ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !
Subiect închis

24 Noi 2006, 17:37

Este pe ftp
Cu Stima

30 Noi 2006, 23:05

doguleeeeeee

fa si tu topicul asta sticky sal vada lumea, sa intre pe ftp si sa ia ce e de luat de acolo

acces FTP

03 Dec 2006, 12:46

deci

ca sa intrati pe ftp:

scrieti adresa urmatoare (sau faceti click pe linkul de mai jos):
ftp://ftpm.clubford.ro

userul este: ford
parola este: ford

intrati acolo si gasiti ceea ce va doare, si nu numai

Adi

03 Dec 2006, 13:55

Multumesc :icon_biggrin:

04 Dec 2006, 01:44

Am tot incercat sa intru pe ftp si nu imi merge deloc. Am mai incercat si pana acum si imi mergea. Acum imi da o eroare cu mesajul:
Windows cannot acces this folder. Make sure you've typed the file name correctly and that you have permission to acces the folder.

Details:
The connection with the server was reset.

Eu am dat click pe adresa de mai sus asa ca banuiesc ca am scris bine...
LE: ftp://89.32.129.186/ nici asa nu imi merge.

04 Dec 2006, 07:26

$1 scrie:$2m tot incercat sa intru pe ftp si nu imi merge deloc.
LE: ftp://89.32.129.186/ nici asa nu imi merge.

pai ftp-ul nu e online tot timpul, ca mai opreste si madogul calculatorul ala ...

04 Dec 2006, 08:21

Sau browserul tau ia automat contul de anonimous care este disable
Te asigur ca merge ca pleaca cam 30 G de info /zi :D
Cu Stima
PS ia un client de ftp gen crystal ftp

04 Dec 2006, 11:31

De logat ma tot logam cu u:ford, p: ford, dar nu imi mergea si altadata mi-a mers. Acum imediat ce am dat click mi-a si mers. Oricum o sa caut si clientul ala. Mersi mult!

08 Dec 2006, 15:55

Microcatul functioneaza si la masini mai vechi cum este Granada mea? Ma poate ajuta cineva sa imi spuna tot ce se poate despre ea?(ma refer dupa vin-ul meu...).

VIN este:wfofxxgagfcy38665

Multumesc anticipat!

08 Dec 2006, 18:02

Am incercat si nu am gasit nimic. Se pare ca are si Granada, dar dupa '85.

11 Dec 2006, 10:46

Pentru Maddogul: Poate ar fi mai indicat sa faci in asa fel incat sa nu se mai poata intra pe ftp asa ca la primarie ci sa se intre cu un user si o parola si anume cu userul si parola de pe forum. In acest fel vor fi restrictionate intrarile celor care nu sunt membrii ai forumului mai ales acum cand toata lumea poate gasi userul si parola daca citesc cateva topicuri. Pana la urma munca ta e si asa free nu mai vorbesc de curent si alte costuri suportate din buzunarul tau, macar sa fie facute doar pentru membrii forumului nu pentru toata populatia planetei.

07 Mar 2007, 20:16

se poate detalia modul de instalare a microcatului???
nu stiu ce aiureli fac dar se instaleaza cu caractere indescifrabile
ceau and drive safety

11 Mar 2007, 08:41

Da, apare in rusa, cred. Cum se poate schimba ?

11 Mar 2007, 12:28

Dati search pe forum dupa microcat... cam prin paginile 6-7-8 se explica si instalarea, inclusiv cu schimbarea limbii interfetei din rusa in engleza... Spun asta, pt ca si eu mi l-am reinstalat ieri...

11 Mar 2007, 22:04

@razvan dupa ce vom schimba pe noul server asha va fi chiar si cu o conditie in plus minim 25 de posturi si minim 2 luni de cont + cerere la admin :D
Si al meu va fi doar de backup atunci
Multumesc pt aprecieri
Cu Stima

12 Mar 2007, 16:15

$1 scrie:$2razvan dupa ce vom schimba pe noul server asha va fi chiar si cu o conditie in plus minim 25 de posturi si minim 2 luni de cont + cerere la admin :D
Si al meu va fi doar de backup atunci
Multumesc pt aprecieri
Cu Stima

eu nu am 25 de posturi :( , dar daca vin cu o cerere cu.....dop , pot sa intru ? :)

12 Mar 2007, 20:53

O sa se rezolve intr-un fel sau altul conditiile nu sunt 2 ci care este indeplinita prima
ori 25 de posturi ori 2 luni de activitate pe forum :D
Cu Stima

13 Mar 2007, 15:35

Si cam ce vrea sa insemne 2 luni de activitate?Vrea sa zica ceva de genul "minim 25 de posturi"? :lol: :lol: :lol: :D

13 Mar 2007, 19:43

Cam asha ceva ca in 2 luni faci 25 d eposturi macar ca intrebi una alta :d
Cu Stima

14 Mar 2007, 00:39

unde pot gasi fisierul install (poate install.mds), pentru ca mi-l cere la instalare.
Am resusit sa trec o data de el, dar nici n-am apucat bine sa-l configurez, ca mi--a spus ca mi-a expirat licenta. Ma ajuta cineva?
Si inca ceva: nu am gasit mg16.dll in windows/system32, doar in microcat l-am gasit.
Unde poate fi?

14 Mar 2007, 01:51

daca nu l-ai gasit in windows e ok nu trebuie sa-l mai pui in windows
*.MDS este una din imagini
Faza cu expiratul este in Citeste .txt sau ceva de genul
Cu Stima

12 Iun 2007, 12:18

@Maddogul
Salut!
Pana la urma ftp-ul merge? Esti bun sa-mi dai si mie niste indicatii (nu sunt as in informatica) cum reusesc sa intru si sa ved pe-acolo ce ma intereseaza?
Daca mai sunt valabile conditiile alea, sa stii ca nu am 2 luni de forum in schimb cred ca am mai mult de 25 de mesaje postate....
Acum, de cate ori vreau sa intru pe ftp imi apare pagina aia cu "this page cannot be..... "?
Nu stiu eu sa intru sau sunt probleme cu serverul? :roll:
Mersi!

22 Iun 2007, 14:27

Salut,
Azi am reusit in cele din urma sa intru pe ftp avand mari asteptari.
Am gasit 2 directoare, ford si upload ambele ... goaleeeee. Nimic, nada nunca, niente ...
Am gresit eu ceva sau ... ?
Numai bine.

22 Iun 2007, 16:03

asta e tot ftp-ul ..se pare ca e gol...asta e

22 Iun 2007, 16:26

Nu a gresit nimeni chiar nu stiu de ce sunt goale
O sa revin cu informatii asap
Cu Stima

23 Iun 2007, 00:48

S-a modificat schimbarea noua adresa pt download
http://clubford.ro/Ftp
Acelasi cont de pe ftp
Cu Stima

23 Iun 2007, 09:09

Mergeee.
Mersi mult pentru promptitudine.
Numai bine.

23 Iun 2007, 12:19

merge sa ma conectez si cu un client de ftp? gen filezilla? am incercat si nu reusesc... la adresa am pus clubford.ro, port 80, user si parola ford... mai trebuie ceva, sau nu accepta conexiunile de la client? ms

23 Iun 2007, 12:22

Din cate vad eu, nu foloseste protocolul FTP, ci este tot un server de HTTP (adica foloseste serverul forumului).

Deci nu cred ca te poti conecta prin ftp

23 Iun 2007, 12:26

am inteles. ms :D
Subiect închis