Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Unde si cat
Subiect închis

Caut bujii iridium NGK/Denso/Pulstar

09 Sep 2009, 13:24

Salutare tuturor,

Caut bujii care sa aduca un plus de performanta mansinii (stiu ca nu este un plus mare spre deloc, dar asta este dorinta mea). Oricum trebuie sa schimb bujiile standard curand conform recomandarilor ford. Daca le tot schimb, merita un ban in plus pentru niste bujii mai bune.

Am intrebat la racingnick de bujiile NGK Iridium IX si mi-au spus ca NGK nu fac decat bujii normale pentru motorul meu.Pe internet am gasit un fisier in care scrie ca pt masina mea pot folosi Denso IRIDIUM POWER ITV16 cu distanta 1.0. Am mai auzit si ca bujiile pulstar ar fi cele mai bune... unii spun ca ca si cele bosh ar fi bune.. etc.

Problema este ca nu am prea gasit distribuitori/importatori. Asadar, pentru motorul 1.3L 8V 70CP daca stie cineva, va astept cu recomandari si pareri.

Multumesc!

Re: Caut bujii iridium NGK/Denso/Pulstar

11 Sep 2009, 22:51

vad ca e benzina...trage i un filtru sport si o evacuare...si ai +15-20 cai ;)

12 Sep 2009, 11:26

@dcornel nu vorbii daca nu stii, te rog exlicane si noua cum obtii tu din 60 cp cu un filtru sport si evacuare 15-20 cp si daca ii obtii pe dyno itzi dau 5000E atentie numai filtru sport si evacuare precum ai spus.............
Ontopic am avut pe acel motor Denso iridiu super ok petnru 15.000km si atat pt 50 ron bucata e cm scumpa investitie pt 15.000km diferenta se simtea in turatii mari si relanti mai constant
Si eu vreau sa incerc Pulstart daca vrei ne hotaram amandoi si aduc din USA pt amandoi
CU Stima

14 Sep 2009, 09:34

- in primul rand e vorba de varianta de 70CP
- in al 2-lea rand am deja filtru sport OMP (care isi face treaba bine), dar evacuare nu vreau sa ii pun pentru ca face zgomot prea tare pentru nimic (nu imi place sa fiu ca un ursulet pe care il auzi de la 2km si te uiti pe cer dupa avioane dar cand trece pe langa tine ai timp sa dai si noroc cu soferul la cat de incet merge)

Maddogule, de pulstar nu stiu inca. pe e-bay am vazut ca ajung pe la 50$ setul, ceea ce e ok. nu stiu exact cat mai costa livrarea. cred ca merita sa luam 2 seturi de fiecare sau ceva de genul asta. trebuie sa ma interesez cat de mult tin ca despre performantele lor am citit deja. in plus, inca nu stiu sigur daca se fac pt fiesta mea. google-esc acum
Subiect închis