ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Răspunde

Re: Munca

23 Sep 2009, 07:29

IT manager la o firma de retail in electronice si electrocasnice unde pe langa job-ul meu mai fac si urmatoarele lucruri, fara bani evident, pentru ca "suntem in kkt domnule": consultant ERP, din cand in cand contabilitate, inventarieri, etc. Deh sunt un mare autodidact.

Ca planuri de viitor:
- fara job in 23 de zile :D
- intentionez sa ma mut in Egipt :P

23 Sep 2009, 09:01

$1 scrie:$2a alatur si eu grupului de ingineri :) - profil mecatronica la Fac de Mecanica din Galati.
In prezent - administrator de retea (a se intelege "sclav pe plantatie bun la orice" 8-} ) la o companie multinationala, in Buc.

Update: Plecat de la multinationala din Buc acum 6 luni, intors in GL (femeile astea! :-" ), "devenit" bugetar, lucrez ca sys admin & tech support si vreau sa emigrez in tari mai vestice 8-|

23 Sep 2009, 09:09

In cartea de munca ''analist servicii clienti'' , altfel zis ''vanzator'' :)) la METEOR AUTO punct de lucru Brasov..:) (piese auto)

23 Sep 2009, 10:32

$1 scrie:$2nginer TCM.
Lucrez ca inginer proiectant de matrite de injectie pt materiale plastice (si cauciuc) pt. industria auto.
..................................................................................................................

Update:
Acum (de fapt de aproape 1an) lucrez ca analist costuri matrite si SDV (expert pe piese din plastic).
Tot in domeniul auto.

23 Sep 2009, 15:53

Profesor, zilier al societatii... :(

26 Sep 2009, 00:33

Eu sunt singurul de la sectiunea "prostime" pana acum vad pe forum.
Pe diploma de profesionala Tinichigiu Vopsitor Auto,
Pe a de liceu profil Mate-Fizica,
Pe a de la postliceala Electronist Depanator Radio-TV si aparate Audio Video,
Momentan student la Ingineria Mediului,
si in timpul liber Instalator termico-sanitar,montez centrale termice,aparate de aer conditionat,panouri solare.,adica tot ce tine de instalatii sanitare,intr-un cuvant muncitor sau "prostime" :D

26 Sep 2009, 01:27

Universitatea BabeÅŸ-Bolyai din Cluj
Facultatea de Matematică şi Informatică
Lucrez intr-un aeroport din Germania la sectiunea carat bagaje :( (dee bani astia) si din cand in cand mai fac cate un site ...

26 Sep 2009, 03:03

In mare asa,repar ce stricati voi pe aici,dar in limita posibilitatilor. :-??
Sunt un pic mecanic auto si in timpul liber,administrator.

05 Oct 2009, 14:41

Eu sunt angajat din 2007 in cadrul I.G.S.U mai bine zis sunt pompier.

PS:cel mai mult imi place sa sting focul din inimile doamnelor :D......................glumeam am doar o doamna care mi-e si nevasta :D

@Alma: Sa traiti sefu!!!! :))

05 Oct 2009, 19:02

Si eu lucrez in acelasi minister, alta arma:)

05 Oct 2009, 20:52

Eu sunt creator la o firma privata de produse ceramice din Alba Iulia. Am terminat la Cluj arte plastice sectia ceramica in 1999 si de atunci cu asta ma ocup, deocamdata :-w... sa vedem ce ne mai rezerva viitorul.

05 Oct 2009, 21:22

@MIHAI770 salut colegu presupun ca la jandarmerie :D

05 Oct 2009, 22:54

si eu tot in acelasi minister.

06 Oct 2009, 07:14

$1 scrie:$2MIHAI770 salut colegu presupun ca la jandarmerie :D

Nu chiar:) ci la cei demilitarizati...

Salutari si de aici, va ador uniformele de ceremonie... :x :x

06 Oct 2009, 08:36

$1 scrie:$2m terminat facultateeaaaa...
Tot la BCR lucrez...dezvolt functionalitati de tip Self Banking. si ma ocup de zonele care deja exista sa creasca intr-o zi ca la ING intr-un an... :))

si-am terminat si masterul vara ce tocmai s-a terminat. si azi e ultima zi de banca.
schimbam placa la 180 de grade. trecem pe telecomunicatii -> o sa dezvolt produse strategice pentru Romtelecom.

07 Oct 2009, 10:57

ma bucur ca suntem mai multi colegi de "mama" in club :D

@ MIHAI770 :acum am priceput la ce arma esti ;)

07 Oct 2009, 21:50

Hopa inca unul cu specializare juridica!
Muncii in vreo 3 SC-uri "de renume zonal/national", apoi timp de 5 ani intr-o minunata multinationala (am ajuns sa urasc acest termen), actualmente (viitor fost) bugetar.

07 Oct 2009, 22:37

Inca un paradox romanesc: in tara cu cel mai naspa sistem juridic din Europa, avem una din cele mai mari densitati de juristi la mia de locuitori...

Nu ma refer la tine Marius, ma refer la sistem in general. Am un "dinte" impotriva procurorilor manjiti si a judecatorilor care de-abia daca pot decide cand sa treaca strada, ce sa le ceri impartialitate si discernamant!

08 Oct 2009, 11:51

ok, nic, de acord cu tine. si eu am multe de comentat pe tema asta, dar nu e cazul aici. ce ma mai enerveaza (colegii de mai sus cred ca vor fi de acord cu mine) este instabilitatea legislativa...

08 Oct 2009, 12:36

facut 4 ani facultate management fintante conta si lucrez ca Dtp-ist
mai fac in timpul liber macheta, banere .etc.... si transport

08 Oct 2009, 14:20

@mariusm: asa e, scuze pentru incitarea la offtopic.
@gabi_fiesta: ce e aia dtp-ist? Lumineaza-ne si pe noi...

08 Oct 2009, 14:31

@Nic_Bv : http://ro.wikipedia.org/wiki/Desktop_publishing

08 Oct 2009, 14:32

$1 scrie:$2gabi_fiesta: ce e aia dtp-ist? Lumineaza-ne si pe noi...

Tehnoredactor, paginator, fotoşopăr... Băiatul/Fata de la calculator pe care îl/o înjură toată lumea când iese nasol şi de care nu-şi aduce aminte nimeni când iese bine.

08 Oct 2009, 15:08

Multam! M-am dumirit... :D

08 Oct 2009, 20:40

Update: de ieri liber profesionist :P

08 Oct 2009, 20:52

...in domeniul?

09 Oct 2009, 08:47

IT

09 Oct 2009, 09:53

Bafta!!!

09 Oct 2009, 21:31

amenajari interioare
zugraveli, faianta, parchet laminat, instalatii(electrice, sanitare)etc.
aproape tot ce tine de interiorul unei locuinte

19 Oct 2009, 00:59

Marinar (fara bani), in marima militara romana
Răspunde