de adicristea » 09 Sep 2009, 21:52
Daca se termina 1-0 mai mergea, desi jocul a fost slab, ca deh, am luat 3 puncte, ramanem in grupa a doua, d-astea. La 1-1 deja ma indoiesc ca putem mai mult. Razvan statea linistit pe banca atunci cand Radoi si Sapunaru se dadeau cap in cap la 30 de metri de poarta noastra. Si noi nu am avut mijloc deloc. Tot ce era la mijloc era cules de austrieci. Cristea asta, iar o zic, poate a o suta oara, e un munte de talent, poate rezolva meciuri dintr-o pasa sau o centrare sau un sut, dar e un puturoooooooooooos.
Eu nu mai cer nimic de la campania asta, sa isi fure 4-5 la zero de la sarbi sa ne linistim. Marius Niculae nu era bun?
PS. Cica nu am castigat nimic pe teren propriu in campania asta. Stati, ma, ca nu au venit Insulele Feroe, ce naibii va grabiti asa!?
Later: Cica a zis selectionerul "l-am schimbat pe Codrea pt ca se accidentase, el dadea echilibru centrului terenului" - say WHAT? Ce mingi am castigat noi? Ofensiv ce a dat Cristea si unele pase ale lui Ghioane, defensiv tot Ghioane a facut treaba.
\\\ ///
Nu fi zmeu, s-ar putea sa zbori!
Nemulţumirile oamenilor nu vin din ceea ce li se întâmplă, ci din diferenţa dintre ceea ce li se întâmplă şi aşteptările lor. ™Ciugu®