Re: OFERTA!!!cedez leasing ford focus sport 1,6 tdci 90 CP

Dam o tura destul de tare omul sa ma impresioneze pe mine schimba numai la 3500 franeaza el destul de tare si zic opaaa, ce-i cu oglinda asta sparta - spart este doar suportul de oglinda nu si oglinda. In fine hai sa negociem. Zic masina asta impecabila interior si cu investitii exterior suport oglinda, gume, si zgarieturi mai mult de 9200 nu pot da pe ea. managerul de vanzari un om care cica vinde pe criza asta 200 si ceva de masini pe luna, era pe alta lume tine la pret destul de tare si cica mai mult de 3-400 euro din cei 10 000 nu poate sa lase si atunci hai la revedere ca Tiriac asta ori e foarte hot ori nu vinde nimic si prostul nu e prost destul daca nu e si fudul. si am plecat si ma uit eu asa prin parc un Focus super frumos exterior interior cand ma uit la km 80 si ceva mii km tot 10 000 euro, zic astia sunt cretini, hai sa plecam de aici ca astia sunt pe alta lume.si inca ceva ce imi ziceau mie baietii ca garantia la Ford nu e 4 ani decat daca plateste clientul si si-o extinde ea este doar ani la toate masinile si nu-mi pot da ei garantie inca doi ani ci doar 12 luni si nu-mi pot garanta ca masina a fost implicata in accidente, zic dar carte de service ceva aveti s acautam dar lasati un avans de cateva milioane pai ptr ce sa iti las avans daca nu ne-am inteles la bani la pretul masinii, ce ordinari. aveti grija care calcati pe acolo sa negociati la sange si sa fiti foarte atenti.
am pus aventura de mai sus cu tiriac auto si pentru alti iubitori de focus sau ford(ca aveau si mondeo si fiesta) care vor sa cumpere de la acest parc de auto rulate
spor la vanzare si inca odata zic masina ta era peste cea de la Tiriac Auto din ce vad eu in pozele puse de tine mai ales ca ai si Sonymp3 iar Focusul de acolo avea cd player standard ford si era cam harjaita masina aceea necesita investitii de cateva sute de euro.
bafta la vanzare
inca un up de la mine
-
lupul1952 - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina: Focus3,5 150hp