ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Pe cine am vazut in trafic?

30 Aug 2009, 21:39

$1 scrie:$2Eu eram. Te-am vazut dupa ce m-ai depasit, nu am mai avut ocazia sa te salut :)

OK, acum daca ai si cont aici am sa insist cu salutul... :D

31 Aug 2009, 08:23

vazut azi dimineata langa spitalul victor babes, un ford focus tournier gri sobolan, cu nr. B-110667. sticker regulamentar pe luneta, in partea stg sus (cam murdar de altfel :P ).
am mers in spatele lui pe mihai bravu pana la intersectia cu pache protopopescu. am facut un flash, dar cred ca nu m-a vazut, eram deghizat in celebra fabie alba, 1,9 sdi de 65 de asini :))

31 Aug 2009, 09:14

1) Bre, ala e vestitul Sea Grey si nu gri sobolan;
2) Sticker-ul a fost afectat la montarea foliilor, ca altfel cred ca mai tinea mult si bine (are peste trei ani de la lipire!!!)
3) Eu eram. :D

P.S. Ala e "vestitul" motor de pe Fabia? =))

31 Aug 2009, 09:22

ala e, the one and only. am banuit eu ca tu esti, dar nefiind sigur, nu mi-am permis sa trag in paralel cu tine si sa te abordez, mai ales la bordul bolidului cu care eram =))

31 Aug 2009, 10:39

Azi dim, pe la 8:30 am fost depasit de un Focus 2 albastru deschis, B-83-WTS, fara sticker dar cu suporti de nr.; la volan o doamna.
In intersectia de la Inter, a mers inainte de pe banda din stanga, banda care are desanat pe jos o sageata pt. stanga; a mai trecut de pe o banda pe alta fara sa semnalizeze... :|
Am "urmarit-o" de la Universitate pana la Aviatorilor, unde am depasit-o.

31 Aug 2009, 12:19

$1 scrie:$2alutari Domnilor ! Zbanghi si marius_2611 , eu eram cu ALW-ul albastru.

Salutare din nou. c-am tarziu dar am fost in concediu. Si parca ca sa mi se faca in ciuda n-am vazut un coleg timp de o saptamana cat am batut tara dar forduri o gramada. In curind cred ca depasim loganurile ca numar =))

31 Aug 2009, 20:11

azi m-am intersectat cu una bucata Jeutzu (de fapt una bucata familia Jeutzu) urmata indeaproape de alte 2 masini. sper sa aiba parte de vreme buna la mare, desi eu am plecat speriat de vremea rea. :) totusi am avut 4 zile pline de soare :))

31 Aug 2009, 20:15

In concediul pe litoral (binenteles cu ochii dupa stickere...) am vazut in Eforie N pe la Belona o fiesta gri B-78-KLY pe 29.08/17.45 . Salutare !
Vazut si vorbit cu shine in al sau Fusion, pe plaja Corbu ... in pustietate... ;)
In lungul drum spre Bucuresti de astazi, pe la orele 14.00 vazut un FF2 B-88-GYX in apropiere de C-ta. Cine se recunoaste ?
Salutari tuturor si aici !

01 Sep 2009, 07:39

B 88 GYX e de la noi din constanta, poseidon se intituleaza :)

01 Sep 2009, 09:18

Vazut duminica pe la ora 2 PM masina colegului din CT in parcarea de la cetatea Histria.
FiÅŸiere ataÅŸate
P1100366(1).JPG

01 Sep 2009, 10:15

$1 scrie:$2b]B 88 GYX e de la noi din constanta, poseidon se intituleaza :)

Multumesc martini pt raspuns.
Toata stima si salutari colegilor din C-ta.

01 Sep 2009, 16:04

$1 scrie:$2azut duminica pe la ora 2 PM masina colegului din CT in parcarea de la cetatea Histria.

johnny25med :)

va salut si eu in numele lor!

01 Sep 2009, 17:36

vezut AlexNSL azi prin romana..salutat regulamentar cu copita pe geam dar mai mult nu s-a putut ca aveam directii diferite.

01 Sep 2009, 21:59

Azi pe la ora 19 vazut un focus B 75 TVE pe dezrobirii. Nu mi-a dat prioritate sa intorc si eu :D

02 Sep 2009, 07:19

azi pe tomis pe radur cu fiesta, dar eu eram intr-o misiune sub acoperire cu espero alb, nu cred ca a apucat sa ma vada.

salutari!

02 Sep 2009, 08:39

Dimineata pe la 8, Antonio74 incerca sa iasa cu spatele pe Witing. Salut!

02 Sep 2009, 10:12

$1 scrie:$2zi pe la ora 19 vazut un focus B 75 TVE pe dezrobirii. Nu mi-a dat prioritate sa intorc si eu :D

eu sunt TVE. imi aduc aminte si chiar dupa aveam remuscari de genul "trebuia sa-l las ca era ford de-al meu". acum ca vad ca e si de-aici, mai rau imi pare........Scuze, si salutari de aici daca din trafic nu s-a putut

ieri pe la 18:45 pe str popovat (intre splai si crangasi) parcata una bucata focus 1 negru cu sticker pe luneta DB xx HPZ sau ceva de genul.

02 Sep 2009, 11:36

Te revansezi data viitoare :P

02 Sep 2009, 12:03

$1 scrie:$2imineata pe la 8, Antonio74 incerca sa iasa cu spatele pe Witing. Salut!

sa traiti !

am iesit cam greu :), foarte aglomerat in dimineata asta ...nu te-am observat

02 Sep 2009, 18:48

cine este cu fiesta albastra, dungi de ST pe laterale si B .. DYY la numar? cred ca suntem vecini, ca o tot vad parcata pe langa bloc :D

02 Sep 2009, 19:00

Vazut Leut27 pe la ora 17 in zona Mariott. Salut!

02 Sep 2009, 19:05

$1 scrie:$2zi pe tomis pe radur cu fiesta, dar eu eram intr-o misiune sub acoperire cu espero alb, nu cred ca a apucat sa ma vada.

salutari!

Eu am fost cazat la Radur si habar n-am avut ca e si el in Club Ford. Am aflat abia dupa ce am plecat de la Ct acum cateva zile... :-??
In rest nu am vazut nici un Ford cu sticker in Constanta sau prin tara. :|

02 Sep 2009, 19:41

$1 scrie:$2azut Leut27 pe la ora 17 in zona Mariott. Salut!

da da da, veneam de la falcon , luasem un sac de detectoare, unde erai ?

02 Sep 2009, 19:45

radur chiar are 2 forduri: focus tournier si fiesta, ambele stickerite :)

02 Sep 2009, 21:00

$1 scrie:$2
da da da, veneam de la falcon , luasem un sac de detectoare, unde erai ?

Eram "camuflat" pe trotuar, unde de fapt e parcare; asteptam... sa-mi fac curaj :)).

02 Sep 2009, 22:40

$1 scrie:$2..
Eram "camuflat" pe trotuar, unde de fapt e parcare; asteptam...

... cu radarul... =)) =)) =))

02 Sep 2009, 22:47

maine vin la capitala, pot fi vazut intre Muncii si Unirii, apoi plec spre Gara de Nord...

atentie, rulez cu viteza excesiva ;))

va rog sa nu imi zgariati masina, ca deja a devenit banal

02 Sep 2009, 22:50

$1 scrie:$2atentie, rulez cu viteza excesiva ;))

in Bucuresti ? =)) :-j

02 Sep 2009, 22:51

Păi spune-ne pe unde parchezi ca să știm pe unde să avem grijă cu șurubelnița.

Dacă vrei îți scrijelesc un sticker clubford pe capotă :))

03 Sep 2009, 09:24

ieri dupa-amiaza la iesirea din pasajul victoria spre titulescu colegul cu fiesta atasata (flash-uri + claxon cand am trecut prin dreptul lui, cred ca si-a dat seama). Salutari!
DSC00933.JPG

Mai tarziu cu vreo 20 min, pe Uverturii parcat colegul BogdabD cu al sau B 64 BUM
Răspunde