multam pt vot ,,se poate inchide ,sunt total dezamagit de firmele astea de jante aliaj,...
jantele din poza 3-4 cand am vb cu presupusul zice ca pretul lor este intre 600-650 euro setul ca mai mult nu ,,iar azii imi spune ca a vb in italia si pt masina mea adica 5 x 108 ,nu sunt in pretul lui de catalog si ca nu mai sunt 600-650 ciiii 1100 euro .

( mama lui cine crede ca da 1100 numa pe jante ,da poi si gume unde ajungi
poza 1 sunt super si alea pe silver ,bineinteles planific tot si cand vb cu o doamna de acolo imi zice stiti sunt negre ,cum negre ca a zis baiatul cu care am discuta ca sunt silver total ,caut pe net sa vad cum arata si negre ,gasesc negre in interior si spirele in fata grii .arata bine ce sa zic,,vb cu doamna unde se pot vedea ,sau daca nu sa imi faca poze la ele reale ,in fine primesc poze si ghici ciuperca cei ...,jantele negre cu spirele nichelate asa ,lucioase oglinda,.....mama lor de comunisti cunosc si astea culorile cum vede un daltonist rosul
Ce am mai gasit nu se mai frabrica ,,dar pe site sunt poze si oferte ,dece le-o mai tine nu stiu ..Asa ca dezamagit ,cand nu aveam bani toti avem avem,,acum cand am bani nu mai au ,.na BELEA