Ai fost implicat intr-un accident si ai nevoie de un sfat?
Răspunde

Re: Accident Focus plin de ... culoare

25 Sep 2009, 09:17

Cainele declara ca l-ai lovit cel mult cu 24 de ore inainte de a te duce la politie. E tot tamponare... se supune acelorasi reguli.

25 Sep 2009, 09:22

pt ciine nu tre' sa se mai duca la politie. se duce direct la casco. dar declara ca s-a petrecut in ultimele 24h! pt ca aceea declaratie ajunge tot la politie.

25 Sep 2009, 10:06

Cainele avea RCA ? =))

25 Sep 2009, 23:42

Nu stiu ca a ... fugit de la locul accidentului :))
Asadar o sa merg frumos la Omniasig si le zic senin si zambaret "Mai vreau un dosar c-am defectat un caine aseara si nu mai am scut si contra-aripa :)"

26 Sep 2009, 09:17

$1 scrie:$2u stiu ca a ... fugit de la locul accidentului :))

Ceva mai sus ziceai ca a "ramas" la locul accidentului (si o fi si acum acolo, daca nu l-a tras cineva de pe sosea... :)) ).

26 Sep 2009, 09:22

Poti foarte bine sa faci reparatia pe CASCO. Daca se stabileste ca nu esti vinovat de accident, cei de la CASCO isi vor recupera banii fie de pe RCA-ul AUDI-ului (daca are), fie direct de la conducatoarea masinii pe cale amiabila sau prin proces. In ambele situatii vei beneficia in continuare de reducerile la urmatoarele prime de asigurare deoarece firma nu iese in paguba de pe urma ta.

26 Sep 2009, 11:14

Trebuia sa mergi direct la politie daca nu va intelegeati si sa declari adevarul. Ce daca era prietena la volan. Nu conta asta. Nu cred ca primeai amenda sincer.

27 Sep 2009, 01:57

@darian: Sunt de acord cu tine dar cum am mai spus si recunosc...a fost o inlantuire de decizii gresite.
@Mihai L: Incidentul cu cainele mi-a provocat o amnezie ce se manifesta aleatoriu. De-asta sunt confuz :(

Concluzia e ca ma duc saptamana viitoare sa bag accidentul cu audi-ul pe casco si sa-mi mai deschida un dosar pentru caine.
Si la primul accident ( click aici ) am facut-o pe casco (vinovata era cealalta persoana) si din cate am intelesesem Omniasig-ul urma sa 'se duca peste femeie'.

28 Sep 2009, 00:24

$1 scrie:$2quot; Incidentul cu cainele mi-a provocat o amnezie ce se manifesta aleatoriu. De-asta sunt confuz :(

Simptomele descrise nu ne ajuta la stabilirea unui diagnostic cert. Sugerez consultarea unui veterinar. Cred totusi ca este vorba despre "Zoofobie canina" exacerbata pe fond rutier urban, cu atrofiere de casco la portofel. =))
Răspunde