de MihaiMan » 10 Sep 2009, 15:14
Orice anvelopa de vara, indiferent de numele brandului si de profilul ei, ca e sport, ca e normala, de vara sa fie, sub 6-7 grade nu mai au aderenta pe sosea deoarece se intaresc si nu se incalzesc in timp util. Daca mergi mult cu niste cauciucuri de vara la temperaturi de sub 6 grade o sa inceapa sa se toceasca mai repede(se macina cauciucul) si vrei risca mult sa faci accident. Deci, iarna se poarta cauciucuri de iarna:D.
Vreau sa imi spun oful pentru ca simt ca ma descarc de nervi.
Acum vreo 2 zile eram cu un prieten in masina, eu eram pasager, si pe o straduta laturalnica pe unde nici cu gandul nu gandesti, ne-a oprit un castravete(politist) si ne-a dat o amenda, impartita la 2, pentru ca nu aveam centurile de siguranta. Am trecut usor peste asta, dar astazi, am fost pe la tara, si plecand de acolo, mergeam prin sate asea, cand vad ca ma opreste un castravete(politist) obosit, gras, slinos si nu-l mai descriu ca presupun ca s-a inteles cum era, se prezinta, dar nu prea i-am inteles limba(cred ca nu era dotat cu subtitrare) imi cere actele si se misca lent, tarat la Logan. Vine dupa vreo 15 minute(presupun ca in acest interval de timp a invatat sa scrie mai bine) si-mi spune ca nu aveam centura si daca am vreo obiectie la amenda si punctele ce mi le-a dat. Am ramas pur si simplu stupefiat si inmarmurit, cum sa iti iei amenda printr-un sat pe unde politia trece din an in paste. Drumul este cel care duce spre Vulcanii Noroiosi. Am inceput sa-i vorbesc in 2 peri si imi cerea sa fiu calm si sa-i vorbesc cum se cuvine. L-am facut nesimtit si am plecat, pentru ca oricum nu aveam nimic de castigat daca stateam sa ii explic ca totusi, ma putea ierta.
Si dupa toate astea am tras o concluzie, cum ca toti politisti sunt niste nesimtiti, niste sclavi care raspund la comenzile alora mai mari in grad. Nu vreau sa generalizez, poate exista si politisti care sunt oameni si stiu sa ierte, da marea masa(una foarte foarte mare) sunt niste inculti, idioti si batuti in cap rau de tot.
Va multumesc!!
Bafta in trafic si feritiva de prosti ca aduc probleme!!!