de zvony » 02 Sep 2009, 13:36
Dupa ce am analizat propunerile, dar am si consultat discutiile de aici, optez pentru complexul Cheile Gradistei. De patru sau cinci ani vizitez complexul si il apreciez mult. Gasesc ca indeplineste conditiile necesare organizarii judecand dupa cum s-au petrcut lucrurile la Targu Mures.
Am o singura obiectie legata de defilare. Nu pot fi de acord cu defilarea intr-un oras de aproximativ 300.000 locuitori (sper sa nu gresesc) sau pe un drum european, indiferent cate benzi pe sens unic ar avea, daca este vorba de o defilare pentru Guiness Book. Daca optam pentru o defilare menita numai sa atraga atentia publicului, atunci defilam in Brasov si nu ne deranjeaza cei ce intrup coloana. Daca dorim sa realizam o defilare pentru Guiness Book, optez pentru cautarea unui drum cu trafic redus, de preferabil cu ruta alternativa, ce poate fi inchis. Nu pot sa am pretentia ca as cunoaste foarte bine zona Brasovului, dar ca prim varianta imi vine in minte drumul ce urca din Rasnov in Poiana Brasov. Cei ce doresc organizarea in Brasov, s-ar putea interesa ce este necesar pentru a inchide respectivul drum pentru doua sau trei ore.