ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Ce-am mai vazut (si pozat...) prin trafic

08 Sep 2009, 14:58

Foarte tare ideea.

08 Sep 2009, 15:08

:)) Zici ca-i masina de politie din Austria!! =)) =))

08 Sep 2009, 16:25

Pariez ca masinuta aceea merge mai repede decat acceleratul si rapidul CFRului nostru. :D

Am fost la Cluj weekendul ce tocmai a trecut. Vrea cineva o limuzina? ;)
FiÅŸiere ataÅŸate
DSC00097-ii.jpg

08 Sep 2009, 19:10

am vazut-o si eu saptamana trecuta pe o platforma, iesea din constanta spre bucuresti. faceam manevre intr-o intersectie aglomerata, n-am avut timp de poze... parca e masina aleia din 101 dalmatieni :D

08 Sep 2009, 22:26

a trecut si prin Bucuresti. bloca intersectia de la Giurgiu cu Luica dupa ce a intrat pe rosu...

08 Sep 2009, 23:56

Poate era asta, ca nu e singura:
FiÅŸiere ataÅŸate
DSC03233.JPG
DSC03234.JPG
DSC03235.JPG
DSC03383.JPG
DSC03384.JPG
DSC03385.JPG
DSC03386.JPG

09 Sep 2009, 07:22

Cea din Cluj era mai scurta cu un "geam"... :D
Sunt curios cum isi face traseul un sofer de asa ceva, ca nu poate merge pe oriunde. Pentru o intoarcere din trei miscari are nevoie de un bulevard cu 4-6 benzi... =))

09 Sep 2009, 10:55

Am tot vazut limuzinele alea de stau in fata la Mall Vitan cand veneau la colantat unde am lucrat inainte. Se descurca excelent soferii, le intorc de nu iti vine sa crezi!

09 Sep 2009, 11:00

Eu credeam ca limuzinele astea vireaza si cu rotile din spate ca sa se poata descurca in trafic , da vad din poze ca aia vireaza doar cu fata ...cum naiba le manevreaza ?

09 Sep 2009, 11:05

soferii de pe limuzinele astea sunt soferi RATB care in timpul liber mai fac un ban in plus. nu stiu daca toti, dar sunt destui de multi (stiu din surse sigure :D )

mai mult decat atat, cred ca sigur au mai mult de 3.5 tone, deci automat iti trebuie C-ul. si in functie de numarul de locuri, e posibil sa iti trebuiasca D-ul...deci e cam clar cine le conduce...

nu cred ca fac intoarceri din 3 miscari, e mai simplu sa faca intoarceri urmand stradute convergente...

09 Sep 2009, 11:09

$1 scrie:$2..
nu cred ca fac intoarceri din 3 miscari, e mai simplu sa faca intoarceri urmand stradute convergente...

Era evident raspunsul, era un simplu exercitiu de imaginatie.
Oricum, e greu sa opresti un bulevard intreg ca sa intoarca o singura masina... :D

09 Sep 2009, 15:22

Si de la volan coboara..... Cruella!!!!!!!!!!!!!!!!

10 Sep 2009, 15:15

Vizibilitate "beton" intr-o intersectie din Alba Iulia :-&
FiÅŸiere ataÅŸate
Imag005.JPG

10 Sep 2009, 20:13

tu te plangi? o sa iti fac fotografie sau mai bine un desen daca vrei la o mica intersectie intre 2 alei pe unde trebuie sa trec in fiecare zi de minim 4 ori... vizibilitate zero din cauza masinilor parcate, mereu ies cate putin, incet incet si astept sa ma claxoneze. daca nu ma claxoneaza e liber (sau nu are claxon ori nu e atent), si ies cu toata masina, apoi urmeaza vreo 70m de mers pe un singur fir alternativ in caz ca nu intra tocmai atunci vreunul. chiar azi ma uitam la un copac de langa intersectie, ce bine i-ar sta cu o oglinda imensa...

PS: fiesta e mica si se strecoara, insa cand sunt cu espero iesirea de pe aleile alea se face din minim 3 miscari :)

10 Sep 2009, 20:54

Intersectii urate sunt peste tot dar mie mi-a placut la asta modul in care a fost ajustata vizibilitatea

13 Sep 2009, 07:57

o "dacie de dacie"

vopsita in 2 culori (inclusiv teava de esapament), cu toate abtibildurile posibile si imposibile, cu zeci de mutunachi agatati prin interior, prosoape cu rapirea din serai pe scaune, luminite suplimentare pe bari, ... ehehe ... cine nu si-ar dori o astfel de masina?

din pacate la semafor a fost iute, a prins 50 in mai putin de 1 minut, si nu am apucat sa-l intreb daca o vinde.
FiÅŸiere ataÅŸate
dacie de dacie.jpg

13 Sep 2009, 08:34

E. putea el mai mult dar n-a vrut sa-si zgiltie prea tare mutunachii ... :D

16 Sep 2009, 17:24

3 țărani care aruncau sticle de apă plată și alte mizerii pe linia de tramvai, au înjurat în toate felurile o blondă în Vw Eos.
FiÅŸiere ataÅŸate
IMAGE_266.jpg
3 țărani împuțiți din provincie care au confundat strada cu coșul de gunoi din ograda lor

17 Sep 2009, 10:06

Exemplar tipic de taran de ilfov cu skoda.

18 Sep 2009, 07:32

Astea cred ca merg mana in mana... ca sarea si piperul
FiÅŸiere ataÅŸate
legal.JPG

18 Sep 2009, 09:46

un citroen cu vise mari :D
FiÅŸiere ataÅŸate
200908130935_038.jpg

18 Sep 2009, 17:04

Imag014.jpg
..visator de TeDeI, nu se multumeste cu ce are :-t

19 Sep 2009, 12:47

imi place si focusu' si leonu'. probabil ca posesorului focusului din poza ii plac atat de mult astea doo incat le-a vrut ca pe sampon - 2 in 1...
FiÅŸiere ataÅŸate
focus fr.JPG

19 Sep 2009, 21:32

$1 scrie:$2..visator de TeDeI, nu se multumeste cu ce are :-t

Pai poate au schimbat literele intre ei!! =))

19 Sep 2009, 21:59

Ca de obicei, trei locuri de parcare ocupate...
Si tot ca de obicei, SA-I DAU MULTA M***!
FiÅŸiere ataÅŸate
P1030310.JPG
P1030309.JPG

19 Sep 2009, 22:46

$1 scrie:$2color=#FF0000]SA-I DAU MULTA M***![/color]
Pina una alta , masina este parcata corect , sau cel putin corect ! In rest toti ceilalti merita multa mufa deoarece pietonii nu au pe unde circula ....

19 Sep 2009, 23:22

Desi nu pare, este o parcare "in fata blocului", din aia ptr. care platesti impozit la primarie, iar trotuarul ala nu este folosit aproape de loc... Daca ar parca toti ca ala, ar veni cam trei masini la fiecare scara de bloc... Ce sa facem... Toti suntem tarani, numai ala cu BMW-ul nu! Poate la voi la Bucuresti e altfel...

20 Sep 2009, 07:49

Pot sa inteleg ca nu sint locuri de parcare dar trebuie sa ne gindim si la pietoni . Si daca nu ne gindim , macar sa facem ca la regulament unde scrie ca trebuie lasata o anumita distanta pt circulatia lor . Nu pot sa cred ca pe acolo nu circula nimeni .....

20 Sep 2009, 08:48

Daca te uiti mai atent la a doua poza ai sa observi ca exista totusi un spatiu lasat pe unde pot trece pietonii, ce-i drept poate ca nu e 1m cat prevede regulamentul dar este loc.
Impresia ca nu e spatiu iti este lasata de unghiul din care este facuta poza ;)

20 Sep 2009, 08:54

Cred ca nu circula nimeni pe acolo, probabil e trotuar pe partea dinspre bloc...
Răspunde