ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Pe cine am vazut in trafic?

16 Sep 2009, 09:02

o fiesta albastra cu numar ADL in jurul orei 20:00. De pe jandarmeriei a luat-o pe aratura. Era la 2-3 masini in fata mea. Aveai o fata in dreapta cumva de ai luat-o pe camp> :P

16 Sep 2009, 09:54

Un FF pe Mircea Voda, dimineata pe la 9 fara ceva. BC-10-LXA. Eram la doua masini in spate, pe banda a 2a, prins in aceeasi aglomeratie insuportabila.
Cam departe de casa. :D Salutare!

16 Sep 2009, 11:03

ieri spre seara am dat nas in nas cu AlibaST pe langa Minis.

16 Sep 2009, 11:21

Vazut,claxonat,salutat cu stimabilul domn' Fordescu :)

16 Sep 2009, 12:49

Da, da, dom'le! Era tov. Dragomir cu MELEU' in intersectie :D

16 Sep 2009, 19:09

$1 scrie:$2
$1 scrie:$2zi, in Focsani, un Focus hatch alb cu numar de Bucuresti.Salutare colega !
Te-am claxonat, nu stiu daca m-ai observat.Apropo, cam greu de observat stickerul.

Liviule!! Cand ii mai prinzi, ia-le numarul, ca sa vada si ei ce vigilenti suntem. :D

Abia am reusit sa-i observ stickerul ca- are lipit pe hayon, dar data viitoare nu-l mai iert, il trag pe dreapta cum am facut si cu tine. :D

17 Sep 2009, 09:38

Colegul B-93-DSO. Aseara se indrepta spre parcul Copiilor, prin parcarea arhiplina de la Palatul Copiilor.

18 Sep 2009, 00:12

B-ceva-NWI, parca o Fiesta, undeva pe Timisoara intersectie cu Sibiului....acel "ceva" mergea inspre Plazza, Miercuri(16.09) pe la ora 22 :D

18 Sep 2009, 10:51

Aseara dupa ce am plecat de la intalnire pe la 22.30 l-am intanit pe domnul Atac ( sper ca am scris bine nick-ul ) cu o frumoasa Fiesta ST in zona Muncii si mai apoi pe Mihai Bravu.
Salutari si pe aceasta cale.

18 Sep 2009, 11:00

Atack.

Mod edit: @tt@ck :D

18 Sep 2009, 14:47

B 40 HRA Focus ST facelift :-O

Mi se pare ca avea si stiker, dar deh, a trecut cam repede pe langa mine...

SUPERBA !

18 Sep 2009, 17:10

Azi am vazut 2 masini ClubFord in trafic! E un record personal :D
FF alb OT-22-UBI
FF albastru metalizat B-75-UHT(?)

19 Sep 2009, 09:39

Ieri pe la pranz, stimabilul ToxiCristi pe b-dul 13 Decembrie (Brasov). Dupa privirea incruntata pe care o avea, sa inteleg ca nu era tocmai incantat de santierul din zona (cele doua giratorii noi, neterminate, plus o multime de santulete transversale, evident neacoperite). Sper pana la iarna sa termine, altfel m-am fript, ma programez deja la schimbarea de bucsaraie...

19 Sep 2009, 13:43

:-h salut, salut, nu te-am vazut, cred ca ma grabeam :D vezi ca "i-swear-a-lot" la volan :))

bafta in trafic %%- si abia astept sa termine santierele (dar astea nu-s probleme) :P

19 Sep 2009, 16:47

Azi in Focsani masina colegului Vali.Te salut si aici :-h
Din pacate nu se potrivesc difuzoarele :(
FiÅŸiere ataÅŸate
Image(028).jpg

19 Sep 2009, 17:36

Mai e un Vali in Focsani??? :-/

19 Sep 2009, 17:56

=)) Am vazut si eu focusul ala negru prin oras , insa nu stiu ce username are!

19 Sep 2009, 18:38

$1 scrie:$2ai e un Vali in Focsani??? :-/

E coleg de serviciu cu bmarian(din ce stiu, cu el te-ai intalnit).
Si pentru cor_leone:ii gasiti pe amandoi la SIF Computer ;)

19 Sep 2009, 21:44

N se mai poate tata!!! O sa fiu eu off topic dar cred ca o sa o punem de o intalnire ca nu se mai poate. Nu de alta dar poate depasim si recordul. Facem o intrunire cu prezenta 100% din zona.

21 Sep 2009, 11:13

Salutari lui TAZ si aici....continuare de Sambata, de pe Iuliu Maniu :D si lui Boogy, care am inteles ca era cu el

21 Sep 2009, 11:15

Saluuuut! Da,da eram acolo in spate:P Te asteptam pe la intalniri de noapte daca ai posibiliatea.Numai bine!

21 Sep 2009, 14:51

B-79-RFW (sunt aproape sigur ca asta e numarul :) ) ieri pe la ora 4 parcat pe Margeanului in capatul strazii pe care stau. In vizita sau suntem vecini?

21 Sep 2009, 15:57

Doamnelor , domnilor...

The king is alive!
006.jpg
009.jpg
011.jpg

pe traseul grivitei-podul grand-turda-arcul de tr-pta presei unde l-am pierdut...

concluzii : culoarea iti ia ochii imediat, am vazut oameni pe strada care se opreau si se uitau la masina
zgomotul,ptr ca nu as putea sa ii zic sunet, este pur si simplu magnific

oare cine era norocosul care o conducea?
FiÅŸiere ataÅŸate
014.jpg

21 Sep 2009, 16:35

are numar de Romcar (importatorul, nu dealerul)

21 Sep 2009, 17:10

vazut, salutat si vorbit in trafic pe colegul TeddyGL ... era undercover ... cu un Renault Megane :D

21 Sep 2009, 17:43

l-am vazut azi pe @tt@ck in Politehnica, la Transporturi.

21 Sep 2009, 18:55

Eu iar am scapat neobservat, ca de obicei! :)) Si am fost tooocmai pe sos. Berceni. Si am mai fost si vineri. Dar de atunci am fost mai aproape. Cam pe Iancului. :D

21 Sep 2009, 19:31

B-XX-BMA prin Drumul Tarabei, pe o Vale, nush care e, aproape de Valea lui Mihai.
si cred ca l-am vazut si pe AB 84 HOL prin Bucuresti...cred ca el era, ca era Focusul bicolor. l-am reperat cu coada ochiului in retrovizoare...

21 Sep 2009, 23:03

colegu NWZeu in parcare la real berceni sambata seara ...

22 Sep 2009, 14:36

azi in constanta la ING Delfinariu un focus gri IF 08 KSA parcat neregulamentar :-"
nu era nimeni in masina asa ca salutari primesti aici!
Răspunde