Ford Focus C-max
Marca/Model : Ford Focus C-max
Caroserie/numar usi : 5
Kilometraj : 44000
An de fabricaţie : 2005
Inmatriculata :05/2005
Motor (cilindree, carburant, norma poluare) : 1600, benzina, euro5
Consum (urban/extraurban/mediu in L/100km) : 9,6,7,5
Nivel de echipare : Trend
Detalii nivel de echipare/dotări : Aer Conditionat, Geamuri Electrice, 6X airbaguri, Radio-CD, roata de rezerva,prasolare cu oglinga sofer+ pasager,etc
Detalii nivel de siguranţă : ABS, Inchidere centralizata cu telecomanda, Immobilizer, Servo,
Alte comentarii : dunga neagra bara din spate atinsa in parcare
Preţ :9500negociabil
Numele vânzătorului : Poenaru Danut
Telefon de contact : 0741277550
Masina a fost cumparata de noua, un singur proprietar si un singur utilizator. Carte de service cu toate stampilele si reviziile la timp.
Tin foarte mult la masina asta, are valoare sentimentala dar nu mai am ce face cu ea intrucat am achizitionat alta. Merita un proprietar, nu sa stea in fata blocului. Mentionez ca o pot livra oriunde in tara.
O sa revin foarte curand cu poze si alte detalii
Caroserie/numar usi : 5
Kilometraj : 44000
An de fabricaţie : 2005
Inmatriculata :05/2005
Motor (cilindree, carburant, norma poluare) : 1600, benzina, euro5
Consum (urban/extraurban/mediu in L/100km) : 9,6,7,5
Nivel de echipare : Trend
Detalii nivel de echipare/dotări : Aer Conditionat, Geamuri Electrice, 6X airbaguri, Radio-CD, roata de rezerva,prasolare cu oglinga sofer+ pasager,etc
Detalii nivel de siguranţă : ABS, Inchidere centralizata cu telecomanda, Immobilizer, Servo,
Alte comentarii : dunga neagra bara din spate atinsa in parcare
Preţ :9500negociabil
Numele vânzătorului : Poenaru Danut
Telefon de contact : 0741277550
Masina a fost cumparata de noua, un singur proprietar si un singur utilizator. Carte de service cu toate stampilele si reviziile la timp.
Tin foarte mult la masina asta, are valoare sentimentala dar nu mai am ce face cu ea intrucat am achizitionat alta. Merita un proprietar, nu sa stea in fata blocului. Mentionez ca o pot livra oriunde in tara.
O sa revin foarte curand cu poze si alte detalii
viewtopic.php?f=108&t=38611 - Esti interesat?
- poe1310
- Incepator
- Maşina: Ford C-Max, 2005, 1.6 (101HP), Trend