ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Pe cine am vazut in trafic?

22 Sep 2009, 16:39

L-am vazut azi pe requiem fix in fata biroului meu. era cu masina de serviciu, se certa cu portarul de la cladirea unde lucrez pe o parte, cu angajatul de la primarie de la parcari de pe partea cealalta, politistul pe motor doar ce trecuse. cred ca e in criza rau asta mic si verde, ca se ducea cu 2 cutii de carti sa le dea la un anticariat. :))

mi s-a facut mila de el, ca parcase in fara usii, pe trotuar, pe interzis si jumatate in strada si am facut pe jocheul si i-am bagat masina in curtea interioara. :)

nu i-am spus, dar tre` sa faca cinste din banii luati pe carti!

22 Sep 2009, 16:44

Vazut azi focus mk2,5 albastru deschis aproape de BIG Berceni, am claxonat si salutat

22 Sep 2009, 20:35

m-am intalnit si eu astazi cu domnu.. am stat in spatele lui pana la Mc Rahova..
Pampam(015).jpg

22 Sep 2009, 22:46

$1 scrie:$2aluuuut! Da,da eram acolo in spate:P Te asteptam pe la intalniri de noapte daca ai posibiliatea.Numai bine!

tot incerc sa-mi fac timp #:-S ...de ceva luni incoace :-?? , dar sunt sanse mari sa reusesc in viitorul apropiat :D sau cel putin asa scria la horoscop

23 Sep 2009, 02:50

Vazut azi cu domnu LEX pe magheru. Foarte frumoasa masina.

23 Sep 2009, 08:17

Ieri pe la 17.30 pe alexandrusavu pe langa CP, se grabea la intalnire cu Lambo-ul negru al lui James May :D

23 Sep 2009, 08:37

$1 scrie:$2-am vazut azi pe requiem fix in fata biroului meu. era cu masina de serviciu, se certa cu portarul de la cladirea unde lucrez pe o parte, cu angajatul de la primarie de la parcari de pe partea cealalta, politistul pe motor doar ce trecuse. cred ca e in criza rau asta mic si verde, ca se ducea cu 2 cutii de carti sa le dea la un anticariat. :))

mi s-a facut mila de el, ca parcase in fara usii, pe trotuar, pe interzis si jumatate in strada si am facut pe jocheul si i-am bagat masina in curtea interioara. :)

nu i-am spus, dar tre` sa faca cinste din banii luati pe carti!

cu mici adnotari la ceea ce ai spus, sunt de acord. nu ma certam cu nimeni.
cat despre cartile alea, nu erau ale mele, am facut doar un favor unui coleg.
oricum, multam si salutari inca o data ;)

23 Sep 2009, 09:19

$1 scrie:$2eri pe la 17.30 pe alexandrusavu pe langa CP, se grabea la intalnire cu Lambo-ul negru al lui James May :D

Recunosc, l-am făcut în curbă la aspirație :))

E mai bătrân în realitate decât la tv :-"

23 Sep 2009, 10:54

Un focus cu ULT la numar in piata Alba Iulia pe la 9 si ceva.

23 Sep 2009, 13:27

B 77 BLD, un mondeo gri cu sticker, pe la 14h, pe Splai indreptul tribunalului

23 Sep 2009, 15:13

e colegul zamolxes

24 Sep 2009, 15:29

Florin Dumitrescu iesea de la Plaza pe la 3.

25 Sep 2009, 12:58

B 45 BBZ azi de dimineata pe la Pta. George Cosbuc, cu suport de numere, fara sticker, si cu obligatoriu dreapta in timp ce facea stanga (n-am zis eu, "vorbeste gurile rele" :-" )

Nu se mai dau stickere? O sa ajung sa ma uit si de suruburi(de prindere al suportului de numar) inscriptionate cu club ford(si o sa avem ca slogan: din ce in ce mai aproape...de bara ta) :D

$1 scrie:$2lorin Dumitrescu iesea de la Plaza pe la 3.

un mic off topic:

eu as completa cu: si nu am vazut decat soferul, eram in viteza :D
Ultima oară modificat de adicristea pe 25 Sep 2009, 13:35, modificat 1 dată în total.
Motiv: Va rog folositi butonul "Edit" sau "Modifica" in limita a 10 minute, pentru mesaje consecutive.

25 Sep 2009, 18:27

Azi, pe valiinves, de doua ori-prima data in fata liceului nr. 2 (te-am claxonat, dar nu stiu daca m-ai observat), iar a doua oara la iesirea din Bizighesti spre Tisita.Nu stai deloc Vali ! :)

25 Sep 2009, 19:21

Ma da ce ochi ai. Eu nu te-am vazut, nu te-am auzit! :-??
Azi, teoretic, trebuia sa stau linistit acasa. Dar se pare ca nu prea am stare. :D

26 Sep 2009, 23:55

AB 84 HOL - pe la Sebes :D

Super arata masina. Chiar daca a trecut pe langa mine din sens opus, am remarcat-o imediat.

Salutare colegu !

27 Sep 2009, 12:19

B-95-WEY Focus 2 facelift pe Emil Racovita (pe str. Moldovita mai exact:P)

27 Sep 2009, 12:30

Ia sa vedem cati intalnesc azi, ca am de taiat Bucurestul in 2 din Titan in Chitila :D

27 Sep 2009, 14:30

$1 scrie:$2-95-WEY Focus 2 facelift pe Emil Racovita (pe str. Moldovita mai exact:P)

S-a mutat de langa statia de troleu deci ? :D
Oricum, nu cred ca citeste pe aici.

27 Sep 2009, 19:46

in focsani la casa vranceana un coleg nou
FiÅŸiere ataÅŸate
18092006080.jpg

27 Sep 2009, 20:43

Paiiii.....si cum il cheama??

27 Sep 2009, 21:00

Tipul sta pe Arhitect Mincu , parcheaza in curba langa Oftalmologie . Am schimbat
doua vorbe cu el intr-o zi. Spunea se intalnesc seara baietii cu forduri noi la benzinaria Mol din Sud ,
dar nu e nimic organizat ... :) :| . Nu stiu ce username are, dar a zis ca nu prea intra pe forum.

27 Sep 2009, 22:07

Vazut din zbor, azi in Ulmeni (jud CL), parca, :-/ ff2 sedan B-97-GNY cu lipicios pe luneta...
Care esti ?

28 Sep 2009, 12:01

Vineri, 25.09., pe la orele 18.00, in coada infernala dinspre Eroilor spre Academie= B-05-EPC cu stiker regulamentar si cu suporti de nr. Club Ford. Eram incognito in statia RATB asteptand ceva spre casa. Era cu o dna in dreapta, asa ca nu mi-am permis sa ii fac semne, desi a stationat la stop in fata mea cam 5 minutele!

28 Sep 2009, 13:46

mai usor cu detaliile, poate bagi omu-n belea :)

28 Sep 2009, 14:31

la vazut pe requiem simbata pe la Unirii. se grabea sa-si cumpere nush' ce piulite. cam birjarea masinuta, care saraca fumega. :D

l-am vazut si pe Shine duminica pe la 15.00 nu stiu daca era pieton sau nu, dar masina nu i-am vazut-o.

28 Sep 2009, 14:34

da da, confirm cele spuse de muzica9, care a calcat-o (bine) dupa conversatia scurta purtata. ma duceam sa cumpar 20 piulite pentru jantele de tabla de iarna :D

28 Sep 2009, 14:35

da, dar mai intii am calcat-o ca sa te prind inainte de stop, ca dadeai bice la ponei si faceai slalom in trafic. :))

28 Sep 2009, 15:38

$1 scrie:$2a vazut pe requiem simbata pe la Unirii. se grabea sa-si cumpere nush' ce piulite. cam birjarea masinuta, care saraca fumega. :D

l-am vazut si pe Shine duminica pe la 15.00 nu stiu daca era pieton sau nu, dar masina nu i-am vazut-o.

Noua ne era sila sa mergem o statie pe jos. fusesem in City Mall si mergeam spre casa. si am stat vreo 20 de minute in statie - pe jos faceam doar 5 minute... dar a fost fun :)) =))

28 Sep 2009, 19:08

mazda 3, br xx mik dimineata pe la 8 din dr taberei pina pe la leul. dupa cit de spalat era stikerul nu ma mir ca nu a reactionat....
Răspunde