ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
15 Dec 2007, 03:44
Am cumparat un set. Mai are cineva? Ce parere aveti, merita 40 EUR?
- FiÅŸiere ataÅŸate
-
- cz_ecz_030[1].jpg
- (54.35 KiB) Descărcat de 7482 ori
15 Dec 2007, 07:08
Poate sa-mi confirme cineva ce cred eu ca vad in poza: sticla in care se afla filamenul are o tenta albastruie?
15 Dec 2007, 13:04
Da are o tenta albastruie, dar numai la capete si astia spunn ca e filtru de UV. In dreptul filamentului e sticla normala.
15 Dec 2007, 13:56
pai le-ai montat?
Zi-ne tu cum e, daca tot ai dat banii!
15 Dec 2007, 19:17
abia m-am trezit!

Nu am avut timp sa le pun.
Da' va tin la curent.
15 Dec 2007, 19:24
le am eu de 10 zile , am mai discutat pe un topic la Mondeo despre ele am platit 85 de lei/set
le-am verificat la un drum pe noapte Oradea-Bucuresti in care m-a plouat nonstop si becurile si-au facut datoria
eu zic ca merita banii
05 Ian 2008, 17:24
Le-am montat si eu de vre-o 10 zile si pot spune ca sunt mai bune ca cele vechi. Lumina e mult mai alba si becurile parca sunt mai bine "calibrate" daca pot spune asa, adica nu mai e atat de imprastiata lumina pe sosea.
05 Ian 2008, 17:53
Salutare! eu am folosit Osram Silverstar pana acum cateva zile si mi-am jurat ca nu o sa mai pun becuri din astea + xy % mai multa lumina pt ca asa cum ma asteptam s-au ars prea repede si sunt si sensibile la vibratii. S-au ars ambele pe faza scurta la interval de 5 minute in plina noapte si ger pe drumul de la Arad spre Bucuresti. Va dati seama ca a trebuit sa dau farurile jos la Fiesta si sa-i montez alte becuri (bine ca aveam cu mine becurile vechi). La Silverstar diferenta de luminozitate nu este asa notabila ba dimpotriva la becurile normale acoperirirea petei de lumina este mai uniforma decat la Silverstar care era concentrata in fata avand un gap de lumina. Poate as mai pune altceva daca nu ar scrie pe ele ca au o viata injumatatita. Salutare !
06 Ian 2008, 04:16
Mda. Mi-am pus si eu azi osram silverstar si parca nu lumineaza la fel ca alea de dinainte (tot osram-uri, dar fara pretentii). Dar voi vedea zilele urmatoare
06 Ian 2008, 23:21
Sigur ai pozitionat corect becul? Eu cand le-am schimbat nu am asezat ca lumea unul si cautam avioane cu el. Dupa ce l-am pozitionat corect situatia s-a schimbat radical.
Eu am Osram Silverstar si diferenta de lumina si culoare este sesizabila, din punctul asta de vedere sunt multumit; din pacate nu tin prea mult - mie mi s-a ars unul dupa ~1 an/15.000 km si ma astept sa ma lase si celalalt cat de curand.
As vrea sa incerc Night Breaker daca se mai arde unu', da' n-am gasit in Arad/Timisoara; din cate am citit/vazut comparatii sunt cele mai puternice legale.
O'neill ce becuri ai avut inainte, standard?
07 Ian 2008, 00:38
da, le-am pozitionat bine; am verificat dupa montare, la zid, daca bat bine; pur si simplu parca nu dau aceeasi lumina ca si celelalte, desi sunt tot de 60/55w
07 Ian 2008, 01:55
$1 scrie:$2'neill ce becuri ai avut inainte, standard?
Da, cele de la mama iei. Philips in orice caz. Asa am luat-o. Nu spun ca nu erau bune, dar acum se vede diferenta. Eu zic, ca deocamdata isi merita banii. Acum sa vad cat ma tin, ca vad ca nu sunt foarte apreciate.
LE. @ chiar_el tu ai osram H4, nu?
Ultima oară modificat de
O'neill pe 07 Ian 2008, 01:59, modificat 1 dată în total.
07 Ian 2008, 01:58
@CTT: incearca la motor plus; eu de acolo imi iau tot ce-mi trebuie pentru masina; si daca nu au, aduc pe comanda. Sunt in TM, pe Eneas, langa serviceul arabului (Naser parca) (ala de e plin intotdeauna de mertane si bmwuri)
31 Iul 2008, 08:07
salutari,
am pus si eu u set de night breaker H7, se pare ca este destul de mare diferenta fata de ce am avut. totusi am o intrebare. cel din dreapta proiecteaza un semicerc alb pe parte de sus a oglinzii, cea din stanga parca are ceva reflexie albastrui spre violet langa dulie si parte de jos a farului unde are dungi focusul I cu facelift.
se pot monta invers becurile sau au doar o pozitie???
04 Sep 2009, 13:49
Am mai scris si in alta parte acu ceva vreme, dar continui si aici avand directa legatura cu topicul.
Am avut pe masina Osram Night Breaker luate din Germania si nu sunt mare sfaraiala. Au mai costat si o gramada de bani.
Zicea cineva pe un alt topic, ca daca sunt luate din Romania sunt proaste calitativ. Ei uite ca si astea sunt la fel.
As zice ca toata gama Osram sunt balarii. Nu stiu, poate e doar parerea mea.
Sunt mai bune ca restul de pe piata, dar se duc repede. Mi s-au ars dupa 6 luni amandoua, dar pe rand. Posibil sa fie si din cauza drumurilor cu gropi de la noi, comparativ cu cele din UE. Era sa-mi ia si certificatul nea' cascheta pentru faza asta.
Am fost incantat de ele la inceput, dar nu le recomand. Acum tind sa le dau dreptate si altora care s-au plans de ele.
Cu respect.
04 Sep 2009, 13:54
Mai am luat si eu o pereche inca nu am montat-o dar vreau sa zica ca sunt multumit de felul in care lumineaza peste cele standard sau balariile de la noi din tara

..le-am luat din UK de fapt de pe ebay si pretul pt doua H4 a fost de 60 de lei all inclusive
07 Sep 2009, 07:41
mai bine luai xtreme power
07 Sep 2009, 08:56
Mai bine nu ..sincer se ar mai repede ca lumanarile..sora mea in 3 luni a schimbat de 2 seturi de xtreme power ...si astfel de cazuri el gasestie pe toate forumurile inclusiv la o simpla cautare pe clubford.
07 Sep 2009, 09:03
la mine au tinut mai mult de un an

abia acu o sapt mi s-a ars un bec si am luat un set de 2 tot xtreme!
07 Sep 2009, 09:23
tu esti o exceptie
09 Sep 2009, 10:47
Da osram cool blue a folosit careva:-/ ceva pareri?
01 Oct 2011, 09:33
O parere despre Osram NB H7: au tinut cca 6 luni pe dreapta si cca 9luni pe stanga!
Sunt curios acum de gama "plus",cica ar tine mai mult...sa vedem!
12 Oct 2011, 11:49
Vin cu o completare: durata de viata este data si de numarul de ore de functionare!Desigur faza scurta e mai tot timpul aprinsa!Pe faza lunga nu se intampla la fel si acolo avand acceasi marca si model de bec,soclu H1!
Faceti cum va convine...!
23 Oct 2011, 11:26
oare sunt mai rezistente decat becurile normale ( osram night braker) ... eu le schimb pe ale mele cam la 3 - 4 luni. intradevar sunt cumparate din real si carefour. eu cred ca multe becuri se ard si din cauza drumurilor ... numai gropi si santuri iar din cauza socurilor se duce dracu filamentul. pana la urma asta e ... trebuie sa traim toti

si cei care produc becuri

am vazut la carefour osram night braker aproximativ 80 ron . philips au ceva de genul nightbraker ????
PS nu va cumparati becuri HELLA (sunt praf )
24 Dec 2011, 00:26
am osram nightbreaker h4 si h3 pe masina de vreun an jumate , desigur , nu pot spune ca circul mult , dimpotriva .....
dar sunt foarte multumit de lumina data .
philips au si ei celebrele xtrem power , pe undeva rivalele osram-ului nb .
eu am optat pt osram , dar ce vreau sa mai subliniez este si daca farul are oglinda curata , neimbatranita , si sticla de far de asemenea conteaza .
eu aveam faruri f.vechi , oglinzile pline de praf si sticla de far imbatranita de vreme ....rezultat = faza scurta mai batea la vreo 3 m .
ei , toate astea s-au schimbat , acum avand faruri practic aproape noi , desi le-am luat second , par a nu fi fost folosite .
recomand sa cautati osram nb la magazinele de piese auto , nu la carrefour unde preturile sunt ridicate nejustificat.
in 2010 , cand le-am luat , am platit pe cele h4 30.00 lei / bucata .
acum nu mai stiu cat or fi costand , dar refuz sa cred ca ar fi ajuns la 40.00 / bucata.
si atunci , la carrefour erau mai scumpe decat la alte magazine.
14 Ian 2012, 20:05
Mai fratilor
am vazut azi in Kaufland Osram Night Breaker (H4) - 45 Ron? Ce naiba asa scumpe?
14 Ian 2012, 20:22
Mda... foarte scumpe... iar in cca.2 luni de zile de la drumurile noastre "
foarte bune" te trezesti cu ele arse...
15 Ian 2012, 09:53

pai, aia zic, daca ar fi ceva mai ieftine, as incerca si eu, cate unu'
15 Ian 2012, 10:47
Se ard mai repede,dar nu chiar asa repede,tin undeva la 6-9-12 luni,depinde de cat functioneaza!
15 Ian 2012, 11:04
Eu am in proiectoare Osram Nightbreaker de peste 2 ani de zile si inca mai rezista... Am dat pe ele, atunci, in jur de 65lei setul de 2 buc. se pare ca baietii le-au tot ridicat pretul de atunci si pana in prezent... Recunosc ca nu prea le folosesc decat atunci cand impune starea drumurilor (gropi, transee pe drum, lipsa marcajelor rutiere de pe carosabil, drumuri de tara sau de munte) sau starea vremii (ceata, ploaie torentiala, ninsoare abundenta) probabil si din acest motiv, inca mai rezista.