shine - nu fii suparat ... te-ai grabit un pic si chiar daca poate ai fluidizat traficul, ai incalcat legea (nu prea am inteles ce e legal acolo si ce nu, pentru ca nu cunosc zona si s-ar putea sa ma insel). Daca stai sa calculezi si aia care depasesc coloane intregi pe liniile de tramvai sau pe contrasens fluidizeaza traficul
si mie era sa-mi ia permisul weekendul trecut pentru ca am depasit pe linie continua ... ceea ce nu a vazut/nu a vrut sa vada idiotul, e ca depasirea incepuse pe linie intrerupta si nu era nici un semn care sa prevesteasca linia continua. Intradevar, am terminat depasirea si am reintrat pe banda mea pe linie continua.
A vrut baiatul mita, s-a apucat zelos sa scrie la procesul verbal ... martorul (cel pe care-l depasisem), saracul, nici n-a apucat sa vada ce s-a intamplat. Asa ca dupa ce m-am certat cu el vreo jumate de ora, martorul plecase (fara sa-i semneze pv), mi-a dat avertisment pentru centura (scrisese idiotul pvul) tot transpirat de la efortul de a scrie.
Asa ca, desi nu am facut nimic ilegal, a vrut sa-mi dea amenda. Daca era altu' care nu se certa cu ei, ramanea cu permisul suspendat.