Help/Troubleshooting

probleme masina

Eventualele probleme/nelamuriri tehnice generale.

Moderator: Huffy

Reguli forum
Dacă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.

probleme masina

Mesajde Sh4gie » 19 Sep 2009, 12:45

Salut am incercat s postez la parte cu ford focus dar nu ma lasa.. asa ca am zis sa incerca aici... am cateva probleme cu un ford focus benzina din 2001... la turati masina incepe sa produca niste zdruncinaturi destul de urate... iar masina nu mai are aceelasi sprint... am avut probleme cu bobina de inductie.. am schimbato la fel... ok.. sa dus sonda lambda.. schimbata... si acum aceeasi poveste.... precizez ca bobina nu e orginala...

Va rog sa ma lamuriti daca puteti.. nush ce sa mai fac.. ... daca mai trebe detalii va mai explic... no problem.. :)

va multumesc anticipat
Sh4gie
Incepator

Maşina: ford , focus,2001 , 1.6

Re: probleme masina

Mesajde Sh4gie » 19 Sep 2009, 16:56

$1 scrie:$2alut am incercat s postez la parte cu ford focus dar nu ma lasa.. asa ca am zis sa incerca aici... am cateva probleme cu un ford focus benzina din 2001... la turati masina incepe sa produca niste zdruncinaturi destul de urate... iar masina nu mai are aceelasi sprint... am avut probleme cu bobina de inductie.. am schimbato la fel... ok.. sa dus sonda lambda.. schimbata... si acum aceeasi poveste.... precizez ca bobina nu e orginala...

Va rog sa ma lamuriti daca puteti.. nush ce sa mai fac.. ... daca mai trebe detalii va mai explic... no problem.. :)

va multumesc anticipat

Edit: Am uitat sa precizez.. ca exact atunci cand incep acele zmucituri se aude motoru ca si cum s'ar intrerupe ceva... si daca o accelerezi nu faci nimic .. trebuie calcat ambreiaju dat drumul usor si se rezolva.... a plus ca ambreiajul e nou...
Sh4gie
Incepator

Mesajde adyamg » 19 Sep 2009, 18:27

Pompa de benzina cum o fii?
Nu ai incercat un tester?
adyamg
1nsane Member

Maşina: Ford Focus 1.6 Zetec

Mesajde Sh4gie » 20 Sep 2009, 00:17

am incercat un tester.. si partea ciudata e ca nu apare nimic.. pare ca totul o fi in regula...
Sh4gie
Incepator

Mesajde strainul » 20 Sep 2009, 00:32

nu stiu ce sa zic eu am avut o problema asemanatoare.Am dus-o la o reprezentanza in italia si la fel mi-a schimbat bobina,fisele si bujiile dar facea la fel.La un moment dat mi-au spus ca nu inchide o supapa si trebuie data chiulasa jos.Noroc ca mi-au dat un telefon inainte si nu i-am lasat mi-am luat masina si am dus-o la un tester ford unde au gasit bobina de inductie care nu dadea scanteie pe un cilindru.Cu toate ca bobina era noua pentru ca respectivul mecanic o cumparase de la reprezentanza unde am dus masina la tester bobina era defecta.
strainul
Incepator

Maşina: ford focus sw ghia 2000 1,6 75kw

Mesajde Sh4gie » 20 Sep 2009, 02:05

ehh cam aceeasi poveste mi'a spus si mie mecanicul ca e posibil sa nu fie bobina.. dar acum am zis sa mai incerc... poate poate... nu e iar... pt ca asta inseamna ca sa caut bobina originala.. si ma rupe :D
Sh4gie
Incepator

Mesajde Sh4gie » 20 Sep 2009, 11:08

$1 scrie:$2hh cam aceeasi poveste mi'a spus si mie mecanicul ca e posibil sa nu fie bobina.. dar acum am zis sa mai incerc... poate poate... nu e iar... pt ca asta inseamna ca sa caut bobina originala.. si ma rupe :D

altcineva vre'o parere ,a mai avut cineva o problema asemanatoare..
Sh4gie
Incepator

Înapoi la Help/Troubleshooting