Include si Hobby

28 Aug 2009, 14:13
CFR-ul si Timisoara n-au grupe rele, puteau pica mai rau
la Steaua a mai venit Sheriff Tiraspol
cel mai greu tot pentru Dinamo ramane
28 Aug 2009, 14:20
deci avem:
- FiÅŸiere ataÅŸate
-

28 Aug 2009, 14:47
steaua si cfr pot ajunge fara probleme in primavara....dinamo si timisoara vor avea viata grea, dar nici ele nu sunt lipsite de ceva sanse
PS : @CristianIP , eu sunt autorul acelor ghilimele care te-au deranjat
28 Aug 2009, 15:12
In toamna asta vom avea 30 de meciuri cu echipe romanesti in cupele europene !
Cand am mai avut asa dezmat ?
28 Aug 2009, 15:41
Almanahe, in legatura cu rezultatele lui Liberec, ceva din 1950 nu ai?

Io zic ca Steaua nu are probleme in grupa UEFA pt ca au castigat CL in 1986. C'mon!
28 Aug 2009, 16:51
Ba am, s-au infiintat in 1958 - e performanta?

Da ti se pare normal sa fii cap de serie cand tu ai iesit pe locul 6 in campionat? Nu se diminueaza importanta campionatului intern prin aceasta practica? Nu apare incurajarea blaturilor prin ea?
Ce ar fi fost daca Steaua ar fi picat cu adversarul Vasluiului si vice versa cum ar fi fost normal, caci a fost cap de serie de la inceput pana la aceasta faza a grupelor.
Si ca un subiect separat, uite cui ar trebui Steaua sa multumeasca ca a prins cupele europene dupa locul 6
http://www.sport.ro/liga-1/paradoxul-co ... easca.html
28 Aug 2009, 17:12
dar de ce nu face nimeni o comparatie intre campionatul nostru si cel al Cehiei ?

Sau incape comparatie intre nationale?
28 Aug 2009, 17:29
fac eu. Scandaluri de coruptie si in unul si in altul
28 Aug 2009, 18:33
asta e sigur
29 Aug 2009, 13:49
Supercupa Europei....o singura echipa care a jucat si care desigur merita sa castige: Barcelona
Lucescu, disperat sa se apere si sa impinga meciul la penaltyuri...doar acolo ar fi putut castiga; din pacate nu i-a iesit !
29 Aug 2009, 14:25
toate ca toate dar tu cum de atunci cand ai deschis topicul te intitulai
alen iar acum esti
Alen?
29 Aug 2009, 19:11
m-am facut baiat mare intre timp
asta e numele meu...cand mi-am facut cont pe ClubFord, din cauza vitezei mi-am scris numele cu litera mica si mai apoi am simtit nevoia sa fac corectiile necesare
29 Aug 2009, 21:51
ma uit acum la Milan-Inter pe Digi Sport...Inter conduce deja cu 2-0, dar altceva ma uimeste: ce camere de luat vederi au italienii astia de circula pe deasupra terenului
au niste unghiuri de filmare absolut imposibile si surprinzatoare pt. o transmisiune de fotbal
29 Aug 2009, 22:38
pai ai vazut ce stadion au acolo ? cauta poze cu san siro / giuseppe meaza.
ps Rapidu farmecu vietii... una calda alta rece.
29 Aug 2009, 22:53
Milan 0 - 4 Inter???????
29 Aug 2009, 22:53
deocamdata 3 reci..si doar una calda..
29 Aug 2009, 22:56
Io zic sa tineti cu steaua de acum inainte...
30 Aug 2009, 21:00
Hai ca prima repriza fu destul de buna.
Gazonul arata de parca cineva ar fi dat drumul la oi sa pasca, acolo vrem sa joace nationala???!!!
30 Aug 2009, 22:12
ciobanu a facut economie la fundasi si la iarba.
30 Aug 2009, 22:31
din punctul meu de vedere, o porcarie de meci
pacat ca nu s-a terminat egal, nici una din echipe nu merita sa castige
30 Aug 2009, 22:41
Asta nu a fost fotbal, cum ala nu a fost teren. Cica jucam cu Austria pe maidanul asta, incredibil!!
Pt prima oara, mi-a placut Adrian Cristea care a alergat si a si aratat ca stie cu "obiectul". Daca ar pune mana pe el un antrenor exigent sa il faca sa slabeasca si sa alerge, ar fi mai bun decat Mutu, talent are cat pt o echipa intreaga.
30 Aug 2009, 22:46
referitor la Cristea, asa e
da' stii ce ma uimeste ? de cate ori ma uit la el, e impasibil...nu rade, nu injura, nu pare marcat de efort, nu urla...nimic, doar un usor zambet dispretuitor in coltul gurii
31 Aug 2009, 08:20
Da... cel mai prost teren din tara, cel mai prost meci al lui N'Doye de cand a venit la Dinamo, cel mai pacifist derby de dupa revolutie.
Meciul a suferit din cauza terenului dar si a faptului ca dupa ce a marcat, Dinamo a inchis jocul.
Diferenta de valoare dintre cele doua echipe cat si tactica lui Bonetti s-a vazut in finalul meciului cand Steaua era obligata sa atace in vederea egalarii dar n-au mai avut aceasta ocazie deoarece n-au mai prins mingea, aceasta fiind "furata" de dinamovisti si tinuta cat mai departe de poarta, iar cand au facut-o s-au precipitat.
Revenind la teren, mi-e mila de cei ce vor juca pe el si se anunta destule meciuri: meciul cu Austria, meciurile Stelei in campionat si cupele europene, meciurile Urziceniului in CL.
31 Aug 2009, 08:32
Pai dupa primul meci de CL, astia de la UEFA vor interzice terenul sper.
31 Aug 2009, 08:55
Pacat ca nu se mai poate modifica locatia pentru meciul cu Austria caci tare mi-e ca fie n-or sa joace la capacitate maxima de teama accidentarilor fie o sa avem accidentati prosteste.