De ce?
Am si eu ceva intrebari inca neelucidate:
De ce nu putem fi mai buni?
De ce nu putem spune mai des DA in loc de NU?
Oare societatea si modul nostru de a trai fac ca aceste experiete aceste mici decizii sa fie atat de negative in loc sa fie pozitive?
De ce nu apreciem ce avem decat dupa ce nu mai avem?
De ce nu suntem mai buni?
De ce nu ne aducem aminte de lucrurile frumoase si faptele noastre frumoase si care ne-au facut placere?
Poate ca nu mai avem timp, poate ca stil nostru barbar de a trai este mereu inainte?
Cineva a spus daca te gandesti la viitor si la ce vei face maine, si daca mereu te vei gandii sa nu repeti greselile anterioare atunci in prezent cine traieste, inseamna ca nu traim in prezent.....
Totusi ce incer sa spun in aceste randuri scrise la o ora tarzie este ca macar 5 minute pe zi sa ne gandim la lucruri bune frumoase, sa ne gandim cum putem sa-i ajutam si sa-i sprijinim pe cei din jurul nostru, macar 5 minute sa incercam sa fim mai buni macar sa vedem cum este, cine stie poate ne place......
Va doresc sanatate si fericire alaturi de cei dragi si scuze ca am scris asha de mult
Poate totusi cineva va putea sa ne raspunda la aceste mici intrebari, la aceste mici framantari....
Multumesc
Cu Stima
Fiesta 1.7I 16v VCT 125 CP Sport '01,
Scorpio BOB 2.9 24V 207Cp '94,
Mondeo MK2 '98 2.0 130Cp '97
Maddog Garage
-
Maddogul - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina: Fiesta Mk5 1.7 VCT
- VIN: WF0FXXGAGFRA56025