Vand Blackberry 8800 si Nokia 6288 - preturi mici - URGENT
BB 8800 - Telefonul arata foarte bine as putea spune, este matuit pe spate dar nu este crapat sau tocit. I-as acorda nota 8.5, fiind un tip mai pretentios. Functioneaza perfect si este codat Orange. Vine insotit de incarcator si card de 2giga. Pentru necunoscatori are si gps incorporat.
Pret - 299 ron DISCUTABIL
Nokia 6288 - Tel. functioneaza perfect. Nu este codat. I-am schimbat carcasa cu una neoriginala. I-am schimbat-o doar pt ca am vrut sa ii iau una alba si nu pt ca, carcasa cealalta ar fi distrusa. Singura problema care o are legata de ordin estetic, este ca are o crapatura de aprox. 1 cm in lateral (se observa in poza). Crapatura s-a produs atunci cand am vrut sa-i schimb carcasa si am fortat-o. Oricum nu deranjeaza din punctul meu de vedere. Ca accesorii am doar telefon, card de 512mb si carcasa veche care a fost schimbata. Telefonul este Made in Germany.
Pret - 149 ron
NU ACCEPT SCHIMBURI
Contact - YMess: myke024 sau 0723722823
Pret - 299 ron DISCUTABIL
Nokia 6288 - Tel. functioneaza perfect. Nu este codat. I-am schimbat carcasa cu una neoriginala. I-am schimbat-o doar pt ca am vrut sa ii iau una alba si nu pt ca, carcasa cealalta ar fi distrusa. Singura problema care o are legata de ordin estetic, este ca are o crapatura de aprox. 1 cm in lateral (se observa in poza). Crapatura s-a produs atunci cand am vrut sa-i schimb carcasa si am fortat-o. Oricum nu deranjeaza din punctul meu de vedere. Ca accesorii am doar telefon, card de 512mb si carcasa veche care a fost schimbata. Telefonul este Made in Germany.
Pret - 149 ron
NU ACCEPT SCHIMBURI
Contact - YMess: myke024 sau 0723722823
Fost posesor de Ford Fiesta Comfort, 1.25 cmc, culoare black, 2007
- Razvan82
- Gold Member