Ford Fiesta 1.6 100CP Ghia
E 1.6 benzina de 100CP cu nivelul de echipare Ghia la care am adaugat un pachet cu radio cd, jante aliaj 15", vopsea metalizata + mufa auxiliara. Culoarea este blue tonic. la inceput nu eram sigur dc am facut alegerea buna dar e interesanta culoarea: la soare e blue sigur dar cu cat se intuneca se face argintie, iar dc fac poze noaptea da usor in mov si in plus am observat ca tine la praf, nu prea iti dai seama ca e spalata de 1 sapt.
Este cumparata in leasing pret CIP 10050 - DDP 12037 de la Romcar. La comanda am obtinut un discount de 5%.
Momentan am facut 1300 km cu ea si ma declar super super super multumit. Mi se pare alegerea cea mai buna ca motorizare pt gabaritul ei. la 1121 kg cei 100 de cai se simt f bine, demaraj f bun si mai ales la drum lung, intr-o depasire imi da siguranta.
Directia f precisa, stabilitate buna in curbe, suspensia mai rigida dar nu ma deranjeaza parca ar vrea sa fie o sportiva mica. Ma gandesc dc asta se misca asa, cum o fi ST-ul :icon_rolleyes: - nebunie curata.
Am facut un consum mediu la 530 km parcursi 330 in afara 200 in oras si mi-a iesit un cosum de 7.9%.
In primii 1000 de km la drum lung am mers cu ea pe 3000 rot/min max 3500 in depasiri, iar in oras schimbat pe la 2000 si ceva max 2500 in asa fel incat sa cada in urmatoarea dreapta peste 1500 unde am observat ca se simte f bine in cazul in care nu vrei sa demarezi ci doar sa mentii viteza, fara sa vibreze si sa fie subturata.
Binenteles ca e si un lucru care ma deranjeaza si anume scaunul soferului in care nu imi gasesc o pozitie ideala, se pare ca aici au zis cei de la ford ca nu tb sa faca prea multe.
In mare sunt ffffffff multumit de masina.
Din pacate am avut si un eveniment neplacut - a doua zi dupa ce am luat-o m-a atins unul in partea din dreapta si mi-a zgariat-o :icon_evil:. Acum nu am chef sa vb despre asta ca incep sa ma enervez din nou dar promit ca revin cu detalii si cu poze cu partea zgariata. Sper sa fie singurul incident. Pana at o sa mai pun niste poze, ca stiu ca va plac :icon_mrgreen:
-
oxigenbog - Romcar
- Maşina: Ford Focus 2014 1.5T 150CP