Toate subiectele in care nu s-a scris de 3 luni (15.02.2008)
Masini, piese, sisteme audio, totul e de vanzare.
Subiect închis

Vand HTC Dream (Google G1) sigilat

11 Sep 2009, 09:17

Telefonul a fost adus din Franta. Este nefolosit cu 0 minute, cutie si toate accesoriile originale asa cum a fost cumparat. Nu este codat.

NU MA INTERESEAZA SCHIMBURI.

Pret - 265 euro NEDISCUTABIL

Contact - YMess: myke024 sau 0723722823
Fişiere ataşate
239646554-167927-500_500.jpg
239646517-167927-500_500.jpg

Re: Vand HTC Dream (Google G1) sigilat

11 Sep 2009, 14:38

up de la mine

telefon f ok

11 Sep 2009, 16:53

Mersi. Chiar fffff ok ca sa nu mai vorbim de pret. :)

11 Sep 2009, 20:22

Pai si ce afacere am facut daca iau de la tine la pretul asta ffff ok? Are garantie macar?

http://www.selectgsm.ro/produse/telefoa ... /htc-dream

11 Sep 2009, 23:07

Officer ai mai cumparat de pe site-ul ala, ai incredere in el, de esti atat de critic? Ai citit ce scrie mai jos (pe site) ca toate produsele se trimit prin Fan Courier cu posibilitate de deschidere a coletului la primire? Verificarea coletului la primire cu Fan Courier nu se mai poate face de luni de zile (sunt client vechi al lor si stiu ce spun, te poti interesa si tu) deci ceea ce spun ei acolo e o mare minciuna sau probabil n-au mai actualizat site-ul. Asa ca n-ai cum sa verifici ce primesti. Asta ar fi una la mana. A 2-a la mana, in ce consta garantia si la ce service este facuta? De asta te-ai interesat? In fiecare pachet iti da o garantie (fara factura desigur pt ca daca doresti factura, atunci la pretul de 264E iti mai baga si 18% tva -ul asa ca nu cred ca iti va conveni sa iti faca si factura) care o completeaza de fatza cu tine (asa face orice magazin online gsm de genul asta) si aplica o semnatura de-a vanzatorului pe ea. Te asigura ca este egala cu 0 o asemenea garantie, mai ales daca este data catre un service gsm de cartier care poate disparea oricand. Ti-as putea face si eu 100 de garantii asa cum gasesti la baietasii astia care vand telefoane, as putea sa o completez si sa o bag in cutie si sa-ti spun ca ai 1 an garantie la produs. Am o oarecare experienta in domeniul asta si tot ce am spus mai sus este real, ar trebui sa te interesezi sa vezi exact cum sta treaba inainte sa imi vii cu o fraza critica de genul celei de mai sus.

Si ca sa revin la subiect, produsul nu are garantie pt ca daca avea specificam, oricum pot oferi o garantie verbala de 1 luna de zile timp in care puteti testa produsul de nenumarate ori. Daca in perioada aceasta apare vreo problema, suport eu integral cheltuielile de service (dar va asigur ca nu are ce problema sa apara).

12 Sep 2009, 08:22

colegule iti inteleg indignarea dar post-ul meu este in concordanta cu regulamentul sectiunii. Eu am acum un htc si vreau sa il schimb tot cu un htc. Site-ul respectiv l-am gasit folosind shopmania.ro. Daca e cotat pe shopmania nu cred ca e un site de 2 lei si pana la urma nici pe tine nu te cunosc.

12 Sep 2009, 09:46

E cotat pe shopmania in urma accesarilor primite. Daca eu imi fac un site si pun un produs mult mai ieftin fata de ce exista pe piata, sa fii sigur ca si eu voi avea multe accesari pe site doar din curiozitatea pretului. Normal ca nici pe mine nu ma cunosti, doar ca aici activam pe un forum si nu sunt genul care sa dau tepe si nici nu ma imbogatesc cu banii astia. ;) In fine alegerea este a fiecaruia. Bafta.

PS: Arunca un ochi de curiozitate pe contul meu de pe okazii si la calificativele existente. Daca n-am pacalit cele 118 persoane care mi-au lasat calificativele si cu care am intrat in contact pana in prezent, nu te voi pacali nici pe tine. ;)

http://www.okazii.ro/catalog/32317355/V ... KAZIE.html

Si ca sa am cel mai mic pret de pe internet, se va modifica in 1099 ron FIX si NEDISCUTABIL. Daca nu il vand la pretul asta prefer sa-l pastrez pt mine.
Ultima oară modificat de Razvan82 pe 12 Sep 2009, 09:49, modificat 1 dată în total.

12 Sep 2009, 09:49

daca este cotat pe shopmania sau price ro sunt sanse mari sa fie si un site de 2 lei

orice site se poate posta acolo ori pe gratis ori cu 200 de lei pe luna sau cat vrei tu sa te tina in functie de ce clickuri dai
Colegul de mai sus are mare dreptate la garantie , sunt magazine care nu oferta garantie prducator
De exemplu quickmobile , aduc ei din Ungaria telefoanele si nu anici o treaba cu nokia romania de exemplu
Cel mai sigur vizavi de garantie este sa fie la nokia si htc oferite de catre reprezentatele lor oficiale
Intamplator am acces la multe oferte de la diferite dealeri autorizati de HTC iar ala nu este nici macar pret de achizitie .

12 Sep 2009, 09:51

Leut27 nu stii cum e romanul, oricat ar fi de bun pretul unui produs, tot trebuie sa gaseasca un nod in papura ca sa il ia si mai ieftin. :) Oricum pretul de mai sus nu va mai scadea nici macar cu 1 leu iar anuntul va fi valabil 1 saptamana dupa care il retrag de la vanzare si il voi folosi eu. Multumesc.

14 Sep 2009, 16:12

Vad ca nu prea mai are lumea bani asa ca accept si unele schimburi DOAR cu unul din urmatoarele modele de telefoane: Iphone 2g/3g, Xperia X1, E52/E55, E71, Touch Pro, noi sau second (impecabile, pachet complet) +/- diferenta.

16 Sep 2009, 16:27

up

18 Sep 2009, 07:59

anunt valabil pana Duminica dupa care il voi retrage de la vanzare

21 Sep 2009, 13:42

Se poate inchide. Multumesc.
Subiect închis