ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
25 Iul 2009, 11:27
Scump parcelforce-ul da' merita
28 Iul 2009, 11:39
Niste chestii de interes pentru mondeo mk3: celebrul maner cu fire rosii.
http://cgi.ebay.co.uk/01-07-MONDEO-GEAR ... 7C294%3A50
30 Iul 2009, 06:14
Am gasit un bandit. Am cumparat cu "buy now", am platit imediat, mi s-a trimis confirmare ca pachetul a plecat chipurile catre mine dar n-am primit nimic. De regula coletele din Anglia ajung in 3-5 zile. Nu raspunde pe mail si la mesaje direct pe site a raspuns abia dupa ce am amenintat cu o reclamatie la ebay spunand ca totusi comportamentul meu e inadecvat procedand la asa ceva atat de repede si sa mai astept. Au trecut deja mai mult de 2 saptamani de atunci. Respectivul e un power seller in Anglia cu feedback 100% pozitiv, n-as vrea totusi sa-i dau in cap tocmai eu. Ce sa fac?
30 Iul 2009, 08:45
Vezi sa nu stea undeva prin posta. Poate s-a pierdut avizul. Eu am patit asa ceva si mi-a luat posta taxa de magazinaj pentru 2 saptamani.
Oricum cel mai bine ar fi sa deschizi Open Case in Resolution Center. Vezi ca nu trebuie sa depaseasca o luna parca tranzactia respectiva.
30 Iul 2009, 13:02
N-am primit nici un aviz si la posta am intrebat zilnic. O sa ma gandesc serios sa-l reclam, nu-mi da de ales. Am facut cumparatura pe data de 12.07 si plata pe 13.07, cand sustine si el ca a expediat coletul. Pana acum trebuia sa ajunga de 3 ori, si nici acum nu am reusit sa obtin tracking number de la el dupa o gramada de mailuri si mesaje. L-am si sunat de 2 ori si de fiecare data mi-a spus ca nu poate vorbi ca e la volan...
30 Iul 2009, 19:58
Resolution center ca sa iti recuperezi banii.
31 Iul 2009, 16:14
1.
POSESORI DE MONDEO MK3 TDCI 6 viteze: Atentie la licitatia urmatoare - > maner Mondeo ST cusaturi rosii + manseta schimbator si inel la baza. ---- SPOR la licitatie
http://cgi.ebay.co.uk/MK3-FORD-MONDEO-S ... otohosting2.
ATENTIE LA MANERUL DE FIESTA - Dupa parerea mea, sellerul il listeaza ca nou si are cutia cu FINISUL de Robocop - In mod sigur a schimbat manerul si acum il da ca nou... Be careful
http://cgi.ebay.co.uk/Ford-Fiesta-5-Spe ... 286.c0.m143. Maner pentru NOUL FOCUS NOUL MONDEO in 5 viteze http://cgi.ebay.co.uk/Brand-New-Ford-Fo ... 286.c0.m144. Maner pentru NOUL FOCUS NOUL MONDEO in 6 viteze
http://cgi.ebay.co.uk/Ford-Leather-gear ... 286.c0.m14Asta costa peste 350 lei la dealer
HAPPY BIDDING
31 Iul 2009, 17:20
$1 scrie:$2ai sa mai postez ceva pentru prietenii cu FOCUS MK3 -- ST

adica focus mk2 vroia sa spuna...
31 Iul 2009, 20:46
Nu cred ca am gresit cand am spus focus MK3 ST

pentru manerul de mai jos:
"Un schimbator super tare
http://cgi.ebay.co.uk/GENUINE-2009-FORD ... C294%3A200 Probabil ca este compatibil si cu Mk2 ST- schema vitezelor e aceeasi
01 Aug 2009, 01:00
Focus Mk3 inca nu s-a construit...
01 Aug 2009, 01:16
$1 scrie:$2u mi-am luat nene ca anuntam... e vorba despre mobra cumnata-mii. Yamaha XJ600 exact ca asta din poza. Sambata ies la plimbare daca e frumos.
Bravo nene,daca aia e Mobra si eu am 2 Jawa 350 Californiene din 1992,alea ce dracu sunt,Carpati?
Sau Marasesti amestecate cu Nationale?
01 Aug 2009, 11:38
Focus Mk 2.5

Acum e ok

Mai greu sa tot scrii facelift
28 Aug 2009, 10:46
Salutare,
Intamplare de actualitate

Dupa ce am castigat o licitatie am platit, item trimis, toate bune si frumoase.
Dar cand ma gandeam eu ca trebuie sa ajunga dau o geana sa vad ce se intampla si vad sub numele userului:
eBay Note: This user is no longer registered on eBay. Am incercat sa il intreb pe vanzator ce se intampla si nimic, liniste totala

Asa ca mai astept sa vad ce se intampla ....
28 Aug 2009, 11:04
FUCK ce naspa!! Ia legatura cu Ebay centre, vezi ce iti spun...
28 Aug 2009, 11:37
Cazul se trateaza ca si "Item Not Received". Am facut plangere la Paypal si astept cele 30 de zile. Oricum eu inca mai sper ca nu e teapa, desi...
Va tin la curent cu problema macar sa stiti ce e de facut pe viitor in situatii asemanatoare.
Bafta si Happy Bidding!
30 Aug 2009, 15:36
Am revenit cu vesti bune

Am primit raspunsul de la Paypal cum ca mi s-a facut refund complet.
Vanzatorul a explicat cum ca marfa a fost expediata la doua zile dupa ce am platit, dar inca nu a ajuns; ca prefera sa imi faca refund si sa ii platesc din nou dupa ce primesc coletul. Asa ca in momentul asta sunt si cu bani si cel putin teoretic si cu marfa
30 Aug 2009, 16:02
eu zic ca nu l-a trimis
31 Aug 2009, 06:28
E vrajeala, nu l-a trimis, daca te uiti putin pe paginile din urma vei vedea ca am patit ceva asemanator. M-am tot conversat cu userul respectiv, telefoane, etc si m-a dus cu vorba mai bine de o luna moment in care m-am enervat si-am facut plangere la ebay. Am primit banii inapoi imediat si-am cumparat acelasi lucru de la alt user, mi-a ajuns acasa in 4 zile.
31 Aug 2009, 09:49
Am cumparat o chestie de la un dealer din China. Tipul are peste 30000 feedbackuri asa ca prezinta incredere, zic eu. Totusi, de aproape 2 luni, chestia e inca lipsa la apel iar asta da vina pe posta. Eu nu stiu ce sa zic decat ca mi-am cam pierdut rabdarea. Alte lucruri cumparate cam din aceeasi zona, Taiwan, Hong-Kong, au ajuns fara probleme, asta nu. Intre noi fie vorba nici in posta nu prea am incredere. Voua vi s-a intamplat vreodata sa cereti un refund, sa-l primiti si pe urma sa primiti si pachetul? Eu am patit-o!
01 Sep 2009, 00:43
Cere-i trace number sau scan dupa chitanta de expediere. Daca se face ca ploua e clar
02 Sep 2009, 10:14
Update: tocmai am ridicat pachetul de la posta. Nu stiu de ce am impresia ca pachetul a intarziat tot pe undeva prin tara...
02 Sep 2009, 10:16
Eu am comandat o casca moto din SUA. A ajuns in tara in 2 zile. De la posta romana am primit avizul dupa 9 zile de cand a intrat in tara.... orice e posibil.
15 Sep 2009, 12:54
Revin cu noutati

In momentul asta sunt si cu banii in buzunar si cu marfa in mana

Omul chiar a vorbit serios, adica a trimis marfa si pe urma ca sa nu se complice si mai tare mi-a trimis banii.
Acuma incerc sa iau legatura cu el si sa ii trimit banutii cuveniti
15 Sep 2009, 19:49
Daca nu sunt prea indiscret, ce ai achizitionat? si din ce tara era vanzatorul?
16 Sep 2009, 20:44
Am cumparat de pe .co.uk un echipament electronic cu ~5£ de la un seller din Hong Kong.
Oricum concluzia e clara: Chiar daca aparent pare teapa, poate sa nu fie

Bafta!
16 Sep 2009, 21:23
Cat a durat transportul? Ca si eu am comandat tot de la un seller din Hong Kong.
17 Sep 2009, 23:46
Pai din Hong Kong mi-au venit in 14-30 de zile pana acuma.
Coletul asta mi-a venit in 35 de zile numai ca dupa 2 saptamani contul selerului a fost sters. Asta a fost si motivul din care m-am asteptat sa fie țeapă.
01 Dec 2009, 08:57
Am gasit pe ebay un "nene" care vinde carti de service blank pentru orice masina si are stampile de la orice service din UK
http://cgi.ebay.co.uk/Ford-Mondeo-Focus ... 1c0e5e0e65Il dau ca exemplu ca sa ne intareasca "increderea" in masinile SH "recent aduse" de afara.
01 Dec 2009, 10:25
Foarte tare

. In mod normal nu ar trebui sa aiba viata lunga pe eBay cu asa ceva.
01 Dec 2009, 10:56
n-o fi rroman ?