ABS ,ESP, SCAUNE ELECTRICE, CASETOFON ORIGINAL+MAGAZIE 6 CD + COMENZI LA VOLAN, OGLINZI ELECTRICE, INCHIDERE CENTRALIZATA, ECHIPATA CU SISTEM ANTIFURT CU TELECOMANDA, SERVO + VOLAN REGLABIL SUS-JOS ; FATA -SPATE, CLIMA, proiectoare
Detalii nivel de siguranţă : 8 AIRBAG-URI
Alte comentarii : INMATRICULATA
Preţ : 6300 NEG
Numele vânzătorului :CATALIN
Telefon de contact : 0753627889 \ 0761170907
masina arata impecabil, a fost inmatriculata in romania IN APRILIE 2009,
- catalin_cotoc
- Incepator
- Maşina: ford mondeo anul 2003 1.8 benzina 125 CP Full Options
Asa ca spune tu la ce diferenta te-ai gandit sa-mi ceri...
Chestia cu anul de fabricatie pentru mine nu prea este valabila, am vazut masini din 2006 care aratau oribil in comparatie cu a mea de la rugina pe la usi si praguri, si interior jalnic pana la motoare cazute si probleme cu suspensiile si directia... Asa ca decat sa iau, sa zicem, o masina din 2006 cu probleme doar pentru anul de fabricatie... pardon... mai bine o tin pe a mea. Upload-eaza si tu niste poze cu masina ta interior + exterior, pentru ca eu in afara de o lista cu dotari si caracteristici tehnice nu am vazut ce vinzi, in schimb tu ai vazut ce am eu... Sper sa ne intelegem la diferenta... Stima...
poate ne si intalnim...
Eu saptamana viitoare sunt programat sa-i fac schimbul de ulei si de consumabile lucru pe care l-am facut la fiecare 10 000km. Te-ai gandit la diferenta pe care vrei sa ti-o dau...?! 
cu masina e vb k eu am nevoie de bani eu defapt caut sa o vand pe bani. mai am bani si vreau sa strang vreo 10000 - 12000 de euro sa imi iau una din 2006- 2008. mie imi place masina ta oriucm cu toate k nu am fost impresionat de ford focus. eu iti fac o propunere care imi convine mie, e doar o propunere ,discutam , nu e nici o problema dak nu iti convine . e o afacere cu cerere si oferta. eu as mai vrea inca 2000 de euro. acum u te gandesti, imi spui parerea ta poate iti convine poate e exagerat. astept si propunerea ta. suntem vecini putem oricand sa ne intalnim sa vedem masinile. astept raspunsul tau
Hai sa ne intalnim pe undeva... Asa o vezi si tu pe a mea "life", si eu pe a ta si ne hotaram... Propune tu o locatie sau daca ai drum prin zona pe la mine este si mai bine... pentru mine...