Firme autorizate din domeniul modificarilor (piese si servicii) sau al accesoriilor

Reguli forum

Regulile sectiunii Comercial s-au schimbat. Va rugam sa consultati regulamentul sau acest topic.
Subiect închis

Kit xenon Tunder H1, H3, H7, H11 6000k Super Pret 269

29 Mar 2009, 20:19

Spare Parts vine cu un nou produs pe piata, Tunder HID (High Intensity Discharge) este un tip de tehnologie folosit in industria auto (si nu numai) care inlocuieste filamentul cu gaz de Xenon. De aceea tehnologia HID este folosita pentru instalatii xenon. Gazul este alimentat cu inalta tensiune (voltage) pentru a produce un arc de lumina. Cantitatea de lumina rezultata este de trei ori mai mare decat cea provenita de la becurile cu halogen. Lampile xenon HID permit obtinerea unei lumini mai albe, similara cu cea a soarelui. Alte companii produc becuri halogen umplute cu gaz. Instalatiile Xenon, tehnologie de ultima ora si aspect unic.Vehicolul dumneavoastra va avea cea mai noua tehnologie in materie de iluminat. Mai mult decat atat, va atrage atentia in mod repetat datorita aspectului unic oferit de instalatiile Xenon. Retineti ca doar autovehiculele de lux au ca dotare standard instalatii Xenon. Instalatiile cu becuri Xenon sunt mai durabile. Durata de viata a becurilor Xenon este de 3-5 ori mai mare decat a becurilor cu halogen. Practic, un bec Xenon este garantat de fabricant pentru o functionare de 3200 de ore in comparatie cu becurile halogen care au durata de viata de 200-500 de ore.
Atentie! Se potriveste pt orice tip de masina si nu este necesar de condensator pt a da consumul corect calculatorului masinii repspectiv!

Avem 3 ani pe piata cu astfel de kituri xenon si nu am avut probleme!

Instalatie xenon contine:

2 becuri xenon HID

2 balasturi (transformatoare ridicatoare de tensiune)

cabluri cu mufe

sistem de prindere

instructiuni de instalare

Asiguram montaj in Bucuresti

Pretul montajului variaza in functie de complexitate ( 60 ron / 100 ron ) .

La achizitionarea unui kit xenon Tunder, primiti din partea Spare Parts gratuit un set de led_uri de pozitie cu temperatura de culoare 6000k

KIT XENON HID Tunder H1, H3, H7, H11 6000K Pret 269 Ron

KIT XENON HID SLIM Tunder H1, H3, H7, H11 6000K Pret 369 Ron

KIT XENON HIDTunder H4 Bixenon 399 Ron

KIT XENON HID SLIM Tunder H4 Bixenon 469 Ron

OFERIM GARANTIE 1 AN + FACTURA !

Date de contact:
0722.792.444 / 0766.435.444
0723.504.598 / 0728.273.577
vlase_alexandru@yahoo.com
sparepartstuning@yahoo.com
Fişiere ataşate
warning cancellor slim kit Tunder spare parts.jpg
sparepartstuning.jpg
slim ballast spare parts.jpg
kit xenon tunder Spare parts.jpg
kit xenon H4 spare parts.jpg
Bec H11 spare parts.jpg
BEC H7 spare parts.jpg
BEC H3 spare parts.jpg

Re: Kit xenon Tunder H1, H3, H7, H11 6000k Super Pret 269

01 Sep 2009, 20:44

salut am o rugaminte am fost de mai multe ori la diverse firme si mi-au spus ca nu poate sa imi puna xenon ca nus ce adaptor le trb si la vremea aceea nu exista!! Am un ford mondeo trend 1.8 si m-ar interesa sa stiu daca imi poti pune un kit de bixenon pe masina mea !!!Multumesc anticipat!!! Doar daca e 100% ca merge sa imi pui!
Subiect închis