de Florin Dumitrescu » 07 Sep 2009, 08:44
kentopia
Incepator
Data înscrierii: Mie, 07 Mai 2008 14:56:42
Localitatea: Focsani
Maşina: FF2, Trend + optionale, 2005
daca descrierea nu ma lamureste, pot sa iti pun intrebari suplimentare?
masina mea a venit din faimoasa germanie cu good year; in prima saptamana de folosinta a masinii, in 2007, august, 18, am traversat o intersectie pe rosu in bucuresti, cu aproximativ 40 km/h cu frana la blana/ABS... asta pentru ca anvelopele cu care vine focusul sunt foarte bune
si astea de prim montaj oricum sunt mai bune decat cele productie de serie ( iti explic tot mecanismul, daca vrei, ca lucrez in domeniu)
pentru lamuriri, sunt aici
producatorii auto pun gama cea mai ieftina a unei marci de anvelope in prim montaj, iar producatorii de anvelope fac anvelope mai bune calitativ pentru prim montaj pe principiul ca utilizatorul va cumpara din nou anvelopele lor datorita faptului ca au fost rezistente si au fost multumiti de tinuta de drum
bineinteles, asta cu prim montaj-ul e o balarie, iar la balaria asta pica cei care nu prea cunosc nici sistemul si nici gumele
gama focus a venit in prim montaj cu good year eagle nct5, michelin primacy hp, continental ecocontact; pe astea le stiu eu; daca au fost altele, rog completari; oricum, anvelopa de prim montaj, dupa cum vedeti, nu e una din gama UHP a marcii
Asta-i tot, ne vedem pe strazi / Te las sa iti combini mashina cu ce crezi
avem doua roti la sol, mereu e una dintre ele / avem un motor si-o viata intreaga fara portiere
avem demnitate, ingenunchiem doar in viraj / avem urlete-n pistoane, in loc de basi in portbagaj
0728 395 935 sau 0740 021 784; pe messenger, mykedany
B 68 RZF